ledig

2010-12-28 @ 14:37:27
nu är jag ledig, igår var min första lediga dag och idag är jag rastlös. så pass rastlös att jag skickar erbjudanden om att öla till sls smstjänst, det är något undermedvetet som spökar.

Jag har försökt få ut Istret på öl även men när han hörde att Truckis inte skulle med så blev han helt plötsligt så upptagen. Är det svårt att förstå att jag inte har växt ihop me Truckis? det som däremot kan vara svårt att förstå är att jag faktiskt vill umgås med Istret, jag menar även irriterande killar som raggar genom att förolämpa behöver någon som tror på dom och värkligen menar det när dom säger;
-klart att även du går att supa snygg!
och
- det är insidan som räknas.

färdig utbildad!

2010-12-20 @ 15:12:35
så vad ska jag gör nu?

nu har jag inget jobb och ingenstans att bo, just nu bor jag hos Truckis och har mina saker hor mormor men det kunde varit värre. Det kommer nog bli en härlig jul i vilket fall.

Min mormor har varit sjuk men nu verkar hon vara tillbaka till sitt gammla jag för nu har hon pratat i 20 min om vilka sillar hon ska lägga in så nu är hon sitt gamla jag igen och det gläder mig. 

julfirande nr 2

2010-12-19 @ 11:27:09
idag är det dax för det andra julfirandet för i år. Ett firane är redan avklarat med min familj och idag blir det Truckis farmor och pappa, det är kanske så det får bli när han har skilda föreldrar och inte jag.
hur som hälst så är julklappar inte inkluderat i något firande med hans familj! jag tycker det är piss tråkigt. Jag tycker det är mysigt att ge bort något som man har lagt ner lite tanke på, dessutom får man ju inte skicka julkort längre utan alla skickar sånna jävla irritreande jul-kedje-sms som inneholler änglar och om jag ite skickar dom cidare så kommer jag att dö. är det jul-mys? mordhot och avskalande av traditioner?  inget ska lukta jul eller smaka jul längre, allt ska inneholla nötter och bara för att traditionerna inte är nödvändiga så ska man sluta med dom.

Jul ska vara jobbigt och jävligt och det ska va dyrt och svårt bara för att man ska kunna sätta sig på självaste julafton och pusta ut och säga:
-gud va skönt! nu är det ett helt år kvar till nästa.

Jag sitter ju inte och genomlider kalle anka för 25 gången i rad för att jag tycker det är bra utan för att det är något man gör och då kan man fira hela att man slipper se skiten i ett helt år.

Lussekatt!

2010-12-08 @ 17:03:59
...det önskar jag mig i julklapp. jag skulle eventuellt ta en nakenkatt på foder men nu blev det ett sånt himla bollande med den där katten så nu får dom faktiskt beholla den. Det är ju ett djur! man kan inte bolla runt med djur hit och dit hela tiden så blir dom ju fan spyksjuka!

Där emot var det ett bra argument att använda för att fp somman vill hemma hos Truckis, jag börjar förhandla om katten sen viker jag mig lite åt gången och det hela slutar med att jag får sätta min rosa julgran i hans vardagsrum.
Fast jag har fortfarande ingen katt, men jag önskar mig en i julklapp. En egen naken kattunge! så jag försökte sätt ribban högt igen så jag frågade om han inte ville ha barn men det funkade inge bra för han ville häldre ha barn än en nakenkatt som ser ut som en rymdvarelse säger han, fast det vill ju inte jag.  


här är min fina gran, bilden ligger lite fel men jag lovar att den står som vanliga granar det är bara bilden som ligger... och så jag...ibland...med Truckis.

julefrid my ass

2010-12-06 @ 14:50:30
nu har det strässats och allt har gått åt helvete, jag har flyttat in i mormors gästhus eftersom jag inte kommer överenns att bo med Berga så nu har jag fått flytta mitt i allt så jag bestämde mig för att beställa alla julklappar på nätet. Någon gång här i veckan kommer allt att dimpa ner på tobaks i huvudsta C så allt jag behöver göra är att dra dit min välsvarvade röv och plocka upp allt, mycket praktiskt att inhandla ca 14 st julklappar på nätet. Truckis julklapp har jag däremot en liten Tomtenisse som fixar, en liten tomtenisse med hjärta rent som jesusbarnet själv så dit kommer garanterat tomten att hitta i år.

nu var det dax för ett inlägg

2010-12-03 @ 17:58:36
idag har jag blivit tatuerad på benet på jobbet. det var fan plågsamt kan jag lova! vaden är nära på det värsta stället hittils! jag gaddade mig igår också men då gjorde jag bara ett ekollon på armbågen, det blev superfint och den är jag as nöjd med. jag gkorde det där för att även jag ska kunna olla saker nu när jag har mitt ollon. jag kan dessutom göra det blixtsnabbt efter som jag inte behöver dra ner gylfen innan.

idag blev det Lady Gaga på benet men han gjorde bara linjerna idag eftersom jag är så vek och gnölade hela tiden. men tro mig! det var fan smärtsamt! ett tag höll jag fan på att börja gråta, han som gorde den sa att det händer så mycke i mitt liv nu så det nog var därför det gjorde så ont men det var ändå jävligt pinsamt att liga där och nästan böla på jobbet med sina arbetskompisar runt om sig.

RSS 2.0