Ett litet dilemma.

2010-10-22 @ 10:35:47

 

Mina arbetskompisar är ett stadigt grabbgäng på 5 gaddade killar och dom är i arbete att planera svensexor för sina vänner titt som tätt, som en blixt från klar himmel så slog det mig: kommer jag att få anordna svensexor?

jag har ju som bekant nästan bara killkompisar, ialla fall mina närmaste vänner är killar så det naturligaste vore ju om jag anordnade åt mina vänner, frågan är om jag själv blir utesluten från min egen tillställning eftersom det i regel är ett grabbigt fenomen och hur mycket jag än skulle vilja så har jag ju ingen snopp.

alternativet är att jag bli placerad i mina kompisars flickvänners möhippor tillsammans med ett gäng tjejer som jag (med undantag för bruden) förmodligen inte känner, såna tillställningar brukar lida brist på det som jag tycker är viktigast: hoppande jättebröst och avklädning till musik.

Bara det att jag ligger på Batman varenda onyktert tillfälle att jag ska få vara bestman på hans bröllop och han ständigt ger mig ett kanske. Wen (flickvännen) har godkänt på villkoret att jag måste ha smoking och det kan jag mer än gärna gå med på, allt klär en skönhet och ett klädval som bara osar sex and the city 2.

Det jag vill ha sagt att när tiden kommer för mina ständigt förökande och ogifta vänner att göra ärbara människor av varandra kommer jag inte alls att ha den roll jag skulle vilja ha utan jag kommer att ställas mellan min stadiga roll som killkompis och mitt ännu stadigare, för att inte säga permanenta kön. om jag fick min vilja igenom så skulle jag vilja vara bestman, killkompis och tjej på samma gång!

 


På Torsdag äts det ärtsoppa, på lördag är det fest.

2010-10-22 @ 10:34:37

Efter gårdagens lilla relations-show tänkte jag och min Truckis ha torsdagsmys ala tradition. På menyn står hemgjord ärtsoppa med rimmat sidfläsk och pannkakor och om pannkakan inte är sötsliskig nog så blir det nog en massa pussar och myset i soffan jag har blivit bestulen på den här veckan.

Jag känner mig så husmorig när jag lägger ärtor i blöt, det är nästan så man ska ringa mormor och berätta så att hon blir stolt över mig.


Jag var så arg igår.

2010-10-22 @ 10:33:52


Och det fick Truckis smaka på när han kom hem till mig. Jag var så besviken att jag inte fick mina mys-eftermiddagar med honom som jag hade sett fram emot så jag blev arg, slängde ut honom, bad honom att komma tillbaka bara för att kunna skälla på honom mer, vi gjorde slut en liten stund för att sedan inse att det faktiskt inte var det vi ville. Först då kunde vi prata utan att skrika och han lättade lite på sin tjurighet som ett av hans mindre charmiga drag.  Klockan var då ca 2 på natten och dagens första puss utdelades varpå jag tänkte berätta den lilla nyheten att min mamma vill att jag ska ta hand om en av hennes pensionerade hundar och detta berättar jag genom att (lite klumpigt) benämna vovven som en bäbis bara för att den är så söt!

Truckis får hjärtattack eftersom han tror att jag är på smällen men det går ju som tur är över när jag rättar mig. Sen gjorde jag ett av mina så försök att klämma ur honom det stora Ä-ordet men misslyckades i vanlig ordning, jag vägrar säga det först eftersom...eftersom jag är envis.

Jag skrev det här igår så det är likson förskutet en dag.


Jag blir arg

2010-10-20 @ 21:09:10
Truckis har jobbat natt OCH dag i två veckor och den här veckan skulle han inte göra det så han skulle kunns sova hos mig...och det har han gjort... varken mer eller mindre. Igår var han borta med Istret, idag har han snickrat trappa i garaget och på fredag ska det vara kill-kväll och då ska han sova hemma. Då blir det mån och tors till mig då vi gör annat än att sova ihop, kanske se på film eller vad som hälst men det var INTE det jag såg fram emot när han skulle vara ledig på kvällarna.

Jag vet inte vad jag ska göra med det här, jag har försökt att fråga om jag får följa med men den här veckan fick jag inte det så då vet jag inte vad jag ska göra för att få umgås med honom. Kanske gå upp några kilo, byta namn till Istret, skaffa en billyft och riva trappan i mitt bostadshus.

Synd att jag är så förbannat rolig annars kanske min frustration och mitt vrede skulle komma fram bättre när jag bloggar.

Huvudsta

2010-10-20 @ 14:43:32

Det här tänker jag på ofta!
När jag åker tunnelbana och kliver av där jag bor så tänker folk:
-oj, bor hon här.
Det finns ingen annan anledning att kliva av i huvudsta om man inte bor där. ibland tänker man:
-WOW! Bor hon här!
för det finns ställen där man skulle vilja bo men aldrig skulle ha råd att bo på och även där kliver man bara av om man bor där, undantaget är när festklädda personer kliver av där då tänker man:
-Jaha, är det fest här.

Bland annat det här brukar jag tänka på när jag åker tunnelbana. 


länge sen igen!

2010-10-20 @ 14:38:57
jag vet och jag ska ta tag i det här men jag har bara varit så deppig men nu är jag påväg upp tror jag. Det finns starka misstankar om att det är röda veckan som står för allt rabalder!


ÅÅÅÅ VÅRDCENTRAL!

2010-10-13 @ 22:44:44
i morse var jag på vårdcentralen och tog bort födelsemärken,, det gick bra men jag tänker nog inte låta plåstren sitta i en vecka som läkaren sa. Tanken är att jag ska kunna tatuera på hela armen utan fula födelsemärken.

Porr och depretion

2010-10-13 @ 22:39:06
titeln låter som en Stefan och Krister buskis-pjäs.

igår tänkte jag att jag skulle porr-surfa lite för att se vad det är för stor grej och jag måste säga att även efter "hard fucking in kök" och "lespo-fuck on gräsmatta"  så förstår jag inte riktigt vad hela grejen är.

Jag fick världens ångest sen på kvällen och kunde inte sluta böla och därmed inte sova. Jag tror inte att det beror på porren utan kanske mer på att det är höst och att jag är ganska utarbetad men det var väldigt jobbigt att må så dåligt så idag ringde jag sjukvårdsupplysningen och nu tänkte jag nog prata med en läkare om det här. Jag kanske behöver hormoner, vitaminer eller ennu bättre: sömnpiler!
Jag hoppas den här natten blir bättre.

jag mår fan inge bra.

2010-10-11 @ 23:05:12
jag vet inte om det är för att det är höst eller om det är för att jag har fucking PMS eller vad det är men jag känner mig strässad, nedstämd och jag vill bara vara ledig. jag har ingen självkännsla alls, jag är så osäker när det gäller allt och det är inte likt mig. hoppas det är för att det är höst för jag har alldeles för mycket att göra så jag har inte tid med depretioner nu.

The biggest loser

2010-10-11 @ 21:41:07
nu visar jag min svaghet igen genom att erkänna att jag tittar på dålig skräp TV. MEN, ja jag tänker försvara mig! nu är det så att jag tittar bara på det eftersom vi för tillfället inte har några andra kanaler, typ. idag åkte i alla fall den här underbara spogge ut, han är ju likson folkkär och som en stor nallebjörn. jag tyckte synd om honom, han är tyngst av alla deltagarna och mår uppenbarligen dålgt av det och nu måste han åka hem och göra jobbet själv. Inte undra på att han är rädd när han väger närmare 200 kilo och ska lämna tryggheten.

HEJA SPOGGE!

Vilken härlig helg!

2010-10-09 @ 17:29:31
Det är bara lördag men jag har haft en sån bra helg nu så det är inte klokt! går var jag och Truckis på restaurang med Wolga och Angus (som sagt ingen har in egna namn i bloggen, förutom jag då) och det var så himla mysigt och trevlig och det blev inte sent alls. idag har Jag och Truckis varit hos min mormor och träffat mina släktingar och nu ska jag måla naglarna och gå på Pattis med Ulla. Vilken underbar helg!

är jag Eklektiker?

2010-10-07 @ 22:18:43
jag har hittat ett ord jag är nyfiken på, eklektisk ock eklektiker. jag har försökr googla på det men jag får liksom inget grepp om ordet! jag skulle gärna vilja använda det.

hur coolt skulle det inte vara att komma till jobbet och utbrista: jag är helt eklektisk!
det är för övrigt ett ganska lustigt ord, som en blandning mellan bläckfisk, elektrisk och äkligt. Logik enligt en botoxhjälte.

Golddiggers

2010-10-06 @ 21:30:34
Jag har kommit på vad grejen är för golddiggers; vissa kvinnor vägrar att prioritera bort sitt jobb och då får inget förhollande eller familj äventyra karriären, då är kärleken en bagatell. För andra kvinnor är pengar det viktigaste och kärleken ger dom helt enkelt inte det lilla pirret utan pengar ger dom det lilla exra, den lilla härliga lyckan som kärlek ger mig och säkert många andra. För mig är inte en egen bostad så viktigt (oftast är det så inte viktigt i alla fall) däremot så är det viktigt för mig att vara älskad och att ha non som pussar mig.

Nu kör vi!

2010-10-01 @ 12:05:18
JA! nu är det äntligen dags igen! mammas lilla botoxtutte! fast i år heter den mammas andra lilla botoxtutte efter som det är andra året och för att man vill ha två bröst. I år siktar vi på 6000 och det kan gå om alla hjälps åt!
KOM IGEN NU ALLA BOTOXHJÄLTAR! (jag är superpeppad och då är det ok att missbruka capslock lite)
så här gör du för att skänka 50 spänn till världens bästa bröstcancer insamling:






SMS:a BESEGRA 3937 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.


RSS 2.0