skärpning!

2010-07-30 @ 13:20:04
jag kan knappt tro det! Den 24 var det färre än 5 pers som läste min blogg, det var i och för sig dagen efter löningsfredagen men ändå!!

Tanken slog mig att dom låga visningssiffrorna kan bero på att mamma kanske äntligen börjat lyssna på mig...NÄÄÄ, inte min mamma.

ÄTA!

2010-07-30 @ 13:15:27
Efter nattens spy-fest så har jag haft en aptit som är närmast utomjordisk! Jag har ätit en macka och en cola vid 10, lunch vid halv 12 och nu dricker jag vanilla coke och chokladkex och klockan är bara kvart över ett.
Dock börjar jag bli mätt så nu får det nog räcka snart annars får jag skicka en vänner-förfrågan på FB till kakmonstret så kan vi missbruka ihop.

Kände igen mig lite.

2010-07-30 @ 12:59:41
Lady Antebellum:

It's a quarter after one, I'm all alone and I need you now
And I said I wouldn't call but I'm a little drunk and I need you now
And I don't know how I just need you now


Det är allt det här behövandet som gör att jag raderar Truckis nummer varje fredag. Lustigt på ett tragi-komisikt sätt.

Jävla gubbjävel!

2010-07-30 @ 12:40:00

Vår chef har en chef som är ett riktigt rikspucko!
Han kom in här och gick omkring som en hund som letade efter ett ben och sen frågade han var Danne va, jag svarade honom och då sa han:
-ok, säg till Danne att jag var här då.
Eftersom idioten inte någonsin har strekt fram en hand och presenterat sig så vet jag ju inte vem han är så jag svarade:
- ok, men vem är du då?
Idioten går från klar het till klarhet och svarar:
-Danne vet vem jag är.
- Ok, svarde jag, men jag vet ju inte vem du är.
DÅ kommer höjdpunkten på översittaridiotin:
- Nisse!
Namnet är såklart påhittat men företaget har många anstälda så jag nöjde mig inte med det
-OK, Nisse....och mer?
Då går det upp ett ljus för Idioten och han säger sitt fulla namn.


Jag ställer frågan: Hur fan ska jag kunna tala om för Danne att han har varit där när jag inte vet hans namn? ska jag förklara hur han ser ut?
Varför måste jag sitta och dra ur honom hans namn när vi arbetar på samma ställe?  
När försvann den lilla seden att sträcka fram en hand och presentera sig med ett traditionellt handslag?


Jävla pucko!

2010-07-30 @ 12:28:52

Har smsat med Truckis och informerat honom om att jag har mått jättedåligt och att det är synd om mig men det besvarade han men: "vad trist, vi har jättekul och blir fulla"

Men så trevligt då!
Allt jag vill är att bli lite synd-om-tyckt! JÄVLA MUPP!


Snart på banan igen.

2010-07-30 @ 10:54:04
jag åkte iväg till ICA och köpte bröd, ost och skinka, cocacola och lite kex så nu börjar jag känna mig som människa igen, allt som fattas är en tupplur men det kommer jag att få chansen att få på tåget eller i bilen till solle.
Jag saknar Truckis lite men det är nog bara för att jag känner mig lite ynklig annars tycker jag det här har funkat bra, vi intensiv umgicks lite innan han åkte så blir man lite less på han och då blir jag inte gnällig och vill att han ska komma hem utan då kan han ha sitt roliga där borta och jag mitt i solle.

nä! Fy fan!

2010-07-30 @ 09:39:53
igår låg jag och tittade på Glee, när det var4 min kvar på sissta avsnittet så ringer Truckis fast han egentligen inte vill prata utan han ringer bara för att jag ville det, vi pratar om lite allt möjligt men sen vill han iväg till sina kompisar och samtalet avslutas med att jag får tigga till mig en puss men jag antar att det kan bli så.
Sen tar jag en tablett om man ska bli trött av och det blev jag, tills jag började spy för kung och fosterland så då roade jag mig med att göra det i några timmar innan jag somnade.

Tillsist ringde väckaren kl 7 och min första tanke var: GLÖMM DET! så jag skickade ett sms till Danne sen masade jag mig upp och duchade och kalasade på den utomordentliga frukosten avslagen Cola sen åkte jag till jobbet och blev en timme för sen och nu sitter jag här som en zombie och funderar på om man ska ta och åka till ICA och köpa någon lättsmält så man kanske blir som folk igen.

 


Jag vill äta tårta till lunch!

2010-07-29 @ 12:02:36
...och när man är 23 och ett halft så får man det om man vill, man får även ha fester utan att fråga mamma och man får vara ute hur länge man vill ändå ska jag nog äta min lunch-låda innehållande korv, makaroner och euro-shoppers ärtmix till lunch. Vaför? 

JO! för att man blir matad med moralkakor sen unga år att man inte ska förstöra aptiten och att man ska äta tårta efter maten, enligt mig så är det säkert bara för att om man äte tårta innan maten så tar den slut så fort så man måste fylla ut magen med någon form av porös bukfylla för att inte kunna njuta egocetriskt av en hel tårta utan då orkar man bara en liten bit. 
jag har svaret: gör mer tårta och skippa alla former av näringsämnen som inte inneholler socker eller fett! mata själen med socker och ge egot en morot i form av fett!  

Jag tror att jag släppte lös mitt sockerberoende när jag åt bullar till frukost. Om ni ursäktar så ska jag gå och lägga en lina strösocker på toa-locket, röka sirap och ta flytande honung intravenöst!


En Lax!!

2010-07-29 @ 10:19:30
På fredag bär det av mot Sollefteå och den årliga Laxfestvalen! det är ungefär precis lika kul som det låter, folk blir fulla och äter lax, mycket trevlig.
Truckis sticker iväg på grabbigt nöje som självklart innefattar öl, bensin och höga hastigheter så då tänkte jag att jag kunde förära solle ett besök (som självklart även det innefattar öl). Truckis har sovit hos mit sedan i söndags och nu ska det nästan bli lite skönt att han ska bort över helgen, även fast man tycker om varandra så pallar man inte att umgås hela tiden så det här löste sig himla bra. 

Det här klippet är det senaste som vi lyssnar på här på jobbet, jag älskar hur han pratar om att han är intresserad av att bli lejonmat på samma sätt som man pratar om att bli världsförälder eller likande.
 


Om lejonmat är att gå ut lite hårt för dig så kan du bli värlsförelder här:
http://www.unicef.se/varldsforalder/bli-varldsforalder

Thunder!

2010-07-28 @ 10:39:15
...la la la la la la la la la! idag lyssnar jag och Danne på Thunder och vilka underverk han utför för all del ta del av när Thunder springer i kapp leoparder och opererar med fältkniv...SAMTIDIGT!




Dubbelmoral så man kan dö!

2010-07-28 @ 09:33:42
På mitt jobb är dom på oss att vi ska spara på miljön och dom köper in miljövänligt kaffe för en stor summa pengar, dom klagar på oss om man glömmer att stänga datorn och vi måste släcka lampor! endå får jag sitta och göra flera hundra utskick i full färg och det är ju flera kilo papper man slösar bort när man skulle kunna skicka ett mail till butiken. Vi är kända för att vara ett miljövänligt företag och betalar en massa pengar för att folk ska tro det men jag tycker man pissar på all ansträngning när man inte kan lära butikscheferna att läsa ett mail för att spara på ett träd eller kanske två. 

Sjukligt trött!

2010-07-27 @ 13:55:20
nu börjar jag bli så trött att jag känner mig sjuk! och det är två och en halv timme kvar på arbetsdagen, hela jag skakar och jag har svårt att hålla mig vaken på riktigt, jag mår lite illa och bara längtar hem till min säng!

Trött på jobbet

2010-07-27 @ 11:18:45

Jag är så äkligt trött idag! satt tilloch med och somnade till lite på skrivbordet med huvudet i korsordet. ILLA! när jag kommer hem ska jag sova fett!


Sex and the city 2

2010-07-27 @ 08:33:04
igår Kom Truckis och hälsade på och höjdpunkten på dagen skulle bli ett besök på MAX men efter att ha plöjt Sex and the city sesong 5 föreslog han att vi skulle åka och titta på filmen och sagt och gjort. Filmen var underbar och sällskapet med för den delen. Det var bara hur mysigt som hälst och jag tror själva stämningen höll i sig tills i morse för jag blev 5 minuter sen på grund av morgonsex (jag ångrar ingenting).

På jobbet!

2010-07-26 @ 15:03:22
Lisa: Danne, att jobba med dig känns lite som när man har börjat spy och inte kan sluta även fast man inte har något kvar att spy
Danne: ???....
Lisa: ja, man börjar skratta någon gång på morgonen och kan inte sluta på hela dagen även fast man inte har något att skratta åt.

Mammas modiga Botoxhjälte

2010-07-26 @ 15:00:12
Idag kände jag mig jättemodig och tog på mig en vit tröja sen blev jag riktigt våghalsig och ville leva lite farligt så jag köpte en macka med rödbetssallad! det kallar jag äkta mod! jag borde få medalj!

Jävla terror!

2010-07-26 @ 13:09:17
När Daniel inte Facerapear mig, skriver komentarer, ringer mig från hämligt nummer eller petar mig i sidan så skickar han sms! han är så påhittig den där Danne! vad som hälst för att mammas lilla botoxhjälte ska brista ut i tårar av skräckblandat garv! Nämnde jag att vi har väldigt lite att göra på jobbet?

Bitterhet tar tid att bli av med.

2010-07-26 @ 12:57:28
För att citera Danne: Där står dom och ser lyckliga ut med blommor i håret medans hatet gror innombords, det är en ranglig fasad som en vacker dag kommer att falla.

Det där var det roligarse jag hört på länge så jag antar att jag har lite bitter humor, men det var så jävla roligt. 

Vad har jag gjort!

2010-07-26 @ 12:42:47

föe ett tag sedan ändrade jag min FB-status till its complicated i stället för singel och inget syntes alls så jag tänkte att det här gick ju lätt och utan uppståndelse men sen kolla jag FB idag och har 7 komentarer på min status som är: "i en relation men det är kompliserat" och jag hade ju tänkt att det skulle räcka med bara kompliserat men nu blev det så här och Truckis verkar inte livrädd utan har bara lite dödsångest så jag tror inte skadan blev så farlig. 

För övrigt så holler Danne på att ta knäcken på mig när han sitter och sjunger små sånger om undulater och skriver små inlägg som med största säkerhet kommer kunna skrämma iväg även den manligaste av män, men det är Danne det.  


En kväll på kvarnen.

2010-07-25 @ 15:59:27
Igår efter Wens födelsedagsfest så drog jag iväg till kvarnen där jag skulle möta bagman men han blev sen så jag slog mig ner vid två herrar som jag tyckte verkade trevliga så där satt jag och pratade lite och när Bagman kom dit jorde han det samma.
Sen får det det fanskapet för sig att han ska sälja mig och gör det! det är en 45-50årig man som köpte öl till Bagman och i och för sig cider till mig men jag var inte helt förtjust i tanken att bli såld!

När det var färdig-festat så gick vi till Donken och där planerade Bagman en fest som skulle gå ut på att man ska ha ett helt rum med bara toaletter och där ska alla sitta och skita ikapp för att uppnå den optimala feststämningen eftersom man är som mäst tillfredställd när man skiter, Enligt Bagman men efter som jag har ett sexliv så håller jag inte helt och hållet med men han är ju inte helt ute och cyklar.

no more men!

2010-07-25 @ 15:41:17
... Bara Truckis. Efter noga övervägande och och en stark vilja att få "det här" att funka så har jag kommit fram till att jag nog bara ska ligga med honom. Vi har ju lixom inget förhollande men jag tycker nog ändå att det känns bäst att bara holla mig till honom så får vi se vart det här leder.

Hur vill du ha dina ägg?

2010-07-25 @ 15:16:41
Nu för tiden är det fler och fler som lider av ofrivillig barnlöshet och det kan bero på att åldern för förstföderskor har blivit högre. Nu ligger det på förslag att äggdonatorer ska få högre ersättning eftersom den man får nu för det första är lägre än den som män får för att lämna sperma ( det vill säga runka i en burk) för det andra så täcker den knappt förlorad inkomst och resan till sjukhuset för att göra det. När kvinnor lämnar ägg får man gå igenom en hormonbehandling och ett mindre ingrepp som tar en dag, det är bökigt och lite krångligare än att runka i en burk, det kallar jag orättvist.
Bristen på donatorer beror troligtvis på att folk inte vet om att man kan göra sånt för andra, det är som att lämna blod förutom att det inte räddar liv, det skapar liv.
Varje år utförs bara 50 st äggdonationer, det är bara 100 lyckliga föreldrar som får sin ofrivilliga barnlöshet botad.

på www.karolinska.se finns en lista över kliniker som tar emot ägg och spermier. Mammas lilla Botoxhjälte har valt att hjälpa till och om du vill hjälpa till så gör det, du kan hjälpa till bara med att tala om för folk att det här finns.

Pimpad!

2010-07-24 @ 11:59:33
igår var jag tvungen att unna själen lite så jag köpte två nya bhar på rea och det var så underbart! dom va så jävla snygg och det var så skönt att ha nytt och slippa dom gamla missfärgade slappa historierna som jag har haft. Med en av dom här nya så har jag tuttarna under hakan och dom rör sig inte en cm! helt underbart!

En lite gladare botoxhjälte.

2010-07-24 @ 11:01:52
i fredags pratade jag och Truckis lite och kom fram till att ingen av oss ville sluta träffas men att han var tvungen att bjuda till lite och försöka klämma in mig i sitt speckade schema. Sen kom vi även fram till att jag ska sluta ligga med killar från pattis, om inte han är med förstås.
Så nu försöker komma fram till vad Sotis-killen va och det var nog ett försök att inte känna mig så ensam och övergiven, jag ville känna mig lite omtyckt och jag gillade att han var Truckis raka motsats eftesom jag just då inte var överlycklig över hans lilla problem att utrycka sig.

Den här helgen är han på någon biltävling så vi kan inte träffas i helgen men han ringde igår och var så himla rar och försökte att utrycka sig och tänka själv (nu framstår han som någon idiot, men en väldigt mysig idiot) och han var jätteduktig.
Jag tycker nog väldigt mycket om den skitiga Truckisen.

fan va löjligt och patetiskt!

2010-07-22 @ 14:38:18
Jag har inte ens känt karljäveln länge men andå har jag suttit på jobbet och bölat i två timmar och jag tänkte fortsätta med det när jag kommer hem och tills det känns bra igen.
jag kommer att fortsätta hoppas att han vill komma förbi och prata med mig och kanske vilja försöka på riktigt tills allt hopp är ute eller tills han gör det.

jag har inte känt honom länge jag bara tycker mycket om honom, eller så känner jag lider jag av förlusten bara, den här kännslan av att jag har förlorat.
Jag brukar vara så samlad! jag vet inte ut eller in! jag vet inte vad det är för fel på mig!? kan någon laga mig?

aj...

2010-07-22 @ 14:09:16
I know that we are young.
And I know you may like me.
But I just can't be with you like this anymore.

jag sa stopp!

2010-07-22 @ 13:53:00

va sa så vid ett tillfälle, jag och Truckisen, i ställer för att säga tack när man har hällt upp kaffe så säger man stocpp när man inte vill ha nå mer och nu pallade jag inte längre.

Jag ville egentligen inte men jag blir så frustrerad och det va så jobbigt. Jag hade inte ens chansen att säga det ansikte mot ansikte eftersom han inte enns har tid att komma och prata med mig.
Jag ville ju inte! jag vill att det ska funka för jag tyckte ju så mycket om honom.
Jag önskar bara att han kunde komma och säga att om det inte funkar så ser vi till att få det att funka men det gör han nog inte.

jag saknar honom!
just nu är jag så nära att ringa upp igen och bara böna och be att han ska komma och prata med mig! bara prata med mig!


Fy fan va jobbigt det kan bli!

2010-07-22 @ 13:39:46
jag är patetisk! jag sitter och gömmer mig i växeln (vikar lite över lunch) bakom skärmarna så att ingen ska se mig när jag gråter. JAG! gråta på jobbet? skärpning!
Jag skulle ha skitit i den mannen från första början men jag kunde inte låta bli.
Nu ältar jag väldigt mycke men det är min blogg så det får jag.

AHA

2010-07-22 @ 11:56:57
Mitt i min lilla personliga misär så har jag fått höra svaret på en fråga jag har funderat på länge!
Varför har inte amerikaner handtag på sina påsar?
SVAR! om man bär påsen och den går sönder så blir butiken stämd!

Hörde det på radion idag.

FOLK?!

2010-07-22 @ 10:24:39
Igår var det Kellys som gällde och det var trevligt men på vägen hem när jag väntade på tuben så kom det fram en kille och ville prata, det ville inte jag men han pratatade endå och sen började han tafsa och det tyckte inte jag var någon bra ide så jag sa ifrån och resultatet av blev att han skrek "hora" efter mig inför alla på tuben så det var förnedrande och framför allt var det förnedrande att bli antastad.

Igår var jag Mammas lilla lilla minsta Botoxhjälte. Man känner sig liten när man får bevisat för sig att man kanske är så stark som man tror, kanske mest kaxig. ikväll ska jag bara gå hem, ploppa sömnpiller och gråta mig till sömns. känns som att det är vad jag behöver nu.

Det kryper i mig!

2010-07-22 @ 09:52:50

jag är så frustrerad så det kryper i mig! Jag gillar någon som jag inte har någon som hälst komunikation med! det är som att vi inte pratar samma språk. jag tycker att jag uttrycker mig klart och okonstlat men då svarar han konstigt och gud förbjude att han ska ha tid att komma hit och prata med mig så vi får lösa något! 

nu har jag i alla fall skickat in påskrivna papper till danderydssjukhus, nu är jag anställd vikarie på kvällar och helger så den här hösten kommer att bli den tuffaste någonsin. Jag ska både plugga heltid och jobba heltid samt jobba extra på sterilcentral på helgerna men om jag har tur så kan jag ta arbetstiden som praktiktid och i och med det så kan jag avsluta utbildningen och tjäna pengar samtidigt, jag kan se min lägenhet hägra framför mig.   


Å Lady Gaga!

2010-07-21 @ 15:01:33

Lady Gaga! min gud, min förbild! hon är så underbar och hennes videos är rena konstverk! hon är nutidens madonna. Hon har tagit över jobbat att vara shockerande och helt briliant! hon är ett geni! 
Videon till Alejandro är ju som man kan få gåshud på klitoris, låten är så gräsligt bra och videon lyckas med att vara shockerande fast det är svårt nu förtiden.


Jag är så öl-sugen!

2010-07-21 @ 13:18:09

jag måste ha öl, paniken har lagt sig men jag mår fysiskt dåligt av kännslor! tidigare hade jag svårt att förstå folk som blev utbrända men nu fattar jag hur man kan må ruttet av att må spykiskt dåligt. jag måste bara släppa allt nu.

Ikväll blir det kellys för hela slanten! värkligen hela slanten, jag har tvåhundra spänn och allt ska drickas upp ikväll!


Panik!

2010-07-21 @ 11:27:32
Jag gillar värkligen Truckis men han gör mig så jävla osäker! jag vet inte om jag fixar det här, jag fick plötsligt lite panik för jag inte vet vad han tycker om saker för att han inte säger något! 
Vi pratade så sent som igår men han har inte svarat på ett sms så nu flippar jag ut och det är inte likt mig. så jag tror inte att jag fixar den här killen! jag gillar raka puckar och det får jag inte därifrån, det var nog därför jag gillade sotis-killen, han var helt öppen och gick att prata me!    

I huvudet på Axfood Danne

2010-07-21 @ 10:48:24
Hej!

Hur mår ni?

Vet ni vem jag är?

Det är klart ni gör.. Den som inte vet vem Danne är, är uppenbart insnöad och bedrövligt isolerad.

Jag vill först behandla ämnet om hur det är att försöka arbeta med Lisa. Jag kan bäst beskriva det genom att likna det vid en rolig reklamfilm. Man skrattar första gången man ser den men efter flera dagars ihärdigt visande så byter man kanal när den kommer. Problemet här är att Lisa går inte att trolla bort med en tv kontroll eller tysta genom att trycka på en muteknapp. Jag har hört att Guantanamo bay fängelset använde sig av en speciell typ av tortyr, dom satte fångarna i ett stort rum och spelade en och samma låt om och om och om och om igen tills fångarna förlorade förståndet och skrek av smärta. Ungefär så är det för mig nu när Lisa sitter och kastar ur sig allt som ploppar upp i hennes huvud.  Nej då Lisa är snäll och vill väl, alla kan inte vara som mig helt enkelt :)


Nu för att prata om något viktigare, mig :)

Jag vill beskriva mig själv men tiden räcker inte till för att skriva ner alla min fördelar, talanger och älskvärda drag. Så jag lägger upp en låt istället. Man kan tro att jag skrivit den själv, hade låtmakaren vetat om min existens när han skrev den så hade den aldrig skrivits, ingen kan rubba mig från tronen som övermänniskornas övermänniska. Så den handlar helt enkelt om mig, jag har bestämt det nu. Dannelåten heter den.



Nu måste jag ägna mig åt annat mer väsentligt än den här bloggen, som T.ex:

Att spegla mig.
Ta foton med mobilen och skicka till alla mina vänner och gotta mig i alla berömmande svar angående mitt yttre.
Ringa och bråka med MC Donalds ledning då personalen på resturangen vid kungsgatan vägrade ge mig gratis mat även fast det var helt uppenbart att jag bara genom min närvaro där drog till sig mer kunder.
Ringa Se & Hör och fråga varför dom aldrig publicerar mina "kändisfoton" på mig jag sände dom.

Ja ni förstår, jag är en upptagen man.
 

Många avundsjuka undermänniskor säger att jag är väldigt narcisistisk, men jag viftar bort med ett skratt. Jag menar läs detta på wikipedia (Se länk) så inser alla normalt funtade människor med en åtminstonde acceptabel inteligensnivå att detta bara är en smutskastningskampanj utan relevans! 
 
http://sv.wikipedia.org/wiki/Narcissistisk_personlighetsst%C3%B6rning

Jag vill tacka för min tid här i bloggen och avslutar med en mening som på bästa sätt fångar mig som person, som Tina Turner en gång sjöng.

Simply the best!

/ Axfood Danne

Är det det här jag får för mina synder?

2010-07-21 @ 10:16:25
Igår kväll kom Truckis förbi och vi pratade lite. Trodde han skulle misstycka lite om min snesegling i helgen men det gjorde han inte, vi pratade en massa och det visade sig att han gillar mig och har saknat mig men han har inte tid att umgås med mig. Jag föreslog att vi kanske skulle lägga det här på is men det ville han inte och inte jag häller men det är ju frustrerande att inte kunna träffas men ja får vell se vad som händer. Jag försökte hinta lite om att man kan ju kompromissa. Varenda gång han och jag har "pratat" så blir jag så osäker han säger ju inte så mycket och det är så jobbigt.

Han kanske inte ar tid med det här i sitt liv nu, och om jag ska vara ärlig så kanske inte jag har det i höst häller men en sak är jag så inåthelvete säker på och det är att jag inte tänker vara ensam om att försöka i sånna fall, jag har slutat utkämpa två-manna-strider ensam och egentligen är jag inte så förälskad i tanken att tala om för någon hur den ska göra häller men han är verkligen helt lost är det gäller alla former av relationer och jag är livrädd för dom.

Undrar om det lilla utrycksproblemet kommer att bli för mycket för mig?
Undrar om jag kommer att flippa på att han inte har tid för mig?
Undrar om jag ska ändra min civilstatus på facebook till its complicated? för det är det!!

Jag erkänner!

2010-07-20 @ 13:42:11
Guud, jag är så irriterad nu! först den då kallade "kundtjänsten" på banken som bara tyckte att man skulle göra saker på internet, JA det kanske går bra för som som är teknikska men inte för mig som är tekniskt efterbliven! idag spenderade jag hela lunchen på att köa till kundtjänst och få reda påatt jag måste göra allt via nätet.                            

Sen erkänner jag, Jag träffade en snubbe på pattis i fredags och det är ju lite dubbelmoral eftersom jag gillar Truckis men han har fan bara skitit i mig (hänvisar till föregående inlägg) där går jag kanske ifrån min manlighet och blir så där tjejigt sårad.
Här kommer en lite konversation mellan Mammas lilla botoxhjälte och sotis-killen:

S- råkade slinka in på din hämska blogg. rysare.

B- nya bekantskaper holls hemliga om inte målet är att förlöjliga, därför skrev jag inte om dig. Varför läser du om du inte vill veta?

S-för att det är fel på mig

B- jag tyckte om honom och viste inte var jag hade honom så jag ställde ett ultimatum i torsdags, då var han dryg mot mig och nu är han väldigt "upptagen", så ligger det till. nu ska jag tala om hur fler saker ligger till: vi har känt varandra i tre dagar och varit fulla två av dom så om du vill ha rådnande oskulder utan bagage så ska du inte ragga på tjejer som ser ut som jag!

S- alltså egentligen så bryr jag mig inte eller så gör jag det. Whatever. Vem har sagt något om rådnande oskulder? tagga ner Girl. Irriterad? Arg?

B- Till i torsdags så träffade jag en truckis som jag tyckte om och du tror att det går över på en grisblink bara för att du dyker upp! DU kan chilla! Ge mig andrum! JA jag är irriterad! jag har varit på fucking kundtjänst på banken, klart som fan att jag är irriterad!

Det är mycket möjligt att jag skjuter mig själv i foten genom att skriva det här i bloggen, dels så var det en ganska lustig diskution och dels så orkar jag inte med allt hemlighetsmakeri! jag är så usel på att ljuga och jag tänker inte göra det! det är nog lättast att bara stå för vad man känner och vad man gör.

Mammas Lilla BotoxDanne!

2010-07-20 @ 11:23:20

Min arbetskambrat Danne låter hälsa att hela världen har sitt omlopp runt honom och en trevlig sommar till er alla!!!!!!!!!


Fan o!!

2010-07-20 @ 11:20:19

Hela helgen har Truckis varit i garaget och skruvat i någon jävla tävlingsbil. Jag var ledig på fredagen men han hade inte tid att träffas. Igår var han där till kl 01 och idag kommer han vara där till 12, Jag pallar inte att springa efter och tjata på någon! jag har mer värdighet än så! Jag ångrar fan inte att jag var ute och raggade i helgen för det här suger när han håller på så, jag begär inte att han ska träffa mig varenda ledig stund men någon gång ibland skulle va kul.

idag ringde jag igen och frågade, för det är ju inte så att han talar om när han har tid att träffas och frågar om jag har det utan jag får fiska och fråga om han har tid då, eller då eller kanske den dagen. Det här är så jävla tröttsamt men samtidigt så vet jag att folk inte förendras, är han så här nu så kommer han att vara så jämt, han prioriterar så och kommer förmodligen alltid att göra det och jag fixar inte det. Jag har lärt mig att det är meningslöst att försöka förändra folk så jag tänker inte försöka, jag får vell göra som jag alltid gör, skiter i det. 

Undrar om han enns fattade att jag börjar surna på det här, jag kunde inte holla igen så jag sa: "om du känner för att vårda någon annan relation än den du har till din polare och den jävla bilen så kan du ju höra av dig" åandra sidan kanske inte det var så konsikvent men va fan! jag orkar inte gnälla på folk!!   


Arga fåglar

2010-07-19 @ 10:57:14
Danne sitter och spelar arga fårglar på sin iphone och jag...eh...bloggar.
Det är så sjukt lite och göra idag så då får man döda grisar som har snott ägg, mycket roligt.

För första gången i mitt liv!

2010-07-19 @ 10:45:29
För första gången i mitt liv har jag fått lida av Bloggandets baksida, Jag försöker hålla på att jag är som jag är och inte ha något att dölja med vissa gånger kan det vara svårt att förklara vissa saker som folk läser här. Jag får helt enkelt hålla på min princip och vara som jag är för att jag inte blev som jag skulle!

Jag står för allt jag skriver här inför alla!...utom mamma, men hon ska ändå inte läsa min blogg.

Andra gången i mitt liv!

2010-07-19 @ 10:42:27
För andra gången i mitt liv har jag blivit kallad för gris! jag fick höra i helgen att jag sover som en gris, jag sover på mage med händerna i ansiktshöjd och så sover vist grisar med.

Vilken helg!

2010-07-19 @ 10:33:39

Den här helgen har varit en sån helg som man behöver helg för att vila upp sig från ledighet. Föst lite firaöl på torsdagen sen Pattis på fredagen, hemmafest i hammarbysjöstad och sen Sex and the city hela söndagen. 
Den här helgen har jag fått samanlagt 5 frierier och ett erbjudande att bli avelssto.

Jag känner mig mycket hedrad.


Jag känner mig besegrad.

2010-07-19 @ 09:37:56

Korviz har hittat en tjej, så han som alltid har funnits där för mig finns inte där längre, inte för mig i alla fall.
Man inbillar sig ju att den man dumpar aldrig kommer att släppa en helt, och jag erkänner att jag är ego, jag vill ju att han ska älska mig resten av sitt liv så om jag ångrar mig så kan jag komma tillbaka. Jag har ju alltid fått komma och gå som jag vill till honom men inte enns mammas lilla botoxhjälte får som hon vill jämt.
Fördelen med det är ju att jag behöver inte känna mig som ett svin när jag gör lite som jag vill nu förtiden, tidigare har jag gömt det lite för att inte han skulle bli sårad igen men han har gått vidare nu så nu kanske vi kan vara vänner igen då.


kan det bli för mycket för Botoxhjältar?

2010-07-15 @ 15:25:38
...Tydligen. En kombination av värme, bakfylla, lite mat, för mycket att tänka på och för lite vatten gjorde att jag höll på att säga got natt en liten stund, fy va pinsamt det skulle varit.

Sånna här gånger känner jag skulle vilja ha någon som tog hand om mig och som man kunde gosa ner sig med och som kunde tycka lite synd om mig när saker blir för mycket. Någon som kunde säga:
-Nä, är du bakis, stackars!
Eller
-nemen höll du på att svimma, får du ju inte göra.

Och så måste det sägas med en "tycksyndom"-ton gärna med kombination med klapp på huvudet och puss på kinden, då skulle jag kunna köra en balkong-läpp och pipa lite ynkligt. Det är inte ofta jag känner mig så här men nu gör jag det.  


Jag har fått ett nytt jobb.

2010-07-15 @ 13:29:35
Jag ska jobba på tatueringsstudio som assistent och lite annat grejs bland annat sterilisering.
Jag är så jävla glad över det här och hela grejen går ut på att jag får starta ett litet företag och fakturera dom för min lön, min mamma hade ju såklart åsikter om det, varför är mammor så? eller i alla fall min!

Så fort jag har problem så blir hon arg och när jag är glad så ska hon förstöra genom att påpeka att det systemet är ju inge bra. VAD ska jag göra åt det? det funkar så och då får man ju göra på det viset.
Jag är i alla fall jätteglad och det här ska bli så kul!

Kotten!

2010-07-15 @ 10:50:07

Jag kom på att vi hittade en igelkotte igår på vägen hem, den levde och jag ville ta hem den men det fick jag inte. 
Sedan jag flyttade till stockholm har jag utvecklat en farsination för igelkottar, jag hade nämligen en uppväxt helt befriad från kottar eftersom det inte finns lika många i norrland som här.  Jag gillar när dom rullar ihop sig när dom blir rädda men här är inte kottarna så rädda av sig eftersom dom nog är ganska vana vid folk så dom bara står där när jag petar på dom och rullar inte alls, så då får man "klappa" dom lite med foten i stället och då hänger liksom taggarna med som en hårdspyad frisyr och det är ganska coolt det med.

Hoppas jag inte "klappade" för våldsamt igår, jag var kanske inte i mitt ömmaste tillstånd, ölförfriskad och allt.


Så här gjorde inte min igelkott, den här ser ut att ha det lite jobbigt. Bilden hittade jag på Google på Franklyonline.se (skriver det här så kanske man har stulit lite mindre)

Jag har en klasskompis som gillar kottar, det är hennes grej.


DYRT!

2010-07-15 @ 09:40:48
Nyss skickade jag ett paket till Italien som kostade 227 kr att skicka! Helt sjukt dyrt.

Varför?

2010-07-15 @ 09:00:19
Kan någon svara på var i helvete jag ska åka och jobba när det ligger en naken man hemma i min säng?

Igår kväll skulle jag plåga Truckis med karaoke men han var så feg så vi fick honom inte att sjunga, och tro mig när jag säger att vi försökte. Tyvärr (säger jag idag) så flödade spriten och det blev nattmat på statoil så när jag ställde väckaren så stod det att den ringer om 4 tim, fy för böveln!

Idag är jag trött och jag hade mycket häldre legat kvar i sängen ovanpå Truckis men i morgon ska jag vara ledig och det ska bli helt oslagbart skönt. 

Intervju

2010-07-14 @ 14:52:56
Det gick bra på arbetasintervjun och jag var jättenervös men dopm sa att jag var lite överkvalifiserad och undrade om jag värkligen ville ha det här jobbet, så jag har nog ganska goda chanser i alla fall.

ikväll ska det firas weee!!

Åsele

2010-07-14 @ 11:21:48

Efter noga övervägande har jag kommit fram till att banga på Åssele för första gången sen jag var 17 år. Intresset var för svalt från allt annant folk för att jag ska orka göra mig besväret.


Men till Johan: Varmt välkommen tillbaka från tenta-berget=)


Hoppas Hoppas!

2010-07-14 @ 11:19:33
Om en kvart ska jag på arbetsintervju på en tatueringsstudio och jag är duktigt nervös. Det här är mitt drömjobb, eller i alla fall en möjlig het att få avstamp till det så jag hoppas med tummar och tår att jag ska få jobbet. Allt annat får noh kliva åt sidan om jag får det, inkluderat skolan tyvärr men det ända jag inte kan göra samtidigt är praktiken så det är ingen katastrof.

Nu måste jag gå och nervös-kissa för 4 gångnen idag sen ska jag iväg.

Ett Hedersuppdrag!

2010-07-13 @ 16:01:43
Granntjejen som är snart 18 brukar SMSa någon gång ibland och fråga om råd om lite allt möjligt som hon misstänker att jag kan tänkas kunna och det känns som ett riktigt hedersuppdrag. Det känns som att jag kan hjälpa till och det känns så roligt att hon vill veta vad jag tycker och vill ha mina råd.  
jag känner mig som en fadder och då känner jag mig viktig och betydelsefull. 

Ännu en arbetskambrat...

2010-07-13 @ 13:54:59
... som "håller på".  Hur orkar dom här?

Jag har upptäkt att en arbetskompis jag har här, har väldigt svårt att erkänna att hon har fel.

bara en diskution om ett efternamn blev onödigt stor, hon sa fel efternamn på killen och jag sa rätt sen var det tydligen jag som hade sagt fel och tydligen så hade jag gort det många gånger, fast jag vet mycket väl vad han heter (eftersom han är snygg) jag orkar inte ha sånna värdelösa diskutioner om skit så jag lägger mig direkt. Det är sååå onödigt att tramsa om sånt så varför ska jag hålla på min sak när jag inte dör av att ha fel i detta fallet. på en arbetsplats får man välja sina strider annars får man ju gå med taggarna utåt hela tiden.

Nu har jag frågat efter Danne i flera veckor och nu gör jag det igen! VAR ÄR MIN LILLE VÄN?

Är Botoxhjältar flockdjur?

2010-07-13 @ 13:32:59
Jag känner mig lite sjuk innuti när man ser alla som är lyckliga och kära fast jag har gett mig fan på att jag ska vara singel tills jag gillar det. det är bara så att för att det ska bli Mammaslilla botoxsingel så får man låsa in mig i kloster för jag kan aldrig låta bli killarna!

Jag är nog ett individuellt flockdjur. om det finns ett sånt.

Synd

2010-07-13 @ 12:22:31
Jag var tydligen ingen pinuppa, men va fan. man kan ju inte gräva ner sig över det jag har ju som sagt gjort det och det var roligt. Nu måste jag bara fundera ut hur jag ska få tag på bilderna för dom skulle jag vilja se.

Nu händer det grejer!

2010-07-13 @ 09:44:58
Igår kännde jag att det gick jättebra på den här pinup-grejen (med bra menar jag att det var väldigt roligt och jag kände mig läcker) och idag ringde dom från ett jobb jag sökte på en tatueringsstudio och i morgon ska jag på arbetsintervju. jag tror inte att jag har fattat det än men det här är ju helt otroligt, så mycket kul på en och samma gång! nu spelar det ingen roll om jag får något av dom jobben men jag har erbjudit hård konkurens till mina motståndare och det räcker! 

Om jag får jobbet så får jag ta och skjuta upp lite praktik till senare för det här är en jobbchans som sällan dyker upp men nu ska man ju inte ropa hej innan man ser någon man känner.  

I morgon måste alla hålla en tumme för mig vid kl 12:30!

Nervös

2010-07-12 @ 14:45:26
Idag ska jag på en någon form av uttagning till en kalender och alla ska se ut som pinupor. Jag är jättenervös! jag är inte van vid samanhanget och jag är ju framför allt ingen modell!! Därmot kommer jag hata mig själv om jag inte gör det.


JAG?

Trött på slisk på FB

2010-07-12 @ 14:11:17
Önskar
att det fanns telefon i himlen, så jag kunde ringa till dig och höra din
röst. Jag tänker på dig idag, men det är inget nytt. Tänkte på dig igår
och dagen innan det. Jag tänker på dig i stillhet, säger ofta ditt namn.
Allt jag har är minnen och bilder i en ram. Kopiera detta ifall du
.........har någon i himlen som du saknar ♥♥♥See More


Sånt hätr tycker jag är så jävla töntigt! kom på något bra då? sluta plåga oss andra på FB med äkliga klyshor!

Den här hittade jag.

2010-07-12 @ 13:01:58
Och tyckte att det var väldigt kul.


weeee

2010-07-12 @ 12:17:25
Ikväll blir det minsann öl på kellys!!! det ska bli massor med kul!

Kanske dags att avsluta här.

2010-07-12 @ 11:06:18
Jag känner mig som en osäker 14åring inte som den självsäkra (vissa skulle säga självgod) 24åring som jag är. Jag tar åt mig och blir sårad av allt, det är i och för sig så här larvigt naiv jag har önskat att jag hade kunnat va igen men det här fallet kanske det inte är besvarat från hans håll och jag tror att jag helt ekelt är för feg så jag skulle nog sätta ett nackskott i det här "dejtandet" innan jag skämmer ut mig och får mitt hjärta mosat under ett par billiga DCs.

Så känns det nu i alla fall, frågan är om min nyfikenhet kommer att tillåta mig att smita ur det här utan att ta reda på hur det ligger till, fast tanken på att ta en sån diskution med nogon som vrider sig som en mask på en krok så fort man nämner ord som kan likna något annat än oseriöst snuskprat och alkoholrelaterade historier. 

Mammas Lilla Botoxvärld

2010-07-12 @ 10:09:30
Världen blir så liten när lisa dricker Rom. I fredags till exempel, mitt record blev inte slaget men Basisten slog nog någon form av rekord i stället.
Det började med att jag gick på toa och där träffade jag en trevlig tjej som jag pratade lite med och det visade sig att hon var där med basisten och då kan ju inte jag holla mig käft så det var jag ju tvungen att tala om att jag hade varit där och köpt t-shirt men han fick inga dåliga recentioner för av vad jag har hört så fick inte jag det av honom så då får men vell återgälda det då.
Jag fick toa-tjejens nr och sen blev jag helt jävla pruttfull!
Det sista jag kommer ihåg var att jag styrde bestämda steg ned för regeringsgatan och sedan är det svart.

När jag vaknade på morgonen hade jag krängt på mig linnet helt åt helvete fel och jag kan inte svara på hur det gick till, jag kan inte häller svara på hur det gick till när jag tog mig hem men det kunde Truckis för jag hade ju gjort det jag inte skulle göra, Ringt Truckis!
Han hade ju skickat ett mms på kvällen och där med var allt mitt hårda arbete att radera allt borta för där låg ju numret nu!
Tydligen så hade jag pratat och pratat utan att komma fram till något och jag var jättefull och ynklig.
När vi skulle lägga på så hade jag pipit fram ett:
- ska du inte säga puss? på min allra ynkligaste svenska
Jag och Truckis säger inte puss till varandra, om vi inte är jättefulla...Tydligen.

Dagens Citat!

2010-07-12 @ 09:53:04
Allt blir så mycket godare ju mindre kläder man har på sig!


SÅ himla sant!

Nu va jag smart!

2010-07-09 @ 15:02:22
Den här Helgen ska Truckis till västerås och jag kommer faktiskt att sakna honom. Jag känner mig själv och jag vet hur jag funkar när jag blir full så nu har jag plockat bort hans nr från telefonboken så jag inte kan ringa och göra bort mig, på det viset tänkte jag undvika solid bakisångest.

Sen har jag raderat alla sms så nu borde det vara idiotsäkert!
Nu ska jag koncentrera mig på annat.


En sjuhelvetes Reunion!

2010-07-09 @ 12:00:43
Ikväll ska jag med en kompis (som jag brukade ha sex med men vi är vänner nu) på en rockabilly-spelning (vars basist jag har legat med) och nu så råkade jag se att bland bekräftade gäster fans Nörden som jag satte på en gång förra sommaren (som för övrigt är kompis med basisten) och dessutom kanske ett gammal ragg (som jag numera är kompis med) också hänga med.

Det blir helt enkelt Lisas Lilla Knull-återträff, om det blir så att alla kommer så är det nog någon form av rekord på buksvågrar i samma rum. Kommer ikväll att bli en legendarisk kväll??

Thats IT!

2010-07-09 @ 08:52:23
Nu skiter jag i Åselemarknaden i år. Ica är lite sval när det gäller det och samma med Hanna-banan och Pelle-plutt och nu ska inte Lappen dit häller så nu skiter jag i det. Det kostar pengar och nu ska ju ingen dit så nu är det liksom inte så kul längre. 

Dagens Citat

2010-07-09 @ 08:46:29
Hittade det här, det var en person som hade tatuerat in det på latin och jag tyckte det lär grymt.

Lev ditt eget liv för du ska dö din egen död.

AJ som fan!

2010-07-09 @ 08:40:16
Igår satt jag och Wen och drack Rom och cola och jag bloggade i fyllan, för full blev jag men inte förren Wen hade åkt hem.
Den romen är så himla god! jag måste köpa en till.

Idag har jag så jävla ont i vänster sida av ryggen och i vänsterarmen och i Vänster sida av bröstet, det gör ont att andas och jag känner mig helt stel hela jag. Det ska bli så skönt att slippa det här kontorsjobbet för på mån ska jag vara på kontorsservice och då kan jag röra på mig mer och slipper sitta stilla.

I Love U Jerry!

2010-07-08 @ 22:18:08
Jag undrar om det är en bra ide att dricka rom och cola samtidigt som man bloggar och målar naglarna??

Förmodligen inte, så då gör jag det!

Dagens samtal!

2010-07-08 @ 15:25:41
Kund- Hej, jag söker någon som kan Lammkött
(Mammas lilla Botoxhjälte ville bara utnämna sig själv som expert och dra div snuskiga skämt)
Lisa- Javisst, någon på kött då? 
Kund- ja det blir bra
Lisa- då kopplar jag dig
Kund-tack

Jag fick värkligen holla i mig för att inte dra skämten och när jag lägger på berättar jag för Gunsan och sen ringer tjejen igen och då sitter Gunsan och snor mina skämt!
Jaja så länge hon vet var hon hörde det först.

När jag blir rik...

2010-07-08 @ 14:10:48
...Så ska jag köpa mig en lägenhet, jag behöver inte enns bli rik bara så pass rik att jag får ta ett lån. jag tittade på en underbar vinsvåning i Årstaberg och om man bortser frå att den ligger på fel sida av stan så var den så himla fin!
Det skulle vara så underbart om jag kunde köpa en lägenhet!!! Jag skulle så gärna vilja ha en egen lägenhet just nu.
Jag har det ju bra hos Berga och Jo och förmodligen så skulle jag bli så vansinningt ensam i en egen lägenhet men just nu känns det som att jag vill ha det.

Jag har hittat min drömlägenhet! en vindsvåning i bandhagen på 32 kvm i 50-tals stuk och det finaste jag sett i lägenhetsväg! denva så underbar med ett stort vindsfönster i rummet och en klädkammare! jag skulle köpa den om jag fick ett lån även fast den ligger på helt fel sida av stan!

Nej nu sätter jag ner en fot!

2010-07-08 @ 13:40:06
Någon måtta får det vara på tramseriet! Idag bangade Grannen på utekväll på fredag och då bjöd Truckis med mig till västerås men det kändes som en ren artighetsinvit och jag vill inte vara ett scoialt välgörenhetsfall. jag hade väldigt gärna följt med dit men inte så här. Nu har han sina planer och jag har mina och jag vägrar bli som sånna som beter sig som att dom är fastväxta i höften bara för att man träffas, nog för att det är mysigt att vara fastväxt me non men det är inte vad jag känner för nu!

Nu Blev jag obstinat och sätter mig på tvären!

Surt i växeln idag.

2010-07-08 @ 11:58:42

I morse kom jag hit, trött och jävlig men Gunsan brukar inte höra någon skilnad om man vill lyssna eller inte hon brukar hålla låda endå. Hela veckan har hon tjatat om att hon ska ta ledigt sista kvarten och ta en kortare lunch och idag lekte jag med tanken att jag kanske skulle gå lite tidigare på fredag och frågade den tredje telefonisten för då blir det ju hon som blir ensam där sista kvarten och DÅ blev vist Gunsan sur. Nu sitter hon aldeles tyst och är grinig som fan över non som försöker faxa till växelnumret, hon påminde dessutom för 19onde gången att hon skulle vara ledig sista kvarten på fredag men jag tycker inte att det i sådana fall berör henne alls om jag vill gå tidigare så länge jag har ett OK från hon som blir ensam kvar.

Nu ska man inte vara sån, men det är lite lustigt att hon sitter och surar så jag sitter och fnissar för mig själv.


Hjälp

2010-07-08 @ 10:02:07
Igår kväll gjorde jag ett besök i Tumba och någon form av rekord sattes, i alla fall personligt.
Det blev helt enkelt en hel del sex på väldigt kort tid, jag förstod inte hur jag orkade men det gjorde jag.

Igår saknade jag honom innan jag enns hade gått hem men idag så känns det som att jag har tröttnat, det är så konstigt hur det kan kännas från dag till dag, det känns lite som att vi sög musten av det som fanns igår så det kanske är allt som finns mellan han och mig och det krävs några dagar att ladda upp det igen.

En färg som inte klär mig!

2010-07-07 @ 08:51:55
Jag skyller på Hormonerna rakt igenom! Jag är inte den som blir svartsjuk och blir jag det så dämpar jag det med sunt förnuft så jag blir aldrig rabiat och okontollerad av svartsjuka. Igår kännde jag inte igen mig själv för då blev jag svartsjuk helt utan anledning, det är till och med pinsamt att skriva i älskade lilla bloggen.
Jag skäms sällan över kännslor jag känner för att det är ju männskligt men den kännslan är inte normal hos mig, idag känns det som en löjlig grej men igår var det så värkligt.

Jag kanske ska sluta träffa killar helt enkelt, fast jag är ju tillgivenhets knarkare och killar är mitt heroin och jag hyser en hatkärlek till mitt heroin, en hatkärlek som jag säkert delar med andra tjejer, hormoner är däremot min fiende! igår var jag till apoteket och skulle köpa piller för att motvärka en biefekt av det första pillret (vilket i sig är lite sjukt) och jag hoppas det funkar för jag orkar inte leva så här, ena stunden är jag hur lycklig som hälst andra vill jag helt enkelt inte leva längre och tredje så kan jag inte förstå varför folk bara vänder sig emot mig och då blir jag jätte arg och grinig. 

Det lättaste kanske är att inte träffa Truckis förren i augusti när äggen är lämnade, hormonerna är tagna och allt är överstökat fast det är ju så himla roligt att träffa killar på sommaren! 

så underbart!

2010-07-06 @ 21:57:47
Här satt jag och loggade in på FB och där stod det att två vänner som jag och mitt X umgicks med har gift sig. Jag får alltid gåshud av deras förhållande, dom har haft problem som alla andra par och det går emot dom ofta men dom stöttar varandra och ser så underbart lyckliga ut ihop! och nu har dom gift sig! så härligt för dom! dom myser och har det bra ihop och är bara så lyckliga, någon gång ska jag också ha det så.
Jag kommer inte att ge mig fören jag känner för någon som dom känner för varandra, om det så händer när jag är 90 så får jag vell vara singel tills jag är 90.

Om jag inte bli bortgift med grannens son när jag är 35 då, grejen är den att när jag och grannen satt och drack vin förra gången så sa jag att om jag är singel när jag är 35 så ska jag gifta mig med hennes son och hon ska få 3 kameler och en påse ris.

Är det så konstigt att man bli djävulen?

2010-07-06 @ 16:00:45

Den senaste tiden har jag kommit fram till att jag blir djävulen själv när jag får PMS men jag har även kommit fram till at dom här åren jag har spenderat med att dumpa, bli dumpad, knulla runt och leka "the love game" har format mig till en lömsk hondjävul med fula trix i bakfickan och dom fick granntjejen ta del av igår, jag blev nästan rädd själv för vad jag satt och lärde den stackars flickan på 17 år.

Hur som hälst så är det vell inte så konstigt att man blir slug och lite elak, ta Truckis som ett exempel:

Jag är ganska nöjd som det är nu man behöver inte veta var allt är påväg och vad det ska bli av allt man träffar men vid det här laget så brukar jag ha vrålkoll på var han står, det brukar stå mellan totalt nerkärad eller så iskall och knullsugen men den här har jag inte en aning om var han står eller vad han vill. Det känns jättekonstigt för jag brukar ha full kontroll men nu känner jag mig maktlös.
Ena stunden är jag så söt och ska följa med hit och dit och till hans mamma och nästa sekund sitter han och förespråkar KK-relationer skickar kyliga SMS.

Man brukar kunna se igenom folk men den här går inte det me! det kanske är därför jag inte har lessnat än, men det är frustrerande! Jag vill liksom veta samtidigt som jag inte vill och lite PMS på det! 

Så är det så konstigt att man blir djävulen?

  


Här sitter vi och Jäser i växeln

2010-07-06 @ 15:48:25
kund-Hej jag söker hon på bröd
Lisa- Hon är en smula mamma-ledig
Kund- ehh, haha ok
Lisa- du ska få prata med någon annan här.

Kanske ska sluta titta på Disneyfilm

2010-07-06 @ 11:00:43
Igår satt jag och tittade på den lilla sjöjungfrun för kanske 100ade gången och idag trode jag att min arbetskompis svarade:
-Sjöhäxan
när hon svarade:
- ja, Växeln

Där kan man snacka om att jag bara hör det jag vill.

En kopp kaffe? eller kanske ett ligg?

2010-07-06 @ 08:36:53
igår råkade jag göra Truckis lite obekväm, jag tycker att det är lite löjligt att vi beter oss som om det är ett engångsligg varenda gång vi ses, varenda gång går vi igenom den här "ska vi träffas igen"-grejen och då undrade jag om inte vi skulle skippa hela den grejen och helt enkelt bara anta att vi ska träffas igen eftersom vi har gort det varje gång hittils.
Då blev han jättenervös så då försökte jag dra en bra liknelse med kaffe:
- istället för att tacka för kaffet när man har hält klart så kan vi ju säga stopp när vi inte vill ha mer kaffe. 

Som den kaffeälskare han är så förstod han det och blev lite mindre obekväm, det var ju bra, tanken va inte att försöka få en defenition på det vi gör utan bra helt enkelt att bara låtsas om att vi kommer att träffas igen, när allt kommer till kritan så känner jag mig lite billig när han
   

Jag hatar P-piller!

2010-07-06 @ 08:22:40
Nu har jag ätit p-piller ett tag inför den här ägg-donationen men nu börjar mitt humör flippa igen,  jag va så sur och grinig jag var igår. Jag funderar på om jag ska ringa fertilitetskliniken och be att få någon form av lyckopiller så jag blir glad igen men det ska bli skönt när jag slipper äta p-piller och allt är gjort. då ska jag nog unna mig en tattuering.

XXX

2010-07-05 @ 11:43:10

Mitt X hörde av sig idag och bad om ursäkt för att han inte hade satt över pengar för soffan vi köpte när vi var tillsamans dessutom frågade han om kombinationen till min resväska för den ville hans rumskompis ha.
Jag vet inte varför men jag blir förbannad när jag tänker på att han delar ut mina prylar till Beavis och Butt-head och han har dessutom min favorit mugg.

Sen säger han att jag kan ta tillbaka min byrå som står där för ingen tycker att den är fin eller passar så då sa jag att han ska säga till när han leverer den så är jag hemma. Jag blir så jävla arg när han sitter på allt jag äger och pissar på det!


Ett nackskott, tack!

2010-07-05 @ 09:59:08
i lördags hade jag som bekant tjejmiddag och det va så himla kul med god mat och trevliga tjejer. Tidigare hade jag fått erbjudandet att åka till Tumba med betald taxiresa och det här bollades ju med tjejerna om hurvida det va en bra ide eller inte men när vi kom på att två av tjejernas bostäder låg på vägen till Tumba så beslutades det att jag skulle nappa på erbjudandet och taxi ringdes och tjejerna droppades av en efter en medan jag satt och sög på en flaska rom och cola som jag hade sumpat korken till innan jag klev in i taxin.

Väl framme i Tumba fick jag onda ögat när taxin skulle betalas eftersom priset var lite högre än vanligt så då fick jag bekänna att jag kanske utnytjade hans taxiresa men fick som svar att det minsann inte drabbade någon fattig.

Natten spenderades i Tumba och dagen efter låg Jag och Truckern och stekte i solen när jag kollade på klockan så visade det sig att han skulle äta hemma hos sin mamma om 20 min, på skoj frågade jag om jag skulle följa med men när hon ringde och frågade det samma så kunde jag ju inte utbrista "aldrig i livet" vilket jag hade velat utan jag sa vell ja lite halvkrystat och iväg på middag bar det, jag hade ingen möjlighet att byta om eller fixa håret eller enns för den delen duscha innan.

Det var så pinsamt så jag höll på att dö!
Dom hade inte speciellt mycket att prata om så det va aldeles tyst och jag svettades som en syndare i kyrkan och satt där och önskade mig ett nackskott för att få slut på plågan! 
Jag är som sagt inte bra på föreldrar, speciellt inte mammor.

Truckern hade dåligt samvete efteråt och fruktade dessutom för sitt liv eftersom jag hade delat ut rekordmånga dödshot på den korta streckan mellan dörren på lägenheten och bilen.

Är det inte alla mammors dröm att sonen ska ta hem en tattuerad och halvsnaggad flicka med en härlig samling metall i ansikte och öron?  
    

Jerry, jag älskar dig!

2010-07-05 @ 08:54:06
I helgen hade jag tjejmiddag och då sprättade jag romen jag köpte i april på tattoo-båten och det var så jävla god rom! jag måste få tag på mer!




Ett samtal i växeln

2010-07-02 @ 14:52:58

Det finns en kille som brukar gå förbi och han har världens bredaste axlar men ingen midja så hans tröjor ser ut som tunikor, själv tycker jag han ser ok ut men lite väl pumpad men Gunsan tycker att han är jätte snygg.

Gunsan-Där kommer dom, men dom har dumpat den snygga killen.
Lisa -nej han hängde inte med dom
Gunsan-jaha, han leker med dom andra pojkarna
Lisa -ja, det gör han men det gör inte jag, det tycker jag är synd.


Torsdag

2010-07-02 @ 10:35:05
igår, torsdag, efterjobbet blev det att med ilfart susa hem från jobbet och hjälpa Berga att flytta in hos mig och Jo.
Hela 7 metersbilen var tömd på mindre än en tim och tillbaka på macken på en grisblink, så nu står det möbler och lådor i hela sovrummet hemma.

Det var inte allt vi hann med, hela köket blev städat ock jag bytte lakan i min säng sen slängde jag mig i duchen och gick och la mig. Det va så himla mysigt! jag älskar när man vet att det är städat och fint då kan jag bara gå runt och mysa i lägenheten för att det är så fint.

Sen kom Uffe över och eftersom det var så sent så var jag tvungen att kolla om han va full så när jag böjde mig fram och skulle lukta på hans andedräkt och han trodde att jag skulle ge honom en kram så det blev jättekonstigt så för en sekund trodde jag att han skulle hångla på mig! efter en stund var jag tvungen att fråga om han försökte släta av mig i hallen men så var det inte så det va skönt men det var en lustig historia.

Klänning

2010-07-02 @ 10:06:05

Från det att Gunsan kom till jobbet vid 07:50 till kl 09:30 så har alla som kommit i närheten av henne fått höra att hon minsann har klänning på sig för första gången på nio år. Om man nu missar att gunsan har klänning på sig så måste hon ju tala om det, två, tre eller kanske fyra gånger. Sen måste hon tala om för dom som redan vet att hon har klänning att hon har talat om för dom här personerna att hon har klänning på sig.
Säkert får vi höra om den här klänningen hela dagen och hela nästa vecka.


Det går vilt till i växeln

2010-07-01 @ 14:57:48
Så här på eftermiddagen blir stämningen lätt lite flamsig och dessutom sitter man hela dagen och då byter man gärna sitt ställning lite och den här gången valde jag en där jag petade in fötterna mellan ryggstödet och armstödet och när jag skulle därifrån så satt jag ju fast med foten så gunsan fick hjälpa mig lös så det blev ju en riktig cirkus.
Hur skulle det se ut? en växeltelefonist med en stol på foten?

Bye Bye Mandel

2010-07-01 @ 14:42:04
Hela mitt vuxna liv har jag varit allergisk mot nötter men kunnat äta mandel, det har varit min räddning väldigt ofta men dom sista gångerna har det inte känts så bra, svullna läppar och kliande mun så nu är det nog slut på mandelätandet också.
Fan vad trött jag blir på det här! jag HATAR att vara allergisk!

20 över 7-ragget

2010-07-01 @ 09:02:31

i går eftermiddag dissade jag både städning och tvättning och gick in till grannen och drack vin. I morse låg jag och snoozade var femte minut tills jag får ett sms kl 07:20, det var Truckern från tumba som skrev kort och gott:
-Vill du ha en puss?

Ja vad säger man? så klart man inte bangar på en puss så det var bara dra sig upp och gå ut och pussas en stund tills det var dags att cykla till jobbet, jag var före Gunsan på jobbet och 10 minuter för tidig och så tidigt har jag inte varit på jobbet på länge men det var ganska mysigt att börja dagen så.


En seg Råtta

2010-07-01 @ 08:34:56
Dom Har hittat en Råtta i lösviktsgodiset på en Willys butik i Häggvik så gissa vad vi pratar om i växeln idag?
När man jobbar på Huvudkontoret för Willys så måste man ju diskutera det lite men när man jobbar i växeln för Willys så måste man diskutera det MYCKET!

Men det är antingen det eller prinsessan Mette-Marits lugg, hela måndag förmiddag, måndag eftermiddag, tisdag förmiddag, tisdag eftermiddag och onsdag förmiddag har jag fått följa den rafflande följetången om brödet Gunsan köpte i hälsingland i söndags, När hon köpte det var det så färskt så hon inte kunde skära i det, sen berättade hon utförligt hur smöret smet in i dom små hålen i brödet sen kom shockbeskedet på onsdag förmiddag: BRÖDET VAR SLUT!

Så akta er för bröd från helsingland och döda råttor i lösviktsgodis.

RSS 2.0