Olycklig men det är ok

2012-05-12 @ 04:14:08

Min vän på jobbet har en jättefin tjej som stöttar och älskar honom.
Jag är just nu så avundsjuk och olycklig för jag vill också ha det.
Just nu är jag i och för sig drängfull men ändå lite olycklig. Det är mer en konstant känsla hos mig, den här avundsjukan och olyckligheten och jag är rädd att ingen rebound förhållande kan laga det.


Jag kanske vet jag saknar

2012-05-10 @ 23:39:36

Jag har mer eller mindre inlett ett förhållande med en man som jag inte älskar. Om sanningen ska fram så får det mig inte att känna mig lycklig, bara mindre ensam.
Jag är trött på att vara stark. Jag vill bara ha någon. Någon som sätter upp hyllor åt mig och fickparkerar när jag inte vill. Jag har tappat all tro på att hitta den här "stora kärleken" så det kanske är lika bra att bara hitta någon som tar hand om en och nöja sig.
Som det är nu så känner jag mig ganska trygg, omtyckt och omhändertagen men inte nykär eller pirrig i magen.


Tur att man har kompisar.

2012-05-03 @ 09:46:15

Jag är som sagt lite deppig just nu men jag har en vän som alltid kan muntra upp mig bara för att vi har så roligt.
Vi har till exempel gått i veckor och pratat värmländska och dragit smala Sussie citat.
Igår pratade all om att han ska flytta sitt kontor till ett annat ställe och då kan inte vi hänga lika mycke som innan så det är ju lite tråkigt, då kom det bas helt spontant:
- jag döööör om du flytter!!!
Det blev liksom sjukt kul så det kommer bli jättetråkigt när han flyttar.


Jag vet Inge alls vad jag vill ha....

2012-05-03 @ 09:39:30

....så jag tar en av varje.
Just nu vet jag inte alls vad jag håller på med, jag är så törstig efter uppskattning. Jag har träffat en kille, han är lite farlig, håller på med skumraskaffärer och kommer helt klart att locka in mig i skit men han tycker om mig och talar om det för mig hela tiden och det är det jag tror jag gillar.
Det kan även vara det faktum att jag har en tendens att välja killar som är raka motsatsen mot den innan.
Rent känslomässigt är jag helt platt, vissa säger att känslor ska växa fram, andra säger att man bara vet. Jag har fan ingen aning hur det ska kännas eller om det ska kännas alls, man kanske ska nöja sig med någon som man kommer bra överens med och släppa allt skitsnack om "den stora kärleken"


RSS 2.0