Stockholm inkbash!

2010-08-29 @ 22:10:54
i fredag när jag kom hem från landet där alla heter Glenn så beslutade jag och min Truckis att det skulle bli bio med "doodis" (godis med talfel och i bäbiston) sen gjorde vi en snabb visit hos Istret på Coop-parkeringen i västertorp (eller var det var) han hängde nämligen där för att någon form av grabbigt Street Race skulle gå av stapeln den natten. Efter det så var det sängdax för dom stora grabbarna, det vill säga mig, jag hade jobb inbokat kl 8 morgonen efter så då blev det till att skalla kudden.

Dagen efter jobbade jag till kl 13 sedan var det dags för helgens (årets) höjdpunkt, STOCKHOLM INKBASH!
Jag och Truckis mötte upp Istret på centralen där han stod ledsen och övergiven. Det kan jag nämligen tala om för dom som inte vet; en stockholmare kan bo i hela sitt liv i stockholm men så fort han/hon får körkort så sätter någon form av kollektivtrafiks-vägran in och dom förtränger allt vad tidtabeller, skämsrämsor och peronger heter.
Nästa stop: inkbash! när vi var där sikatde pojkarna på att bli så fulla som vanligt och jag tävlade, shoppade och minglade med bransch-folk.
Istret höll på att få nackskador av alla snygga tjejer och kåtslag av alla generösa uringningar så det var en trevlig kväll för alla inblandade.
Vid kl 10 hade killarna fått i sig nog mycket öl för att kasta dom till pensionsålder så då gav vi upp och åkte hem till mig och tittade på J.I Jane och jag fick nog en biverkning på hormonsprutorna så jag spenderade hela kvällen på toa där jag spydde som om livet hängde på det och mådde pyton men jag antar att skit händer.


Längtar hem.

2010-08-24 @ 19:35:38
Jag Längtar som sagt hem till Truckis men inte så mycket så jag mår dåligt vilket är ovanligt, jag brukar längtar så jag mår illa men nu ser jag mer fram emot att träffa honom på fredag!
Då ska vi äta lönings-tacos och jag ska pussa honom tills han blir blå.

Jag går runt och väntar på att få mens också, jag vill sätta igång med hormoninjektionerna någon gång sen blir det äggdonation! jag kanske är en sjuk menniska som längtar efter att få ge bort mina ägg och bli svullen och må dåligt men jag hoppas att kännslan att känna sig som en god medmänniska väger tyngre för om allt går bra så tänker jag nog göra den igen.

En hel vecka

2010-08-24 @ 19:27:04
så länge sen är det jag bloggade nu men jag har helt enkelt haft röven full!
den här veckan är jag i göteborg för att plugga och det går bra fast jag känner mig stressad och vill häldre va hemma med Truckis.

Jag är fattigare än jag någonsin varit, i två dagar har jag levt på haregrynsgröt och mormors hemmagjorda plommonmos. Det är inte onyttigt eller dålig och absolute inte skadligt att leva på havregrynsgröt men jag sitter på bussen och fantiserar om riktig mat bara för att jag vet att jag inte kan köpa den. Fattig har jag varit förut men nu har jag levt på 2 kr i två dagar men i morgon är det lön!! hoppas inte Axfood gör mig besviken!


Sex och snusk

2010-08-16 @ 14:44:11
nu har jag lite tråkigt och då brukar jag av någon konstig anledning alltid tänka på sex och snusk, fast mest sex. det är alltid samma visa och då brukar det bli så att jag sitter med dimmig blick och flinar för mig själv. Det var kanske värst när jag var konfirmationsledare och då brukade jag inta snusk-tänkar-mode när prästen satte igång med sin predikan i kyrkan för att det tenderade till att bli lite tråkigt ibland, undrar om jag hamnar i helvetet för det?  
Dom säger att män tänker på sex oftare än kvinnor men dom får nog ändra det till män och botoxhjältar för jag tror att jag tänker på sex jätteofta, kanske till och med oftare än vissa killar. Jag tolkar allt snuskigt också, jag har helt enkelt en väldigt snuskig fantasi.  

Det här är jag på Praktik.

2010-08-16 @ 14:02:16
jag hittade den här för ett tag sen och tycker att den är helt sjukt kul. Det där är en film på mig när jag har praktik på till exempel KS, nu är det ju kanske inte riktigt så det går till men ändå väldigt kul.
Jag var bara tvungen att skicka den till mina klasskompisar. 

 

en dag på jobbet.

2010-08-16 @ 12:17:23

Skitgubben på jobbet som tidigare har varit trevlig och nästan en fröjd ett jobba med har gått och blivit helt sjukt grinig igen så där kan man vänta sig ett hugg mot strupen om man öppnar käften han sitter förövrigt och skryter om hur bra kompis han är med skådisen som spelade Pippi, vi vet det, han har nämnt det några gånger...om dagen.

Gunsan var nyss här och deklarerade att hon minsann ska åka till Linköping i oktober och måste gå en timme tidigare men hon har frågat Danne om han kan hoppa in en timme, VILKEN TUR! för hur i allsin dagar ska vi bära oss åt för att hitta en vikarie i en hel timme på bara 2 månader?

Den tredje medlemen i skaran har precis lugnat ner sig efter att nästan fått hjärtsnörp för att NÅGON! hade lämnat en massa dörar öppna under en flytt igår, vad har man säkerhet till när folk öppnar dörrarna? (min största oro är nog vad fan han gör på jobbet en söndag, har man inte bättre saker för sig på en söndag?) men gott folk oroar er inte, han har snart hittat den skyldige till denna katastrofala dörröppning och då ska denne straffas i månens namn!

La in en liten bild så det blir lättare att gissa var jag har snott min superhjälte-slogan.

Den här lilla brokiga skaran skulle man kunna göra en ganska rolig serie av, jag tänker mig något i stil med Rocky eller Elvis.


Gratisgodis.se

2010-08-16 @ 11:29:33

JA, ni ser rätt, jag har sålt min själ till djävulen och horar för godis. Till mitt försvar så håller jag på att sluta röka och då passar det fint att det dimper ner lite godis i brevlådan. Egentligen är det inte en sån stor grej, man klickar runt lite och "tjänar" godis dessutom får jag godis varenda gång någon klickar på gratisgodis länken i min blogg och blir medlem så nu vill jag proppagera lite för mitt sluta-röka-projekt :

 
STÖD MAMMAS LILLA BOTOXHJÄLTE ATT SLUTA RÖKA! KLICKA PÅ LÄNKEN SÅ FÅR HON GODIS!

Visualisera att den meningen sägs av mig i megafon iförd cirkusdiriktörsuniform samtidigt som jag slår mig för bröstet som en riktig man, så ser det ut i mitt huvud och det är mycket övertygande vill jag lova.


http://www.gratisgodis.se/?r=316247


sista dagen på jobbet.

2010-08-16 @ 09:03:07
idag jobbar jag min sista dag någonsin på Axfood! egentligen var det tänkt att jag skulle jobba i morogn men det sket jag faktiskt högaktiningsfullt i! Den ända som läser bloggen på jobbet är Danne och han få helt enkelt inte skvallra. Nu har jag jobbat här till och från i två år och jag får nog vara glad om jag får med mig ett äpple hem, undrar om någon ens reflekterar över att dom inte kommer att ha gamle trogne Botoxhjälten att förlita sig på längre. Det är ett bra jobb med bra människor men jag blir så tröttnär det är fram och tillbaka med tider och man får ingen förvarning så man kan planera men nu är det slut med det! man måste ju liksom gå vidare. Speciellt en person som jag som så höga krav på livet.  

Sluta röka?

2010-08-11 @ 12:45:44
jag funderar på att sluta röka, eller i alla fall skära ner ordentligt. Truckis tyckte det lät som en bra ide så där får jag ju lite stöd i alla fall och det är ju skönt.
Jag får köpa mycket tuggummi och något att pyssla med så kanske det går.


Min pappa har slutat snusa och börjat röka pipa istället, han säger att allt det här pillandet med att rengöra och stoppa pipan är lugnande och dessutom så är själva rökningstillfället väldigt kort. Jag kunde inte låta bli att göra så här:

Pappas pipa



Vem känner igen det här från när man var liten?

jag vägrar!

2010-08-10 @ 20:30:07
Jag vägrar be om ursäkt för att jag är lycklig. Koviz är sur på mig för allt som har hänt och jag tänkte att vi kanske kunde prata om det nu när det har gått en tid och både han och jag har gått vidare men han är sur.
Jag kan förstå att han känner sig sårad för hur det tog slut och hur jag gjorde det (det var osmidigt) men ska det aldrig gå över?
Jag har bett om ursäkt för att jag sårade honom men jag tänker inte under några omständigheter be om ursäkt för att jag har träffat Truckis för jag tycker om honom och jag ska sluta be om ursäkt för att jag är lycklig, jag har gjort det förut men jag vill inte göra det längre.

Osingel!

2010-08-10 @ 17:11:09
är det samma sak som upptagen?
Det känns inte som att det är samma mer att osingel skulle vara det man är innan man har fartställt att man är ihop, som jag var innan den 3 aug.
Hur som hälst så har jag märk av mitt nya osingla/upptagna tillstånd med att jag hela tiden måste packa och ha extra trosor och tandborste med mig. Det här är den jobbiga delen av att vara ihop men det är ju inte så farligt.
Jag har blivit så där fånig som jag försöker undvika att bli, jag får en sån gulli-gull-ton när han ringer och på något sätt så kommer ja hela tiden in på vad han och jag har gjort eller sagt och det är ju svinirriterande för folk man pratar med.

Jag kämpar emot!

Det bästa...

2010-08-10 @ 16:46:38
...med att vara ensam hemma är att jag kan lyssna på Lady Gaga jättehögt och kissa med toadörren öppen! efter det kommer att jag kan skråla hur falskt jag vill och prata för mig själv. bronsmedaljen får storbölandet i soffan till sex and the city och sen brukar jag sätta en tjejig musikvideo på repeat och lyssna på den typ 10000 gånger samtidigt som jag mimar med med inlevelse som skulle platsa på orcars-teatern!

FAN VA KUL JAG HAR!

Bilder från vansinnesresan till sollefteå

2010-08-09 @ 14:28:51
Här kommer lite bilder från när jag körde min brors lilla ris-kokar-ryck-och-pys-bil, jag fick som kanske är bekant inte köre längre än ca 10 mil sen fick min bror dödsångst och det blev kanske inte bättre av att jag satt och kärde plattan i mattan för att kunna ta kort på hastighetsmätaren och dessutom så körde jag fortare än vad det står!




Lägg märke till den avslappnade stilen, min bror var inte avslappnad.

Impulsköp

2010-08-09 @ 14:22:18



Här är mitt lilla impuls-köp från sonisphere, min bror köpte en likadan sen skickade vi en bild till mamma och pappa så nu är dom lyckliga föreldrar till två wreslers



.


Man får inte alltid höra det man vill höra.

2010-08-09 @ 13:51:55
igår sov jag hos Truckis och när vi skulle sova så frågade jag en, vad jag trodde, va en enkel fråga. Jag frågade om han va kär i mig och han svarade:
- jag vet inte, jag tror det.
och det svaret hade jag inte väntat mig alls! jag trodde faktiskt att han va kär i mig eftersom han va ihop med mig men jag misstänker att han helt enkelt inte har varit så kär innan och inte riktigt vet om han är det eller så kanske han bara tycker om mig lite mer än vad han tycker om andra tjejer och i sånna fall så hoppas jag att han gör slut då om han kommer fram till att han inte är kär i mig. Jag är i alla fall kär i honom.

Gårdagen

2010-08-09 @ 13:40:23
igår var jag på Dragrace med Truckis och bla hans kompis Istret (jag har inte kommit på det smeknamnet) Istrets pappa har en lite ovana att öppna munnen innan han tänker och att kalla folk för fula saker fast han egentligen inte menar det. Han kallar hela killgännget för små svin och när vi skulle hem och tannade till för att äta så kallade han Mammas lilla botoxhjälte för "det lilla ludret" jag tog inte så illa vid mig eftersom jag har lyssnat på den mannens skitsnack hela dagen har fattat det här med att han nog inte menar det han säger men Istret tyckte att det var gräsligt pinsamt att hans pappa sa så, jag tyckte lite synd om honom.

Vilse i pannkakan

2010-08-08 @ 00:06:01
Min käre bror som jag gick på soniphere med åkte som kanske bekant tillbaka till stora skuggan för att titta maiden. sen när han ska gå därifrån så går han vilse, han kan ju så klart inte följa horderna med människor som ska till tunnelbanan utan han hittar på att han ska gå någon annanstans och när han går vilse så kan han inte gå tillbaka (som jag skulle ha gjort) utan han fortsätter att gå, i regnet, och kommer till sveavägen som ligger 4,4 kilometer från stora skuggan!
Min bror erkänner fortfarande inte att det var en dålig ide att fortsätta gå utan tycker att om man går tillbaka skulle ju det vara att ge upp, eller så skulle det vara det lite smartare alternativet?
ibland undrar jag om min bror har alla kromosomer.

Sonisphere!

2010-08-07 @ 10:33:56
Idag blir det sonisphere på stora skuggan med storebror och han har jagat upp mig extra tidigt och lagat havregrynsgröt på rågflingor och det är lite som att tugga på en träbit men man får vara lite nyttig och snäll med storebror och ät och holla käft.
Sen blir det på med Dr martins och regnjackan och iväg och se Maiden!

BLÄÄÄÄ

2010-08-04 @ 13:46:36
Om du är gift, sambo eller tillsammans med den finaste ♥ mannen ♥ på
jorden,kopiera denna status, och låt oss på detta sätt ge våra män det
erkännande som de behöver! ♥ JAG ÄLSKAR MIN...bla bla


nu måste jag bara uttrycka min avsky till sånna här kopieringsbara FB-topics! egentligen borde det vell det bara finnas en man som är finast på jorden? och varför behöver man FB för att ge sin kille bekräftelse?
kul att ni älskar era killar, om du frågar mig så säger jag: BULL SHIT


In a Relationship

2010-08-04 @ 09:11:47
... är man sorglig när det blir officiellt när man byter relations-status på facebook? ja lite sorglig. Fast både jag och Truckis är ganska dåliga på det här, jag är livrädd och han har ingen aning om vad han sysslar med men vi bestämde oss för att vi faktiskt tycker om varandra och igår kom vi fram till att vi är ett par med rätt att neka sällskapsspel (med undantag för TP)  

När man funderar på det så innebär det här mest fördelar för mig: jag får bitcha lite extra för jag är ju flickvännen! han måste låna ut bilen till mig, han måste betala och det han får är mig! jag kan tänka mig att laga mat åt honom ibland men annars få han nöja sig med mitt sällskap, men han verkar nöjd.
Man får vara lite stolt att jag är den första som har lagt beslag på honom, eftersom jag tror att min kille är snyggast i världen så är jag så klart övertygad om att han lämnar ett band av krossade hjärtan efter sig. 
  

MEN VA I HELVETE!

2010-08-04 @ 08:42:42
kom till jobbet, som vanligt liiiite för sent kanse 5 till tio min och då börjar Gunsan att gnälla!
Jag ber så hämskt mycket om ursäkt att jag är liiiiite sen och lovar dyrt och heligt att komma i tid resten av dagarna men hon är inte nöjd. VAD SKA JAG GÖRA? jag kan inte göra mer än att lova att komma i tid och be om ursäkt för det som varit. Jag kan inte skruva tillbaka tiden och göra min 5 minutrar per morgon ogjorda!

Jag blir så jävla trött!! snart snart är det här slut! bara tre dagar kvar, håll ut.

Miley Cyrus.

2010-08-03 @ 13:26:04




Som ni kanske märker så är det lite av ett musiktema på bloggen idag. Det beror på att Youtube har gott hett här idag. För ett tag sedan lyssnade jag konstant på Miley Cyrus- party in the USA och nu såg jag videon och den var inte som jag hade föreställt mig! Däremot så får ni själva gå in och kolla för den kan man inte lägga ut så här (tydligen) men jag hade föreställt mig en "oskyldig liten tjej på nya äventyr" inte "Jag har korta shorts och hår i ansiktet, kom och knulla mig" 

Jag vet att även barnprograms-stjärnor måste få växa upp men dom kör ju fortfarande på att hon är oskuld och bara 17 år men jag tror inte på att hon aldrig har haft sex. Det är bara att titta på dansarna i videon, Lisa 17 hade aldrig nöjt sig med att bara titta på vältränade killar som slår bakåtvolter från pickups eller kör krumping på bord!
Om hon nu är oskuld så är det synd om henne, så mycket begär och hormoner man har när man är 17 så borde man inte utsättas för ett sådant smörgåsbord av läckerheter och inte få ta en endaste tugga.


Här är en annan video, den är aven den ganska bra(fast det inte är några voltande dansare) 


Truckis

2010-08-03 @ 12:25:06
Danne sitter och sjunger en låt om Truckis,
"Truckis, jag vill att du plogar mig" heter den och han går här och inprivisationssjunger lite, och om någon undrar om vi har tråkigt på jobbet så är svaret: nej men vi gör allt utom att jobba. Nu har han döpt om sig själv till Danne Doggelito och funderar nog på allvar att göra en karriär inom inprovisations-sången men han kommer nog tillbaka till kontoret som vanligt i morgon.
Här kommer ett lite smakprov ur Truckis-sången:

Å Truckis, jag vill att du plogar mig
Parkera i mig
Du är trucken och jag är släpet!
osv osv...

Nick Pitera till Glee!!

2010-08-03 @ 12:04:43
..Vilken Drömm det skulle vara!!! Jag har älskar Nick pitera sen första gången jag hörde honom och det samma gäller för Glee! Det kan hända att jag överdoserar på musikaliska kickar, först en Lady Gaga special och om Nick Pitera nu ska vara med så kanske någon hittar mig hemma i tv-soffan med mungiporna vid öronen och ett hjärtstillestånd orsakadat av överlycklighet.


Eh Eh

2010-08-03 @ 11:27:51

Det finns inte ett tillfälle då Lady Gaga inte är snygg men i den här videon är hon sötast! den stilen gillar jag! jag ska börja gå omkring och se ut som Lady Gaga jämt, fast först ska jag boka in en brasiliansk vaxning för med sånna kläder kan man då rakt inte ha en otrimmad bikinilinje.

 







Hon är inte så lite snygg i "love Game" häller


oj! Vilken soppa!

2010-08-03 @ 10:49:51

Efter som mitt internet ligger nere hemma så kan jag bara kolla mail och FB på jobbet och i morse kom jag till jobbet, inte ett ont anande och öppnade FB och där ser jag en vänner förfrågan och ett mail.
Båda kommer från Grannens Vän och före dettat barndomskärlek på 47 år och i mailet stod det:


Hur är läget då? Allt bra hoppas jag. Jag får gratulera till jobbet. Fan vad kul!! Så när får man se dig igen då? Behöver något vackert att vila mina ögon på...;-)

Jag Viste inte vad jag skulle säga eller göra så jag mailar det vidare till grannen och hon säger att han hade pratat med henne igår och sagt att han gillade mig och tydligen spelade det ingen roll att jag var 5 år äldre än hans dotter. vad ska man säga? Tack men nej tack!

han är några år yngre än min pappa! jag är inte den som är den osh jag håller vell med om att kärleken är blind och utan åldersgräns och allt vad man säger men det finns inte på min karta att tända på någon som är äldre än många av min pappas kompisar. Någon som inte häller finns på min karta är att bli "plastmamma" åt en 15åring och en 18åring, sånna prukar jag festa med! 
Jag har ju dessutom fått mersmak på lammkött!


  


Dagens roligt!

2010-08-02 @ 13:26:12
idah har jag gjor studiekort (små kort med tex en förkortning på ena sidan och vad förkortningen betyder på andra) på hela periodiska systemet. Mycket roligt!


Nu är det nog höst.

2010-08-02 @ 13:10:26
Imorse sov jag hos Truckis och det var ganska mysigt att sitta och titta på folk och då slog det mig att det nog är höst nu. Den här tiden på hösten tycker jag är mysigt, jag tro att jag fortfarande har kvar den här "börja i skolankännslan" lite upprymd och förväntansfull fast jag inte har börjat skolan på länge. Jag gillar det nya höstmodet som kommer och jag tycker om att köpa en ny jacka, när det blir lite kallare och man kan sitta inne och mysa (det är ju mysigast att göra det när man har någon att mysa med, som en Truckis) 

Hösten innebär nya äventyr för mammas lilla botoxhjälte! 

Från sollefteå!

2010-08-02 @ 12:50:31
...Äntligen! inte en dag för tidigt! Min bror hade börja reta gallfeber på mig redan andra dagen med sina teorier att man inte ska se reklamen för då blir man påverkad (vem bryr sig) man måste låta gallret ligga på grillen för att bli rent (när jag precis har diskat det) sen när jag redan är arg så ska han göra det bättre genom att sitta och påpeka för pappa att jag inte har någon humor och att jag är är så jävla glad idag och DÅ blir man ju på ännu bättre humör. Som strössel på glassen så har han kommit på att han inte ska använda deo för han luktar gott ändå på grund av naturliga feromoner (Feromoner my ass) använda deo!! må hända att han har luktar naturligt men jag vet inte om gott är rätt ord.

sen kommer min bror på att hans bil är trasig och vi inte kan ta den hem och jag får åka tåg, för vilka pengar då? dessutom försökte jag boka men alla bussar var fulla och tågen var slutsålda så han fick låna en bil av mamma och pappa att åka hem i och jag kunde åka till gävle och åka därifrån som planen var från början.
Jag älskar mig bor, han är världens bästa bror! om jag inte behöver umgås med honom alltför ofta!

När jag var framme i upplandsväsby som var tågets slutdestination så hoppade jag på söderteljetåget och åkte hela vägen till tumba för att träffa Truckis det var mysigt fast både han och jag va trötta efter en hel helg med öl.  

I sollefteå, Dag 2

2010-08-02 @ 12:34:47
dagen började vid kl 13 och min bror trodde att han var döende men det visade sig att det var en så kallad bakfylla (en lite obekant känsla för honom) dessutom fick vi konstaterat att han inte bara har körkort på linjebuss utan även porslinsbuss.

dagen fortlöpte så sakteliga och brorsan blev människa igen och Hanna-banan och hennes syster kom över på grillning sen satt vi alla där och drack vin i godan ro i den lantliga, snäpp tysta och urtråkiga sollefteåidyllen innan det blev dax att ge sig av till stan och nästa fest men innan det var jag och Hanna-banan tvungen att spana in mansbuffen min bror hade släpat in i köket, Hanna-banan gillade hela buffen medans jag mer spanade in det nytillkomna "tilltugget".

väl i stan blev det förfest hos vänner sen drog jag och Hanna-banan vidare till en fest där Pelle-plutt va och där fick jag vänligt men bestämt tacka nej till äkta absinth, det är lite väl mycket för min smak.
Nere på stan blev det lite surr med gamlabekanta och sprit och godisinköp. innan det var dags att åka hem, på hemvägen fick jag den äran att sitta inklämd mellan två av pappas gubbkompisar var av den ena har stelopererad rygg så för att han skulle sitta ok så fick jag hålla armkrok med honom hela vägen hem, det hade vell kanske varit trevligt om han hade varit en 25 år gammal brandman i full uniform men man får vell göra sitt bästa för att hjälpa dom äldre.

 

I sollefteå

2010-08-02 @ 12:13:21
... så behövde jag inte göra mer än att kliva ur bilen så träffade jag på två gammal klasskompisar var av en var redigt förfriskad och satt och delade ut komplimanger till mig, som att jag har förendrats till det bättre och han själv såg bara almänt full och kåt ut och kanske lite skäggigare än innan.
När jag hade slitit mig från klasskompisarna så gick jag 10 meter och träffade någon annan jag kännde och så höll det på hela gå gatan ner till vi kom till parken och där träffade man ju såklart på  folk man kännde med och så rullade det på.

Det dracks öl för glatta livet Pelle-plutt blev gris-full men glad och lycklig och jag råkade inte känna igen en en gammal klasskompis från gymnasiet fast jag satt brevid henne en lång stund, det var pinsamt.
Ica gjorde den snyggaste sägningen hittils dock så måste man nästan ha varit där för att uppskatta den.


En resa till Sollefteå

2010-08-02 @ 11:07:33

Det hela började med att jag drog på mig mina doc martins-kängor på fredageftermiddagen och traskade iväg till centralen, efter en liten stund så kände jag hur folk tittade mycket men som tatuerad så är det många som tittar mrn drn hät gångrn var det andra blickar. Då kom jag på att jag är ju faktiskt halvrakad på huvudet och det i kombination med doc martins så ser jag ju ut som en ny-nazze! så jag bytteskor. 

Sen mötte jag upp min bror i Gävle och fick köra hans bil men han fick dödsångest och ville byta efter 10 mil så då högg jag in på spriten. mellan sundsvall och sollefteå satt jag och residerade mammas nya kille citat och under pissepausen på skogen tände jag ciggen på brorsans customgjora grenrör i bilen efter som jag inte hade någon tändare och efter lite om och men och ett klädbyte så var vi framme i solle.


RSS 2.0