mammas lilla önskelista:

2010-11-26 @ 16:31:22

Kära Tomten!

jag har inte varit en snäll flicka hela året men jag har ätit mina grönsaker och inte slagits allt för mycket. jag har kallat folk elaka saker men jag sa förlåt efteråt så det gills inte, dessutom var jag skitfull så jag minns det inte.
jag har bjudit mina kolegor på kakor idag och jag lovar att jag ska betala tillbaka Truckis pengar som jag har lånat så fort jag har några över (hehe).
Jag lovar att om jag får julklappar istället för spö ska jag vara snällare nästa år.

Jag önskar mig:

En bostadsrätt (2a) i närheten av min nuvarande granne med tillhörande Truckis.
En nakenkatt
Ett rosa kök (förslagsvis i den tidigarenämnda bostadsrätten)
En ansiktsbehandling
semester
en kåt, glad och tacksam pojkvän
en härlig vilsam mysig jul med glögg och pipparkakor
min examen
en passat (ingen kombi)


jag ber om ursäkt!

2010-11-26 @ 11:11:42
det här är inte personligt till min underbara lärarinna men jag är så jävla trött på otydliga regler och skit!!!! jag har tre inlämnings datum i min kalender och hon ändrar hela tiden datumet för när den jävla skituppsatsen ska va inne!! skaffa en jävla lärarutbildning och bli lite konsikvent för helvete!


hehe Jag kan surfa i mobilen!

2010-11-24 @ 17:13:58
nu har jag lärt mig hur man surfar i mobilen, bara 1000 år efter alla andra men jag har inte haft behovet fören nu. nu ska jag lära mig hur jag kan få spotyfi i mobilen och hur man gör för att blogga i mobilen så ska ni se att inläggen kommer att hagla!
det kan innnebära att jag måste sumpa mig gammla hedeliga bloggbok som jag har släpat runt på i ett försök att nagla mig fast vid det gammla och hederliga! men det är vell bara att inse att papperet och pennan ät utrotningshotad. i alla fall tills fler än jag kommer på att man får variga bölder och cancer av strålningen, så jag sparar mina block och papper till min förutspådda epidedimi har slagit rot. på det sättet har jag ett försprång.

jag är ett ett föredömme för dagens ungdom!

2010-11-23 @ 17:25:34
Jag har precis sagt åt granntjejen på 18 år att skolka från skolan och komma hit och gadda sig ist. jag förstår inte varför jag inte är någon svärmorsdröm?!
jag borde starta ungdomgård hemma för dom stackars kidsen, så dom har någon ansvarsfull person att gå hem till när dom ska röka och kröka. man kan ju bli sjuk om man sitter och fryser på en lekpark eller i ett trapphus då kan dom komma hem till mig och röka i mitt kök med mig och jag kan bjuda dom på finsprit istället för hembränt och när dom är så fulla så dom vill knulla så ska jag uppmana till att använda kondomer med hallonsmak!

....eller inte. men granntjejen ska bli gaddad om det så är det sista jag (eller min kollega) gör!

vilket insikt!

2010-11-17 @ 17:39:25
alldeles nyss frågade jag migsjälv var romantiket i mitt liv tagit vägen?
och för en gångs skulle så tror jag inte mitt romantiklösa liv beror på mitt förhållande, hade jag inte haft Truckis så hade nog mitt liv varit svennit, platt och dött bortom all räddning.
jag har inte tid att hänge mig till böcker, jag har inte tid att sitta och se fram emot att se en film eller för den deles sitta och fundera på vad som var bra med filmen. Jag har ingen tid att ringa mina vänner och prata om filmer och böcker eller tid för att leta efter en bra, saftig värklighetsbaserad bestseller och sen sluka den i tårar för att man blir så berörd.

förr brukade jag sitta på tunnelbanan och titta på folk och fundera på vad dom har gjort, vilka dom är eller så men nu åker jag två hållplatser på morgonen och den tiden använder jag till att läsa rubrikerna på metron som jag snodde till mig på vägen ner till tuben. förstår ni vad livet blir innehollslöst när man stänger ute alla intryck från andra människor och inte låter sig ryckas med och leva sig in i något?

jag har arbetat bort min livskvalitet och min uppfinningsrikedom, tur att plugget snart är slut och att jag har sagt upp mig för livskvalitet är fan nödvändigt.

projekt projekt!

2010-11-17 @ 11:21:23
jag hinner inget numera. om en vecka ska arbetet vara klart och då kan jag förhoppningsvis andas ut lite och då kanske det blir mer bloggande. nu hinner jag knappt sätta mig ner och andas ut, absolute inte filosofera!

Mycket har hänt!

2010-11-03 @ 13:49:02

Igår hade jag min praktiska examination på KS och jag klarade den! det firade jag och Truckis med att köpa suchi på den nya stället som har öppnat där jag bor, bara det är ju sann lycka! det är så skönt att ha ett bra matställe nära så man slipper den där svettiga pizzan som bakas av en bagare med konstant rökhosta.

Idag har jag fått veta att jag ska bli faster till en liten tjej i april så nu ska faster köpa klänningar!


Erotikmässa!

2010-11-03 @ 13:43:55
I lördags var det Erotikmässa så det var man ju tvungen att gå på. jag, Truckis, Angus och Wolga satte iväg i en rasande fart till alvik för att inhandla leksaker i glada färger och krämer med suspekt konsistens även kondomer med olika smaker inhandlades eftersom den där gummilukten skulle kunna få nyss hemkomna soldater att slakna.

Fiskdammen som brukar vara min favorit var en besvikelse i år men däremot kunde man köpa överaskningspåsar med bland annat glidmedel,en liten vibrator och en lösfitta, lösfittan fick Istret som en liten pik och han vägrade ta ur den ur påsen bara för att han ska kunna bevisa att han absolut inte har använt den, han har säkert redan en som han använder till vardags.

RSS 2.0