Lunch-Dejt

2009-07-31 @ 12:19:44
Nu är det snart lunch och Hanna-banan har kommit till mig på jobbet och vi väntar på att Danne ska komma tillbaka så vi kan gå. Vänta behöver inte vara en dålig sak, speciellt inte eftersom en hel mansbuffe travade in genom dörren och för att claima sina bullar (det där är inte alls lika snuskigt som det låter, om det ändå vore det)

Sista dagen på jobbet

2009-07-31 @ 10:10:27
Idag är inte bara bakisdagen-deluxe utan även sista dagen på jobbet (tills någon är borta det vill säga) och efter som jag är smartast i världen så har jag som Batman så fint la fram det: Skitit på min egen trapp, byggt en ny, och skitit på den med.
Jag kan inte hjälpa att världen är pytteliten! jag kan i och för sig hjälpa att jag strular till saker för mig själv men det är inte mitt fel att alla känner varandra.
Dit jag vill komma är att det nog är en bra sak att det är sista dagen på jobbet på ett tag.

Både jag och Danne har ont i brösten idag, Danne har träningsvärk och min piercing gör lite ont. Danne kommer få så många poke i dom musklerna idag!! Moahahahaha

Fredag

2009-07-31 @ 09:58:53
Idag kom jag som vanligt på ett jättebra inlägg men eftersom jag inte hade bloggboken på mig så glömde jag ju det.
Igår blev det ju som sagt öl. Det började på någon krog och vid 20:30 var jag full som ett ägg och började dela ut kärleksförklaringar till mina vänner.
Sedan skulle Wen och Batman hem så vi gick till Kellys, där flödade 19-kronors ölen och killarna var svårflörtade men till slut hittade Hanna-banan en punkare och Jo snackade med någon blond tjej, själv fick jag använing för mina 100 poäng teckenspråk som jag läste på gymnasiet, det var ett helt gäng hörselskadade och döva där och helvete vad dom pratade fort! Jag fick i alla fall lära mig att räkna till 10 (fast en stod bakom ryggen på han som skulle lära mig och hjälpe mig att fuska) och det blev väldigt mycket skrivande av sms. 
Sen var det dags att åka hem och Punkaren satt i taxin och levde rövare på sin gräsligt breda Helsingborg-dialekt, väl hemma visade jag Hanna-banan alla min tvätt och som den goda Führer jag är så visade jag henne även tvättmedlet.

Kellys ikväll!

2009-07-30 @ 14:38:06
Eller i kväll och i kväll, kl 17 ska jag infinna mig på order av Wen och Batman så det vara bara att lyda.
Jag hyser misstankar om att jag kommer att få fan från Batman ikväll, han fick inte välja sitt blogg-namn så han kommer säker gnälla lite och komma med förslag som han tycker är mycket coolare och jag skulle kunna sätta 100 spänn på att det börjar med kapten.

Det ska bli så kul att träffa dom igen, dom har varit i norrland men nu är dom hemma hos mig igen.
Varenda gång man träffar Batman har han nystulna skämt som han kan dra vid tillfälle och vi har vid några tillfällen kommit fram till att det nog bara jag som tycker att han är så rolig, han har inte träffat någon än jag som kan spotta köttfärs över ett helt kök när han viftar med en gaffel och skriker: TRANSFORMERS!
Allt blev så mysigt när han träffade Wen också, när han var singel kom han hela tiden dragande med små hemsidor med raggningsrepliker och hade åsikter om hur jag levde mitt lösaktiga liv, nu kan Wen försvara mig och raggningen har han ju givetvis lagt av med. Det var på tiden att hon dök upp och gjorde honom till en riktig man!
Jag har till och med börjat vänja mig vid att hon säger puss i telfonen, jag blir lika förvånad varje gång hon och jag pratar och hon avslutar med puss men jag skulle bli ledsen om hon inte gjorde det, jag måste bara komma på något bra att säga tillbaka. 

Hanna-banan kommer ikväll! den här helgen ska vi göra stockholm osäkert och dessutom ska hon tvätta åt mig på fredag, det kommer bli najs! 
Självklart är det bästa att hon kommer hit, jag känner att jag värkligen behöver ha henne här nu, hon är det det bästa ångestdämpande medlet jag vet, hon funkar mot depression också.  

Jag är grym på att köra bil!

2009-07-30 @ 01:56:56
Nu har jag varit ute och åkt en sväng och skrålat i bilen, det hör till. Jag for en sväng till gammla stan och sen vidare för påhälsning och då åkte jag ju på att fickparkera! en gång i tiden var jag jävligt bra på det men det var ju ett tag sedan man tog kortet så jag kunde inte så noga veta. Fickparkering fick det bli och det visade sig att jag fortfarande är mästaren! det blev en sådan ypperlig parkering så det finns inte något likanande, jag var tvungen att ta en bild dessutom, läggmärke till att avståndet mellan kanten och decken optimalt!. Mitt nästa mål är att fickparkera med en handbromsvändning!

 

Tatueringarna

2009-07-29 @ 21:08:43
Nu kommer ett inlägg helt tillägnat min kroppskonst.
Den första tatueringen gjorde en skumm kille i umeå när jag var 16 år och det började som ett litet L på armen, tatueringen kostade 100 kronor och nålarna blev kokade i en kastrull brevid wokpannan på spisen. Jag klarade mig från alla sorters hepatit och hiv men det var nog bara ren tur. När jag fyllde 18 byggde jag ut den på taurus tatoo i sundsvall och den blev större men om det blev snyggare kan man ju diskutera.





Den andra tatueringen blev den som jag är mäst stolt över. Jag åkte till Left hand tatoo i piteå och Fredde förevigade min pappas ansikte på mitt lår. Den tatueringen har vunnit tredjepris i Falun och fjärdepris på sthlm Inkbash, den har även varit med i Nordic tatoo mag och scandinavian tatoo mag.



Foto: Kent Renåker





Den tredje och fjärde blev tillägnade min mamma. Först gjorde jag ett rött hjärta på handleden som jag fick av min mamma när jag var liten. Några månader senare följde jag upp med en påfågel. Påfåglar har ögon på fjädrarna som symboliserar ett ständigt vakande öga och ett evigt beskydd.








Sen var det dags för ett nytt stort projekt. För att fira att jag och Ica varit vänner i 20 år påbörjade jag en Elvis-mick med rosa vingar och en baner där det ska stå Im Wild, Ica frågar alltid om jag är vild när vi träffas så jag ville att hon skulle veta att hon och jag alltid är vilda. den första september blir mästerverket klart.


Sist och minst. Impulstatueringen på pekfigret som gjordes i måndags bara för att jag ska kunna göra så här:






 

Lilla jobbet

2009-07-29 @ 15:46:37

Det har varit en lååång dag på jobbet men så kan det gå, lite roligt var det i alla fall att snacka lite skit med tjejen i reception och vid två tiden fick jag åka i återvinnigskärlet (stor soptunna) men att torka lysknappar va sådär.
Man hittar på så mycke dumheter när man har tråkigt på jobbet.
Just nu håller Danne på att spelar bandy runt mitt skrivbord, jag misstänker att det är lite som en hämd för att jag brukar dribbla runt med våran bubbelplast-fotboll runt hans skrivbord.

 

 

våran bubbelplast-fotboll som jag jag kastade så den landade på Dannes kaffekopp


Kanske lite självdestruktiv

2009-07-29 @ 10:50:56
Nu på senare tid har jag blivit en smula självdestruktiv, ingen kan ju ha missat att jag var packad 4 dagar av 7 förra veckan. Det har även blivit en del impuls-piercingar/tatueringar men jag antar att det är mitt lilla sätt att skära mig i handlederna. Det kanske låter konstigt men jag behöver det här, Jag mår piss men jag måste få göra det och jag ångrar aldrig en tatuering och jag har lovat mig själv att aldrig ta ur en piercing så dom får sitta där.
Alla uppbrott lämnar ärr i själen och mina råkar synas på kroppen också.
Jag ångrar häldre saker jag har gjort än sånt jag inte har gjort!

Jag borde sitta hemma och gråta men den här gången mår jag för dåligt för att göra det, Jag gråter i bilen när ingen ser för att jag har så många som bryr sig om mig så dom blir så upprörda när jag gråter.
Berga sa förut att han aldrig har sett mig ledsen,det har han, han vet bara inte om det.
Jag vill inte att alla ska tycka synd om mig, Jag vill inte bli klappad på huvudet och synd-om-tyckt, jag vill ha en kärring-smäll och pepptalk!



You self destructive,
Little girl.
Pick yourself up,
Don't blame the world.
So you screwed up,
But you're gonna be okay.

På rullande sten växer ingen mossa

2009-07-29 @ 09:57:59

Igår kom jag hem och somnade på soffan när jag vaknade var det bästa middagstid (klockan var kanske 8) så jag ställde mig och kokade ihop veckans första lagade mål mat och satte mig och åt. Efter middagen hade jag tänkt att jag skulle knapra i mig en sömntablett och sova som en galning, jag hann inte mer än att tänka tanken så ringer en kompis och säger kort och gott:
- Öl på Anchor om en tim!!!
och man kan ju inte vara en svikare så öl blev det och en efterfest på det så i natt blev det en och en halvtimmes sömn.

Jag kom 15 min sent till jobbet så det tyckte jag var ganska bra jobbat.
På jobbet var det som vanligt post-tur som gällde och eftersom jag är så jävla grym på det jag gör så hann jag dela post på tre våningar och tillbaka innan mitt kaffe kallande. 
  


kommer jag att bli man?

2009-07-28 @ 10:53:07

Jag trivs så gräsligt bra med  min vänner, förutom en liten detalj; nästan alla är killar.
Dom är underbara människor så jag vill inte byta ut dom kanske snarare ha fler, fast tjejer.
vissa tjejer skulle spendera en måndag eftermiddag med att fixa naglarna och fika medans jag gjorde ett droppinbesök hos tatueraren för att fixa en droppe på pekfingret och efter det åkte jag till medis för att  käka plankstek och titta på fotboll.  
Är det så konstigt att jag blir som jag umgås?
Fast när man tänker närmare på saken så vill jag nog inte greja med mitt utseende hela dagarna men det skulle vara kul med någon som man kan låna kläder av eller som kan sätta upp håret på mig.
Hanna-banan får man ju inte glömma men hon bor så långt borta och mina fina pojkar gör så gott dom kan! dom står ju faktiskt ut med att gå på underklädesaffär och dom lyssnar när jag pratar om mina sängkammar erfarenheter, fast dom nog egentligen inte vill höra.


HA!!! nu jävlar!

2009-07-27 @ 22:40:13
jag pratade med Hanna-banan idag och vi kom fram till en sak.
Killar pratar om att tjejer krånglar och är svåra att förstå sig på och fine det kanske stämmer, när dom är mellan 14 och 20!
efter 20 krånglar killarna, allt ska vara så komplicerat och inget får var enkelt.
Hennes snubbar blir svartsjuka när dom inte har någon rätt och kunnde dom skulle dom säkert fejka att dom är med barn också om dom kunde. För det är ju tjejer som är det svåra könet?!
Allt fler killar gillar tjejer som "vet vad dom vill" men andra ord: dom vill inte behöve ragga själva.
killar har blivit lata! om dom nu vill ha tjejer som vet vad dom vill så får dom ju leva med att tala klarspråk med dom! lekar är roligt, ett tag!

En vis kvinna sa: Vad ska man egentligen ha män till om dom inte ligger med en? man kan ju inte änns äta dom? 

Mamma

2009-07-27 @ 14:35:34
Jag läste nyss en krönika som en ung mamma skrivit om sin egen mamma och då kunnde jag ju inte hjälpa att tänka på min egen mamma lite, så nu ska jag berätta om min lilla Mamma.

Min Mamma har inte haft det lätt och många gånger har hon förtjänat en medalj, inte för att hon står ut utan för att hon fortfarande älskar mig. 
Vi kan börja från början när till och med jag var lite och söt, fast på mitt egna lilla sätt.
Mamma och pappa hade gått i nio månader och funderat ut ett namn till den lilla grodan som härjade i magen och min käre far, som har hela sitt liv haft ett bilintresse, tyckte så klart att jag skulle heta Mercedes medans min mor hade hela livet planerat för den här lilla flickan: Hon skulle heta Agnes, va en pluggis, ha runda glasögon, små flätor och basker. Redan där gick allt åt skogen när jag kom ut och såg inte det minsta ut som min mammas Agnes så jag fick heta Lisa.

Mamma köpte små hattar till mig som hon tyckte var så fina och hon satte upp små frisyrer med färgglada hårsnoddar men så fort jag satte mig i skolbussen och vinkat till Mamma så åkte hatten ner i skolväskan och hårsnoddarna slets ur och sågs aldrig mer igen. Hon har ofta pratat om den där flickan hon aldrig fick.

När jag kom i tonåren var när det riktiga helvetet började, allt började med en Dyslexi-diagnos och forsatte med tonårsrevolt och magnetröntgen av hjärnan för att utreda varför jag helt plötsligt blev hulken och började slå alla när jag blev arg. 
Tyvärr måste jag erkänna att mamma ofta föll offer för mina vansinnesutbrott och jag fick henne att gråta aldeles för många gånger. 
Endå gav hon aldrig upp! Jag har hört talas om mammor som skickar sina döttrar till hem för att dom inte orkar mer och jag tror inte min mamma orkade så mycket mer häller men hon gav inte upp. 
Min mamma satt med mig på varenda läkarbesök, spykologbesök och polisförhör och jag älskar henne i bitar för det!
Om hon hade gett upp då hade jag nog inte suttit och bloggat nu.

Jag hade även en perjod då jag gick efter henne runt i huset och låtsades att jag va utveklings-störd eller då jag envisades med att dyka upp på föreldramöte i orange helly hansen, uttöjda hål i öronen och hår som inte blivit kammat på två veckor. 

Nu är jag vuxen men jag gör henne fortfarande besviken och irriterad ibland men jag tror ändå att hon är lite stolt över att jag går min egen väg och inte bara följer med alla andra.
Det är ju hon som har lärt mig att jag inte behöver vara som alla andra för att vara bra och även om jag inte var duktig i skolan som hon var så var hon alltid stolt över mig när jag gjorde mitt bästa.
Det är min mamma jag har att tacka för att jag är den jag är och trivs bra med det och det har varit mycket viktigare än bra betyg!


Hon kommer aldrig att jubla när jag tatuerar mig eller när jag rapar vid matbordet, hon kommer nog aldrig vilja sitta och maraton-prata i telefon heller men så länge hon säger: "puss för fan" när vi lägger på så kommer hon aldrig att kunna göra mig besviken.

Smickrande

2009-07-27 @ 10:37:20

För en stund sedan kom det ett bud och skulle hämta en dator. Han stod en lång stund och slog in hela skiten och sedan ville han småprata och han hade inte bråttom sen innan han gick kännde jag mig nästan lite antastad för han nöjde sig inte med att klä av mig med blicken, han Knullade mig med blicken!  jag blev lite chockad men efter ett tag känndes det ganska smickrande.
Liknande saker har hänt tidigare men då var det ett bud som frågade när han skulle få se min tatuering på låret och då fick han till svar:
- I dina drömmar kanske.
Jag är lite stolt över mig själv att jag kom på något uppkäftigt att säga på så kort tid.

När jag kom hit i morse känndes det inte så kul att jobba men nu känns det bättre, Danne är en jävel på att peppa så att nu känns det roligt att jobba igen.  


Fönster

2009-07-26 @ 23:54:57
Jag har nog alltid haft en grej för fönster, hemma i mitt första rum hos mamma och pappa brukade ligga och titta ut på månen när jag inte kunnde sova, det är svårt att föreställa sig månen där om man inte har sett den. Det är kålsvart ute och helt målnfri himmel och en stor gul måne aldeles utanför fönstret.

I mitt andra rum brukade jag tjyvröka lite utanför fönstret på garagetaket och en gång såg jag en storm på håll som var kanonfin! det var en klunga med moln på kanske 3 kilometers håll som åskade som fan.
 
Här i solna brukar jag sitta i köket och titta ut på alla andra fönster, på alla som sitter uppe på nätterna och tittar på tv (då blinkar det blått) och på folk som går och släcker lampor och borstar sina tänder samtidigt, dom ser ofta lyckliga och kära ut och man kan inte hjälpa att tänka om dom verkligen är det.

it's complicated

2009-07-26 @ 15:16:07
Idag gick jag in på Facebook och ändrade och det känndes som att jag precis andats in 4 kilo deg.
En sån liten grej gör ont.
Det är svårt att älska nogon annan när man inte älskar sig själv.

Silent Hill

2009-07-26 @ 14:32:51
Nu sitter jag och Jo och spelar Silent Hill, eller det är mest Jo som spelar, jag höjer när dom pratar och sitter och uppmanar att han ska titta bakom något hörn eller hjälper till med små pussel. Silent Hill är ett av få spel som är roligt att titta på när man inte spelar själv, man blir fast för att det är så spännande.
Man kan inte hjälpa att tänka vilka droger personen som skapade alla monster gick på, det är alltså varelser som har huvuden som ser ut som en yxa men har vissa likheter med ett kvinnligt kön och saker som har huvuden där det borde sitta en pung men hur som hälst är det väldigt spännande.
Ett lavemang från den här snyggingen måste ju vara svårt att motstå!

Så nu passar det!

2009-07-26 @ 14:00:08
Igår var fjärde kvällen i rad som alkohol inmundigades så nu blir det nog en liten vilodag. Det hela började med rockabilly band på Engelen (igen) men medelåldern va lite hög för Berga så vi drog vidare till Patricia och den här gången passade det minsann! jag fick dessutom ett nytt VIP-kort och släpper som inte in mig nästa gång så går jag bananas på stället!


 

Shoppa med Grabbarna

2009-07-25 @ 20:30:38
När jag och mina snyggaste bröder hade sovit ruset av oss (det vill säga kl 14 på dagen) gick vi till solna centrum för att få i oss den bästa snabbmat som finns att erbjuda och jag passade på att shoppa lite.
Jag har haft funderingar på vad personal tänker när dom tar betalt, som idag när jag gick på apoteket för att dels fixa kondomer till Berga men som vanligt så köper man ju mer saker:

kondomer
V6 bubbelgum med jordgubbs-smak
koffein-tabletter
stegräknare
RFSL intim raknings paket (förövrigt super duper bra)

Den inköpslistan måste ha sått frön i huvudet på den stackars 20plus killen i kassan.
Med killar som smakråd brukar man ju komma hem med konstiga saker, som idag när jag hade tänkt att jag skulle köpa en BH, när vi kom in på butiken så hittad vi i stället en korsette som varmt rekomenderades av Jo och Berga. Jag ångrar inte beslutet (fasten jag borde, skiten kostade 600 spänn) eftersom det är det skönaste jag haft i underklädes väg på länge.

här kommer ett litet "vad-ska-du-göra-ikväll-quiz"

sugrör
en flaska grape tonic
citroner/lime
chips

SVAR: Hemmafest


Tuggummi
kondomer
cigg
tändare (trepack)

SVAR: krogragga

tamponger
mjölkchoklad
kolasås
spraygrädde
smör

SVAR: Swingers/fetisch-party

Löningsfredag!

2009-07-25 @ 18:33:36
Igår blev INTE som jag hade tänkt mig!
Planen var att jag skulle traska in på Patricia och spendera hela min lön på helrör men tydligen så får jag vara så gammal jag vill när jag betalar men när jag för en gång skull inte betalar så är jag för ung!
Jag har varit där 100 gånger och det här är första gången jag blir nekad för att jag inte har fyllt 23!!
Min plan var att jag skulle bli kung i baren och fira att jag har fått lön, vi snackar helrördelux och god fathers men mina pengar var inte välkomna där så jag gick till Debaser och drack två cider och sen gick jag hem.
Jag tappade sugen totalt! 
När jag kom hem så somnade jag på soffan framför tvn, det är andra gången i jag gör det någonsin.
 
Jag och Boski Bestämde oss för att vi skulle impulsgadda oss på måndag så för hoppningsvis har tatueraren tid för oss, vad det blir måste va en hemlighet så att ingen snor det lysande iden.

Ring Glenn!

2009-07-25 @ 14:56:24
Nu har inte jag så överdrivet många tjejkompisar men som alla vet så går tjejer i grupp på toaletten så för er som är nyfikna kommer nu ett inlägg helt i toa-köns tecken:

Muspruttar är sjukt pinsamt! men det finns en sak som är värre och det är när man blir anklagad för att det skulle vara en vanlig, jag menar muspruttar händer och vad ska man göra men få tjejer lägger en brakare när man har sex, och skulle det hända så skulle jag i alla fall dra en: det är nog bäst om du går nu och aldrig ringer mig igen.
Den dagen jag "sms:ar Glenn" under sex går jag i kloster!

Smsar Glenn är det nya uttrycket och kommer från en lista med synonymer som jag och Danne hittade, orginaluttrycket var "ringa Glenn" och ska vara ett finare sätt att tala om att man ska gå och bajsa så vi byggde om det efter behov.

Hej och Hå!!

2009-07-24 @ 14:27:39
Här kommer ett sådant inlägg som är anledningen till att mamma och pappa inte får läsa min blogg, så om storebror läser kan du sluta läsa nu om du vill tro din lillasyster är en snäll flicka.

Jag har lagt mig till med en liten vana att ploppa "koffein" (ni vet vad ni ska läsa i stället) när jag dricker och för att orka med dagen efter men jag tror fan det får vara slut med det nu för jag har en sån galen AT just nu. Jag är jätte paranoid, ängslig och har jättemycket energi men jag orkar inget och jag kan inte tänka klart. Jag tänkte att jag skulle bära ner något i källaren bara för att få bli av med lite energi men jag kunde inte komma på vad vi brukar ha där nere, det var helt bortblåst! när jag skriver ser jag vad jag gör men det går i slowmotion, händerna säger att det går jättefort men ögonen håller fan inte med. Just nu känns det som att alla tycker att jag är det vidrigaste i världen fast jag vet att det inte är så men all min självkänsla är borta och om någon tittar på mig så tror jag att möjligheten finns att jag börjar gråta, det hade i och för sig varit lite tragikomiskt:
-Hej Lisa hur mår du?
-SNÄLLA! hata mig inte! Älska mig!! Jag är så vidrig, kan jag få en kram?
Tänk Nemi-serie med massor av krokodil-tårar. 

Det är lite konstigt för jag har aldrig haft AT på det här förr men det är inte så mysigt så jag tror jag får bli full och bakis som vanliga dödliga i stället.    

Repris!

2009-07-24 @ 12:18:42

I onsdags var jag ute och svinade, det var tänkt att jag skulle sitta hemma och slappa i går men jag fick ett infall och det slutade med att jag gjorde exakt samma sak, kvällarna är nästan identiska! hur går sånt till!?
Roligt har det varit ialla fall så det kanske var bra att dom var exakt lika.
Jag klarade mig från bakis-ångest idag, det känns jävligt skönt men jag känner mig ofräsch så det räcker så när jag kommer hem ska jag nog däcka i badkaret tills det är party-time!


Bakis-Ångest!!

2009-07-23 @ 11:31:22
Idag är jag purken! Jag var på krogen igår och tittade på liveband och det var superkul men jag har världens bakis-ångest fast jag inte känner mig speciellt bakis. Det värsta som finns är bakis-ångest, jag ångrar liksom inget speciellt utan jag är bara jätterädd att jag har gjort bort mig totalt, där är jättelöjligt eftersom jag oftast skiter i om jag gör bort mig eller inte men när jag är bakis så får jag en sån sjuk ångest.
En kompis berättade att tydligen är ångest lika vanligt som huvudvärk och det är en naturlig process i avgiftningen som sker i kroppen efter man har druckit sprit.
Jag tycker att det borde finnas hypnos mot bakis-ångest för det är det värsta jag vet!

Egentligen så borde jag gå och idag igen för jag skrev inte upp något alls, inga band eller något alls men jag orkar fan inte idag.

Bra Blogg-dag!

2009-07-22 @ 12:28:27
Igår va en grym blogg-dag!! idag är jag inte lika inspirerad och det har inte just hänt något roligt, om man inte räknar Gunsan sägning på lunchen:
- Makaronerna har jag fått från jobbet men korven är privat!
Ja det får man verkligen hoppas!! 
Jag älskar att reta henne för hon blir så generad och sen kallar hon mig för jävla skitunge.

jag har suttit med världens beslutsångest idag, antingen går jag ut och dricker öl i kväll eller så shoppar jag. Jag kan gå ut i morgon i stället men då kanske jag tappar sugen till på fredag och det vill man ju inte!!!
På fredag ska det bli årets fest!!! vi ska ut på vår favoritkrog och det är löning, korten kommer att dras tills dom brinner och ingen kommer att gå säker på något av dansgolven!!
Eller så har vi jobbat upp våra förväntningar så det slutar med att vi ligger i en hög och kräks och allt blir bara pannkaka!
Med andra ord kan det sluta precis hur som helst.

Jag tycker att dom bästa historier kommer till när man är alkoholpåverkad så just nu sitter jag här och försöker komma på min bästa fyllehistoria men jag tror att den här är i alla fall en av dom bättre:

En fredag satt jag, Berga och Röver och drack några öl plötsligt kom vi på att vi skulle gå ut och konstigt nog skulle vi till viper room men det var (som tur va) stängt så vi hamnade på salsaklubb. Vi var dom enda vita på hela stället men vi drack skumpa och hade roligt. När klubben stängde kl 3 gick vi till favo-stället, Patricia, och hängde där tills dom stängde kl 5.
Efter stängningen tyckte vi att kvällen fortfarande var ung så vi åkte till siljahamnen och åkte på en 12-timmarskryssning till Åland men efter kryssningen fick det vara nog med festande för den helgen men det var den galnaste helgen hittils!
 

Musikal

2009-07-21 @ 20:43:47
Tänk om livet vore som en musikal!
Även fast man inte kan betala hyran så kan man fortfarande brista ut i sång!
Man kan vara hur olycklig som hälst men fortfarande dra en liten truddilutt om sitt brustna hjärta eller varför inte besjunga alla orättvisor på 60-talet!

jag skulle kunna ge mycke för att kunna få med hela ekonomiavdelningen på jobbet att dansa loss i en perfekt synkad koreografi till Maniac!
Tänk om alla på gatan gick bananas och sjöng en 5 stämmig sång som skulle heta "YES idag är det lön"
Eller om man skulle höra små trumpeter som trappas upp till en hel symfoniorkester tills man på ren automatik drar igång en liten ballad vid ytterdörren:
"Att jag inte kom ihåg!
Min H&M-katalog!"
Visualisera galna jazz-händer och steppsteg så ser det lika coolt ut i era huvuden som i mitt!

Reklamdamp

2009-07-21 @ 18:19:22
Just nu sitter Jo och får damp på all reklam. Det finns få saker han hatar mer än reklamer som ska befria oss från illaluktande flytningar och racer-bajs, för att inte tala om Jamba-reklam som ska blåsa oss på 40 kr i månaden för att få privilegiet att ha en ekorre på hög på E som sjunger Fairytale.
Personligen så hatar jag reklamen för ett läkemedel som ska hjälpa superbra mot munsår, men i reklamen framgår det inte att tuben är pytte-liten och kostar 100 spänn!

Det finns även vilseledande reklamer som vill att vi ska skämmas för att vi inte gör allt själva!
Ett företag som har färdiga bakverk, jag har inte smakat probukterna men jag har förtroende för företaget så jag skulle tro att det är gott, det jag inte förstår är varför ska vi lura våra gäster att vi har slavat och bakat skiten själva?
vad hände med uttrycket: det är ju tanken som räknas? 
Der kanske är dags att mynta ett nytt: Det smakar skit men jag har bakat den själv!
 
Dagens samhälle förespråkar ju uppenbarligen halvfabrikat eftersom det serveras på nästan varenda förskola och vårdhem i landet.
Budskapet är alltså att vi ska göra så lite som möjligt själva men inte stå för det?
När vi inte enns kan erbjuda våra växanade dagis-barn eller sjukliga gammla god och nyttig hemlagad mat, vad ska då vi vara om 10 år?
Svar: vi kommer att sitta i våra hem till bredden fyllda av skitsnack från tv!  

Italiensk Tisdag

2009-07-21 @ 17:03:54
Idag satt slapp jag sitta ensam och spana på nördar vid lunch fast Gunsan spanade mest på deras mat, hon kom fram till att av tre bord var det kanske två som inte åt pasta, alltså: Italiensk Tisdag!!
Jag kaxade med en av nördarna idag, det kan ju ha varit en dum ide att utmana en nörd på Tetris men för hoppningsvis behöver jag inte bevisa det, nog för att jag är grym men det hade ju inte varit första gången jag får äta upp mina ord.

När jag berättade för chefen jag hade tagit hål i bröstvårtan utbrast han genast:
-VISA PATTARNA!!!
Det var en helt ny upplevelse kan jag lova men det är tur att man har humor.


 

Åsele del 5 (Söndag)

2009-07-21 @ 14:18:46
Dag 5 vaknade vi och var hungriga och bakis så det räckte så vi började plocka ihop tälten samtidigt som vi försökte reda ut om Jo spelade borta Match eftersom han inte var i sitt tält.
När vi precis var på väg till marknaden för att sprätta våra sista pengar så kom han och hade med sig 3 kilo ärtsoppa och två korvringar så det fick bli frukost, som alla säkert vet så går en rejäl frukost och paltkoma hand i hand så var jag så fräck så jag gick och la mig medans alla packade ihop tälten, av någon konstig anledning så ville dom inte packa ihop mitt medan jag låg i det.

När det var dags att åka så var pontiacen strömlös så det blev startkablar men det är ju vardagsmat på Åsele.
På vägen hem fällde vi en liten tår och längtade till nästa år.

Åsele del 4 (Lördag)

2009-07-21 @ 13:58:14
Marknaden var avklarad utan någon repris på fredagens bravader och Jag och Hanna-banan var på väg mot Camp katalog, Då plötsligt råkade vi på en, vad vi väljer att kalla för, Mansbuffe! En hel gräs-plätt med pojkar och man kunde välja lite av varje! vi kom på en hel rad med mat-relaterade smeknamn på män i grupp men det får bli vid ett senare inlägg.

När vi nått vårat mål påbörjades så klart drickandet och en skön snubbe kom fram och undrade om någon var bil-intreserad, jag kännde på något vis att jag var tvungen att svara ja och framför mig fick jag en bild på en Engelsk Ford och jag svarade så klart:
-Jasså du kör engelsk bil.
Kille blev så till sig att han höll på att laxera samtidigt som han pimplade flitigt ur sin Junsele kvarting (en 5 liters dunk) och senare fick jag reda på att jag tydligen återupprättat hans tro på det kvinnliga könet.

När festen var i gång var det dags för lekarna och vi fick lära oss en lek som hette skrubb-leken och den går till så här:
Två personer dricker varsin 7a vodka och den ena går in i skrubben och den andra gissar vem som är inne i skrubben, för att krydda leken lite kan man byta efter en stund. 
Leken går även att leka ensam och då dricker man båda 7orna ensam och gissar om man är i eller utanför skrubben.
Jag har inte provat skrubbleken men om någon provar så lämna gärna en recention här på Bloggen.

Efter en glad stund tillsamans med alla i campet var det på tiden att mingla lite och jag och Hanna-banan gav oss ut för att vara sociala. Vi hittade fram till en trevlig kille vid en eld och jag slog mig ned och började tala tatueringar och liknande, brevid mig satt Hanna-banan och så småningom satte sig en väldigt packad och illa-luktande kille som började tafsa på henne. Till slut satt hon nästan i mitt knä och jag tänkte att jag måste ju hjälpa henne så jag tittade på honom och tog bort hans hand från hennes ben och sa artigt men bestämt:
- Jag känner mig inte helt bekväm med att du tar på min flickvän!
Hanna-banan spann vidare på temat och sa:
-Ja vi har ju hållit ihop ett tag nu.
Ärligt talat så trodde jag inte att det skulle funka men det gick jättebra så vi var nöjda.

Innan läggdags tyckte vi att det var på sin plats för en varmkorv och i kön passade vi på att sjunga en liten sång, samma melodi som Åselesången fast man sjunger korv med bröööö i stället, om någon vet vad melodin är till för sång från början så skriv gärna. sången var i vilket fall som hälst mycket uppskaddad av peronalen så det gör vi om nästa år och då kanske vakterna inte fegar ur när vi bjuder upp.

Åsele del 3 (Fredag)

2009-07-20 @ 21:55:49
På Fredagen vaknade vi i våra tält och upplevde det vanliga fuktiga obehaget som hör tältning till så vi traskade in till marknaden för att köpa årets hatt. Årets hatt är en militärhatt som vi brukar köpa av en kille som säljer begade uniformsprylar av alla sorter, och i år blev det en ungersk polishatt för min del.
När vi traskade fram och tillbaka kunde vi ju inte hjälpa att stanna till vid ett ställe som sålde piercing-smycken och även piercade folk så jag föreslog för Berga att vi skulle pierca oss och dum som han var så sa han:
-gör du det så gör jag det, och du väljer ställe.
Jag är en sådan natur att utmanar man mig så ger jag mig inte uten en strid så jag gick bakom skynket och piercade bröstvårtan och Berga fick snällt göra det samma så sen satt vi där med ömmande lökar och tyckte vi va skitballa.

När vi kom tillbaka till camp katalog fick vi ta hjälp av vakterna för att få ner GB-gubben i marken och sedan var grillningen igång.
Efter maten kom vi plötsligt in på ämnet flänsost och det hela urartade i en diskution om man ska göra kalles randiga med flänsost (dålig könshygien från båda parter=fisk och ost)
Åter igen var vi rikligt förfriskade och då träffade jag på Jonte igen, på något lustigt vis kom vi fram till att vi hade träffats förr när vi var små och våra föreldrar känner varandra!
Det känndes som att träffa en gammal vän fast vi inte kommer ihåg varann så nu har vi lovat att hålla kontakten.

Även Jo (läs Joe) hade varit på äventyr, klädd i kilt och med en och annan cider i blodet hade han blottat sig för en polisbil men poliserna tittade lykligtvis åt ett annat håll, där har ni en till man inte ska utmana.
kvällen avslutades med att Berga tog Hanna-banan till sin säng och dom ängnade sig åt diverse otukt, så där vänner emellan!




 Bergas ömma lilla mansbröst

Åsele del 2 (Torsdag)

2009-07-20 @ 21:18:41
På Torsdagen vaknade alla förväntansfulla som oskulder på ett swingersparty och när vi satt vid frukostbordet och försökte lösa problemet med hur vi skulle kyla ölen kom Berga med en komentar som bara stank 08:
 -Men finns det inget McDonalds på vägen till Åsele, så vi kan hämta is? Denna komentar är hysteriskt rolig eftersom det inte finns en enda Donken mellan Härnösand och umeå.
När frukosten var avklarad bar det av till sollefteå centrum för ett besök på systembolaget, där brände vi alldeles för mycket pengar och efter det blev det in på Ica där groggvirke och Scrat-Pez följde med hem.

När vi efter mycket om och men väl lämnat den depremerande by-hålan sollefteå kom vi äntligen iväg till Åsele, Jag i Melkers pappas riskokare och Hanna-banan i min pappas Pontiac.
Som vanligt så fick vi köra om 1000 st husvagnar men sen var vi äntligen framme och kunde börja sätta upp partytältet och den nystulna GB-gubben.
Förberedelsarna va i full gång och plötsligt kommer en kille och vill ha en intervju till västerbottensnytt och självklart ställer man ju upp, tyvärr så tror jag inte det kom med på nyheterna.

Efter att ha svalt en par öl och lockat hela kampingen till vårat camp så kom vakterna och frågade var vi hade fått GB-gubben ifrån när vi inte ville svara frågade han om han skulle ringa en polis och fråga om det fattades en tittade nervöst på varandra och jag svarade:
- Javisst kan du få ta den men jag tror inte att den kommer att hitta hem.
Då kunde han inte hålla sig längre och det visade sig att han bara drev med oss.
När vi hade ölat ett bra tag slutade det med att bland annat Hanna-banan satt och diskuterade invandrarpolitik med en 17-årign liten pojkspoling och jag själv satt och lärde mig mer om rensköttsel från en lapp som hette Jonte, när alla var trötta och nöjda gick vi och la oss och Hanna-banan gick och satte på 17-åringen i tältet brevid mitt, det är ju tur att man kan blunda och tänka på annat.




Så här såg lite av vår packning ut.

Åsele del 1 (onsdag)

2009-07-20 @ 19:20:15
Det hela började vid kl 16 när arbetsdagen var slut och det var dags för äventyret att börja.
Alla packade in sig i bilen och vi gav oss av i uppsala insåg vi att det var hög tid att tanka men vad vi inte visste va att folk i Uppsala tydligen inte sysslar med sådant eftersom det inte fanns en mack-jävel i hela uppsala (i alla fall inte efter E4an).
När vi hade kommit till Husby började det brinna i knutarna så det var bara att börja snurra runt i den lilla hålan och till slut hittade vi en mögglig gammal STAR-mack där vi kunde tanka.

När vi hade kommit till Tönnebro var det dags för det (för alla erfarna sollfteå/kramfors-åkare) sedvanliga stoppet och där köpte vi förfriskningar, korv, kaffe till chafören och Ronny och Ragges skiva "lets pök". Skivan visade sig vara det bästa köp på hela helgen efter som den spelades flitigt både i bilen och hela Åsele.
När kl hade slagit 23 var vi framme i Sollefteå och det var sussa-dags för samtliga för dagen därpå väntade mycket sat-tyg. 

Musik-tipps!

2009-07-15 @ 15:20:35

Nu har jag och min arbetskompis Danne har pillat som fan för att kunna blåtanda över en låt, som för övrigt är en kärlekslåt helt i min smak. Den heter Kräkas handlar om en kille som är så sårad att han vill kräkas och det är små kärleksförklaringar i den låten som är helt i min smak.
Kräkas av lillasyster (ladda gärna hem den, alltid retar det någon)

Idag ca kl 17 åker jag till Lappskogen så på måndag eller tisdag blir det mycke Åsele-historier!!!


Töm och glöm

2009-07-15 @ 11:55:04
Jag satt nyss uppe i micromatsalen på jobbet och försökte göra tre saker samtidigt: läsa Blade of the immortal, äta och spana på nördarna men så ringer Hanna-banan och kräver min odelade uppmärksamhet.
Hanna-banan är så vansinnigt singel och just nu har hon besök av en av hennes dilos med medföljande manskropp och eftersom det va tisdag igår så va det ju fest.
När hon vaknar på morgonen så ligger hon i en säng som ser ut som "hej kom och hjälp mig och ingen kom" och det ligger dildos överallt.
Snacka om töm och glöm!
 Jag hatar när man vaknar på morgonen och måste reda ut om och med vem man har legat me, inte för att det händer så ofta, men det blir en bra jävla historia!  

Puss på dig Hanna och nästa gång vill jag vara med.

The Godfather

2009-07-15 @ 10:01:49
I går satt jag i godan ro och surfade när jag plötsligt blev gräsligt sugen på öl, det fanns inget annat att göra än att msn-trakassera min suparpolare Gabe the babe.
I samma stund i en annan del av staden gick lika ölsugen Röver så det blev inte bättre än att alla tre möttes upp i sumpan och sänkte några kalla.

Efter när törsten var släkt så kännde sig Röver lite äventyrlig så han gled fram till baren och började prata med någon som såg ut att kunna whisky (man ser sånt på årsringarna) och vipps så stod han där med den godaste drinken jag någonsin smakat!
The godfather!!!
Hur 50% whisky och 50% amaretto kan smaka som mandelmassa förstår jag inte men varför ifrågasätta ett vinnande koncept?!
Frammåt kvällskvisten var det dags att ragla hem och väl hemma ställde jag till med en mindre konsert när jag välte omkull både det ena och det andra, bland annat min rumskompis stora trästaty av jungfru Maria och den orsakade en ordentlig duns när den slog i fönsterbrädet, jag skulle kunna sätta 100 spänn på att jag kommer få fan för det idag men det har jag ju tjänat ihop.

Snart Åselemarknad

2009-07-14 @ 12:35:09

På Onsdag bär det av till Lappland och den årliga Åselemarknaden. Åselemarknaden är en tillställning som kan vara svår att förstå sig på för sörlänningar (människor bosatta söder om gävle) så därför ska jag göra mitt yttersta för att förklara varför jag och min kompis Hanna-banan blir som barn på julafton när tredje helgen i juli närmar sig.
Åselemarknaden började som en same-marknad men har genom åren artat sig till en folk-och-sprit-fest.
Det hela går alltså ut på att, på dagtid, gå på marknad och handla onödigt skit och, på kvälls/nattetid, bli extremt alkoholpåverkad.
Eftersom det är ljust hela natten så infinner sig inte tröttheten så festa hela natten blir ingen utmaning.
På Åsele händer allt och det som händer på Åsele stannar med största säkerhet INTE där.
Genom åren har jag och mina vänner varit med om bland annat omkullvälta husvagnar, pårökta norge-piger, fyllekörning, slagsmål och sisst men inte minst: Roffes faceplants (flertal) rakt ned i gräsmattan när han hade blivit för full för att ligga med mig som va den ursprungliga planen, i allafall enligt mig.

Ett blogg inlägg om Åsele skulle inte vara ett värdigt inlägg om vi inte tog med det tyska inbördeskriget.
Det tyska inbördeskriget är ett internt skämt som har har tagits till sin spets, dom som står ansvariga för påhittet är Roffe och en kille som vi alltid har kallat för Tysken (eftersom vi bara träffar dom en gång om året så vet vi inte vad han heter på riktigt) och det går till så här:
När man stöter på varandra ska man säg dessa repliker i följd, det kan vara olika personer men dom måste vara i följ:
- det här påminner mig om något?
-du menar det tyska inbördeskriget?
-det så kallade vrålkriget?
- VRÅL WAR ONE!

Som alla internskämt så är det bara roligt om man är där men du kan tänka dig att skämtet är seglivat när det har överlevt i ca 5 år.


Insomnia och acne

2009-07-14 @ 00:26:59
Jag kan inte sova, jag ligger bara och skär tänder och funderar på viktiga saker som: om jag kommer ha bedhed i morgon och om jag kommer att ha tid att städa källaren på jobbet på onsdag eller om det kommer att regna.
Nu sitter jag och dricker mjölk (fast jag tycker att mjölk luktar ko) och tittar på scrubs.

Efter jobbet idag tog jag chansen att kräma på Shirley Clamp på sterion och när jag hade fullt upp med att vara pinsam och halvnaken såg jag grannen i fönstret och var ju tvungen att gå och se hur hon hade det.
Det visade sig att grannen hade lösningen på mitt böldproblem som har blomstrat på min haka, även kallat acne.
Jag har gått omkring och sett ut som en calsone i ansiktet i två veckor och hon hade lösningen! det funkar redan, halleluja!


 

Jag bjuder på den!

2009-07-13 @ 15:55:42
Det finns så mycket man inte får göra eller prata om att man gör.
Jag lever hårt och har roligt men man ska skämmas när man gör korkade saker fast det hör till.
På något sätt tror jag att det är mer OK för killar att vara sviniga på fyllan och ragga till höger och vänster.
Jag tycker att dom roligaste historierna kommer till när man är jättefull eller gör korkade saker.
Folk kan ha så roligt på min bekostnad så varför ska jag hålla saker hämligt när jag kan berätta och bjuda på ett skratt?
Det kan hända att jag dömmer mig själv ganska hårt också eftersom att hur mycke jag än vill skita i vad alla tycker så är det svårt men i slutet så väger det ändå upp att det är roligt! 
Det är roligt att dricka öl med sina vänner och det är roligt när man gör bort sig. 
Det är roligt när man vaknar i en säng som man inte kommer ihåg hur man hamnade i också fast inte förren efter ett tag.

Tatuering

2009-07-13 @ 13:00:34

I april på började jag ett nytt smärtsamt Mästerverk strategiskt utplacerat på bröstet,och visst kunde jag räkna ut att folk skulle titta men jag trodde ärligt talat inte att det skulle gå så här långt.
Aldeles nyss fick jag snällt dra ner linnet för att visa en 50+ lastbilschaffis min kroppskonst och dra tatuerings historien ennu en gång: JA det gör svinont! det kommer att ta 9 tim och det kostar en shitload av pengar. Jag förnekar inte att anledningen att man gör tatueringar är ju för att man tycker att det är snyggt och man vill ju visa upp dom men ibland känns det som att vissa tittar lite väl mycke. Ett exempel kommer här: 

Det var ute kväll som stod på schemat och alla var fulla och glada! I en trappa möter jag en redigt drucken Finne som helt ogenerat ställer sig och glor mig mellan brösten, jag får ju som bekant skylla mig själv efter som jag själv har satt dit skiten så jag låter honom titta, efter ca 5 min börjar jag tycka att det blir lite pinsamt och jag påminner honom att jag faktiskt har ett ansikte, han tittar mig i ansiktet men går genast tillbaka till brösten. Allt detta hände utan utbyte av artighets fraser så jag tog mig friheten att befria honom från dessa tillsynes hypnotiserande bröst.

Det är lyckligtvis relativt sällan sånt händer och oftast är det roligt när folk kollar och frågar. Den roligaste frågan att få är när dom undrar vad tatueringarna betyder eftersom alla mina tatueringar finns där som en hyllning till människor som betyder mycket för mig. 
Jag kommer att lägga ut bilder på mina tatueringar så fort jag får kläm på hur det går till (för er som har missat det så är jag teknisktefterbliven) men just nu så känner jag att jag måste avsluta med någon form av ordspråk eller var för inte en verbal käftsmäll men vi tar en klassiker:

SMÄRTA ÄR BARA VEKHET SOM LÄMNAR KROPPEN!


Rock! Änligen!

2009-07-13 @ 10:50:17

Den här veckan är vi bara två på jobbet så det kommer bli lugnt och skönt, dessutom är det ingen som klagar när vi drar på med bandit istället för samma schlagerlåt om och om igen.
Jag älskar Schlager och Alexander ryback men inte 30 gånger i timmen. Den här veckan får vi vila öronen me lite len hårdrock.
Jag glömde min lunch Hemma idag också, det va ett jävla oflyt.

Här på jobbet är dom i fullgång med att blockera sidor, tidigare kunnde man inte gå in på Facebook, bandits hemsida eller youtube och det kan man ju kanske förstå men nu får man inte gå in hotmail! varför blockar dom inte allt utom företagshemsidan?!
Dom gör det ju väldigt klart för oss att det ska minsann inte va kul att jobba!
Helgon går fortfarande bra, det kanske är för att vuxna människor inte ska vara medlemmar på sidor som riktar sig till alternativa klädstilar och alternativa läggningar. 
Jag har funderat på hur man skulle reagera om man skulle gå på s/m klubb, det skulle säkert inte förvåna folk om jag va där men om man stötte på någon från jobbet där, det skulle vara så roligt att ta någon på bar gärning. 
  


En stooooor stark!

2009-07-12 @ 21:09:45
Igår var jag och mina vänner på grönan och drack öl. Jag blev ganska full fast jag bara drack två öl, i och för sig så va ölen på en liter vardera.
Idag mår man som man förtjänar så jag har legat i soffan och tittat på skit-tv hela dagen och i morgon är det jobb som gäller, utan min griniga arbetskompis efter som han har semester så för hoppningsvis blir man lite mer inspirerad i morgon.

Dagens sanning!

2009-07-11 @ 13:48:06
Igår va ett äventyr!
kanske har man inte upplevt något tills man har upplevt bilkö i centrala stockholm! dessutom hittade jag inte, men nu har jag i alla fall körkort på riktigt!
I sollefteå finns inga trafikljus eller dubbelfiliga rondeller så snacka om att jag var rädd!
Nu ska jag bara lära mig att handbromsvända på asfalt sen är jag en kickass-bilförare!

Jag var fylle-chaffis igår också. Första gången så väldigt länge men det är mysigt; jag gled runt och lyssnade på musik och körde hem Baron von Fightermaister (det var så han kallade sig själv) och hans lilla kompis.
Jag fick så många kärleksförklaringar och tydligen va jag bäst i världen just då och man säger ju att barn och fyllon talar sanning!
 

Jag gillar att kasta sten i glashus!

2009-07-10 @ 15:43:28
Jag fick precis fan för något jag inte förtjänade. Det är något som hör till normaliteterna på det här stället så jag tar inte åt mig, dessutom tar jag inte åt mig order från någon som bara tror att han är min chef. Vi har låtsas-chefer på det här stället, sådana som tycker att dom är chefer men som inte har varken mer i lön än oss andra eller för den delen ett visitkort. 

Är jag en dålig människa när jag säger att jag blir lite skadeglad när han är arg?
Han bli ännu argare om man går omkring och  flinar och småsjunger för sig själv då börjar han smälla med lådor och skåpdörrar.  
Det är han själv som mår sämst av att gå omkring och va förbannad, när dagen kommer då han har anledning att bli arg på mig så ber jag om ursäkt.

Läste på trevoltbilling.blogg.se nyss, där skrevs det om bloggfenomenet och en person komenterade på inlägget med att denne bloggar för sin egen skull och inte för andra, jag kan inte tala för andra men jag bloggar INTE för min egen skull!
Jag bloggar för att ni, Kära läsare, ska få dela mina extremt emenenta historier! för att jag har något att tillföra bloggvärlden! och för att mitt ego ska bli det största i hela världen!
vad jag vill säga är nog att dom flesta bloggar för sin egenskull, för ens eget ego. 
// storbloggaren=P  

Hatkärlek

2009-07-10 @ 12:30:12
just nu befinner jag mig i en tid i livet då jag inte kan låta bli att älska att hata saker, eller för den delen hata att älska saker!
Jag hatar mig själv för att jag inte kan lägga ner min bok, inte för att det är en bok men utan för att det är manga!
jag kämpar så hårt för att vara cool men d går ju helt åt skogen när man förälskar sig i en mangaserie!
Inte nog med det så har jag snöat in på en anime-serie! jag hatar mig själv för att jag har blivit nörd! men jag älskar det! 

jag känner även en hatkärlek för wondergrans (som det kallas hemma) eller även kallat doftgranar eller wonderbaum. Vanlij-wondergrans tar mig genast tillbaka till början på 90-talet då familjebilen var en högt älskad mercedes. Vem kan låta bli att mysa vid tanken på sitta och puttra fram i en trött diselbil när termometern visar 25 plusgrader och allt luktar vanilj. Bilminnen ligger mig extra kärt om hjärtat eftersom dom ofta har min pappa i huvudrollen. 

Wondergrans med nybilsdoft är min mammas grej, kan hända att det beror på att hon aldrig gillade gammbilarna som familjen hade. Hon köpte sin första nyare bil när både jag och min bror hade flyttat hemifrån och den bilen osar av nybilsdoft. Personligen hatar jag den äkliga doften men namnet är helt oslagbart, döpa en doft efter något som egentligen inte har någon doft?! vad kommer härnäst? wondergran med doft av källvatten, sommarbris eller fjälltopp? 
Vaktmästaren som jobba här luktar precis som nybil, jag ska ge hans fru ett julklappstipps.
   

Blogg: ett gramatiskt helvete!

2009-07-10 @ 10:25:17
idag bestämde jag mig! nu blir det blogg!
stavnig är inte riktigt min grej men jag har alltid hävdat att hinder är till för att besegras!
Jag har länge känt ett behov att dela ut mina funderingar även om det innebar att jag var tvungen att ge mig på min värsta mardröm. 

Jag misstänker att den här sidan har någon form av "det här är jag"-funktion (jag måste bara hitta den) så jag drar ingen lång presentation här men i det stor hela är jag en norrlänning på vift, jag föddes och växte upp i sollefteå i ångermanland men nu lever jag i någon form av övergång mellan Solna och Malmö. Jag är 22 (och ett halvt) och har ett stort njutningsbehov, jag har svårt att tänka  mig att göra saker som inte är roliga, min hjärna säger ifrån. 

Just nu sommar jobbar jag på ett stort företag i solna och stortrivs, jag älskar att ha rätt att klaga, som arbetslös får man aldrig klaga och man har det så jävla bra för att man får sova hela dagen. Livet som arbetssökande är tråkigt och rutinfritt, jag mår så bra av att kliva upp på morgonen och va skittrött! jag älskar att ha arbetskompisar och att höra att man behövs här och där. Jag älskar inte nödvändigtvis mina arbetskompisar alla gånger men jag älskar att ha rätten att klaga!
 

Välkommen till min nya blogg!

2009-07-10 @ 10:00:18

Titeln säger allt eller hur?


RSS 2.0