Då åker vi!

2010-05-24 @ 18:18:13
I morgon ska jag och Hanna-banan till Turkiet och sola, bada, bli fulla och skämma bort oss till miljoner och det kommer att bli softare än softast!
Det känns dock som om jag har glömt något men det blir nog bättre när vi kommer iväg och jag har ju kommit ihåg det viktigaste: skolan och vaccin, så det andra kanske inte gör så mycket om jag glömmer.
Jag har nog lite resfeber för jag har svårt att slappna av men det blir nog också bättre när man får komma iväg och när Hanna-banan kommer hon har allt planerat, in i minsta detalj.

Får man sörja att man inte har något att sörja?

2010-05-23 @ 02:11:20
Jag är glad och lycklig men när jag sitter och tittar på en av mina hundra kärleksfilmer och dramor så kan jag ibland känna mig ledsen över att jag inte brinner för kärlek lika starkt som jag gorde förr. Chansen kanske kommer igen men jag önskar att jag kunde vara lika naiv som jag var förut men nu är man bitter och kräsen och det känns tråkigt att man inte blir hjärtkrossad lika ofta för det innebär ju att man aldrig har förväntningar och inte blir skoningslöst förälskad som man blev förr.

Man kan vell få bli lite ledsen bara för saken skull, under kontrollerade former.

Så jävla het!

2010-05-21 @ 15:41:23
Idag känner jag mig så het att jag tror det är risk att jag självantänder! brandkåren har till med varit här men dom fick åka igen för det va bara jag som brändes.
Jag har en bra hårdag, en bra kädesdag och jag känner mig smal! helt fantastiskt roligt.
Det känns lite sexigt att sitta i växeln som en annan kontorsråtta och dra på sig den slampigaste telefonrösten och vara trevlig, mycket snuskigt om jag får säga det själv.

Hela situtionen bli inte svalare av att tre brandbilar fulla med brandmän svänger in på ägorna, lägg till en IT-avdelning full med 25åringar av alla former och färger så har du en godisbutik av saftigt mans-kött som bara väntar på att få läggas på grillen.

Ha en trevlig helg! önskar mammas hetaste botoxhjälte från ett fräsande hett solna!

Bara ben

2010-05-20 @ 22:23:38
Nu har jag äntligen tagit bort min vinterpäls på benen. Jag lånade granntjejens epilator och det gorde ont så in åt helvete men har man gort ett ben så måste man ju göra det andra. Jag har även färgat utväxt, plockat ögonbrynen och igår klippte jag håret hos dom fina tjejerna på frisörgymnasiet så nu är jag härligt sommarnaken och redo för turkiet på tisdag.

Snoppar!

2010-05-20 @ 20:13:56
jag tycker att snoppen är en helt fantaskisk kroppsdel, och inte på det sättet som alla tror nu utan på ett helt annat.

Det är en kroppsdel utan brosk eller ben men den kan bli jättehård och stå ut från kroppen, den är så komplicerad med alla nerver och när inte "används" så hänger den liksom bara där med sina pungkulor. Den kan ändra utseende utan att personen den sitter på vill det och det gör jätteont om man sparkar på den.
Den påverkas av kännslor och alkohol men man kan inte få den att stå när man känner för det, på två sekunder utan det kräver lite tankekraft eller stimulering eller varför inte en voffla (p-rulle)

Och hur känns det att ha ett paket som liksom hänger där?

Mycket konstigt organ! Men coolt!


jag är så brudig ibland!

2010-05-18 @ 20:26:46
Inte ofta men ibland, jag blir så lat när det kommer så kallade "manliga" sysslor, som till exempel skruva upp locket på burkar, sätta upp hyllor eller sätta upp hyllor. Allt sådant kunde jag göra alldeles själv när jag bodde i min gamla lägenhet och var ganska självständig, jag byggde till och med en egen bar i vardagsrummet, kanske inte den vackraste bar som funnits i ett vardagsrum men den funkade och var ganska cool.
Jag måste hitta tillbaka till min "kan själv-ålder" så jag kan sträcka på mig och känna mig som en hel kvinna och en halv man!

Jag är i alla fall fortfarande en jävligt god bilförare och jag kan montera en IKEA-möbel utan att få spykbryt...typ.
Jag kan köra alla sortersbilar med alla sorters växellådor och dessutom kan jag fickparkera på en femöring, haha, känn på den killar!

Fan va jag är "hungrig"

2010-05-17 @ 20:06:19
Jag åt middag för en timme sedan och mitt huvud säger att jag är hungrig, det är ju bara inbillning så klart! jag borde skriva småätning på mitt CV för att jag är så jävla bra på det.
Jag försökte var lite smart och borsta tänderna för att inte vara så sugen men i min näsa luktade tandkräm bea-sås, hur går det till?

För att vara lite posetiv så måste jag ju ändå ta med att jag ändå kommer i en bikini i st 38! det har jag inte gjort sen jag var 16 år, sen känner jag mig friskare än jag gjort på länge för att jag sover mycket och får i mig så mycket sallad och frukt. Det blir roligare att titta sig i spegeln också så turkiet kommer att bli sjukt härligt.

PÅ TISDAG ÅKER VI!!!!


Till alla ensamma... eller nyfikna

2010-05-16 @ 16:12:08
Via en vän kom jag i kontakt med ett nystartat företag som heter bloo flirt. Om du är medlem där så kan man vara på tex krogen och om man ser någon man tycker verkar intressant så kan man gå in på bloo flirt via sin mobil och då får man upp alla medlemma som befinner sig på samma ställe och då kanske personen man gillar finns med eller så kanske det finns fler snygga singlar på stället än vad man trodde.
Så här får man bloo flirt:


smsa BLOO FLIRT till 72500



Prova! det är faktiskt roligt!

På en sånt jävla humör idag

2010-05-16 @ 15:21:29
För det första är jag lite bakis, för det andra är jag less på att ha svans hela tiden, jag vill helt enkelt vara ifred och för det tredje så har jag blivit förkyld och avslutningsvis så är jag så trött på att få fan för att jag tänker på vad jag äter. Jag ska banta i lite drygt en vecka till och jag vill komma i min bikini men jag är inte extrem och jag har ingen ätstörning så kan inte folk bara låta mig gör va fan jag vill och sluta lägga sig i! det värsta har inte varit maten utan folk som är så jävla nedvärderande, jag ska sluta säga att jag bantar och skylla på magbesvär eller något så jag slipper få skit.


Oh my Gaga!

2010-05-15 @ 19:40:52
För exakt en vecka sedan var jag och Ika på Lady Gaga och det va helt fenomenalt bra, det roligaste var att Ika tyckte så mycket om det och att jag gick me just henne.
Sedan jag flyttade så ha inte hon och jag inte haft så mycket kvalitetstid tills nu! det va så roligt att just hon kunde följa med!

Efteråt myntade hon uttrycket "Oh my Gaga vad bra det var!"

Dom Stirrar på mig när jag ska bada!!!

2010-05-10 @ 18:32:37
igår gick jag och Korviz till badhuset för att träna bort allt socker jag hade satt i mig under helgen och när jag var ombytt och klar så började jag lägga märket till hur mycket folk glodde. Jag är van vid att folk glor lite eftersom att jag ända har lite kroppskonst men nu var det väldigt många som glodde, och dom började viska till varandra på arabiska eller kinesiska eller deras div hemspråk (ja, många var invandrare på det badet) vissa barn stirrade så mycket att dom helt tappade tråden med det dom höll på med.
Är det då fel att vilja gapa okontrollerat:
- har ni aldrig sett en tattuering förut? eller:
- lägg en peng i hatten så får ni titta närmre!

Jag erkänner att jag är en sån som gillar att visa upp mina tattueringar och jag tacka inte heller nej till en smakfull nakenfotografering men det där var glo av en annan sort. En konstig sort.

Dom som tror att jag tänker sluta gå till badhuset tror fel, jag får helt enkelt vänja mig.

Paranormal activity

2010-05-03 @ 17:06:13
En ganska läskig film men det var inte riktigt min typ av skräck, bitvis var den riktigt tråkig men jag inser ju att det behövdes för att bygga upp stämningen men det är inte en bra film när man heldre ger sig på att sortera omaka strumpor vid vissa delar av filmen.
Man blev mer krypande rädd än (som jag föredrar) äklad och livrädd i en sekund här och där. Det jag gillar med skräckfilm är det där kalkoniga och det saknade jag, den var nog jävligt billig att göra eftersom hela filmen filmades med handkamera och man bara fick se fyra karaktärer var av två va små biroller.
Slutet var ganska förutsägbart men filmen var i det stora hela ganska ok.

Filmen får tre lösnäsor av fem möjliga.


RSS 2.0