Sex, Drugs and Rockabilly

2010-06-30 @ 14:33:33

Äntligen har jag hittat en spelning jag vill gå på med ett mysigt Rockabilly-band som heter Yhe Troubled Tree, uppspelt som ett litet barn skickar jag sms till min kompis Lollo men då kan inte hon den helgen! Till saken hör ju även att jag har knullat basisten i det bandet så det skulle vara se lite desperat ut att dyka upp ensam även fast jag bara är där för musiken, numera, jag ska erkänna att jaktmarkerna var lysande på sånna spelningar en gång i tiden.
Jag har i och för sig frågat Truckern från Tumba med men det känns som att jag redan okuperar hans fredagar så jag vill nog ha en lite backup, ett spikat, säkert sällskap lixom för jag har haft suget efter en sån här spelning ett tag nu.

När jag var ca 17 så var jag inne i en perjod då jag nästan uteslutande träffade musiker, perjoden avslutades med att jag låg med min skolfotograf men innan det så avverkade jag säkert 3-4 gitarister i rad och förra sommaren fick jag ett återfall, trevligt men mättande, själv hade han nog ganska många pinnar i sin stege för när jag sprang på honom efteråt så kom han inte ihåg vad jag hette.
Sprang på är ett förmildrande utryck för att jag betalade inträde för att gå på spelningen.




Är det någon annan än jag som jobbar?

2010-06-30 @ 08:15:29

Nu fick jag reda på att jag har bara 40 min lunch medan alla andra har en tim, idag ska dom iväg på samtal med chifen i en halvtimme och sen ska en av dom ta längre lunch men ingen frågar mig om det OK! dom står och pratar dom två i mellan men ingen frågar mig om ett skit, jag jobbar ju för fan mäst just nu!


Jag behöver kaffe! jag brukar ju normalt vara kåt glad och tacksam.


Det är över nu

2010-06-30 @ 00:53:24
jag saknade din ömhet och att det aldrig var någon press
jag saknar att vara hjälplös för det är så skönt att du kan allt
jag saknar att vara odödlig i din famn precis var som hälst
och jag saknar dig som vän för jag litar ju på dig

Jag älskade hur du fick mig att känna mig vacker och underbar
jag älskade hur du trodde på mig och stöttade mig genom allt
jag älskade din humor och när vi dansade i köket, affären och i duschen
jag älskade den du lockade fram i mig och allt du fick mig att tro att jag kunde va

Men jag släppte aldrig in dig för att jag var för rädd
och du fick stanna ute för att inte bli förstörd
jag höll dig på håll för att jag vet ju hur jag blir
jag kunde inte känna för att såren blir för djupa
jag älskade men jag älskade inte nog.

jag har sårat dig det vet ju så klart
för du gav så mycket mer till mig än vad du fick tillbaka
du trode mycket mer medan jag kännde mig ensam
du va villig att offra medan jag ville ha allt kvar
jag är ledsen att du blev sårad men inte ledsen för hur det blev.




MC eller inte?

2010-06-28 @ 15:22:39
I några sommrar nu har jag klurat på om jag ska ta och ta ett MC-kort eller inte, man blir ju sjukt sugen när det är sommar men det är så jäkla dyrt och jag kan ju inte skruva själv så då kan det bli ännu dyrare eller jobbigt för pappa, eftersom det är han som får göra det åt mig då.

Man är ju onekligen jävligt cool när man åker motorcykel, det är ju nästan lika coolt som att röka, min plan är att bli coolast någonsin och det bli man nog om man har mc-kort och en rosa motorcykel.

Midsommar

2010-06-28 @ 13:57:32

Midsommar började på torsdagen med en halvdag på jobbet och sedan pep jag iväg med grannens skruttiga bil till min mormor för att hämta galna mängder med matlådor. När jag kom hem från mormor så blev det en cider inne hos grannen, Efter det blev det biltur med bilkö till Tumba med Truckern och hans kusin sen blev öl och anndra lustigheter fast med sänggång tidigt.



Självaste Midsommar började med ett litet spykbryt på kusinen från min sida för att han låg och snarkade så det första han hörde på morgonen var jag när jag låg och fräste att jag var skyldig honom en käftsmäll.
När alla var duschade och på klädda bar det av i en fullproppad volvo-kombi till någon båthamn i södertelje och där var det, till min förskäckelse, byte till båt för nu skulle vi ut på någon ö och jag bli sjösjuk av ett glas vatten men det gick bra.
På dom här öarna firades ett ruskigt traditionellt medsommarfirande med tippspromenad, dans kring stång och spritlotteri och efter det blev det lite bad och den dans-bandifierade drinken Gintonics.



När alla var trötta på vatten och båtar så blev det biltur tillbaka till Tumba och där blev det grill och mer sprit och en riktigt fjortisaktig bussresa till nästa fest och där hängde vi kvar till sena kvällen så en taxi blev svår att få tag på. Under prommenaden hem blev det paus med fyllemat och sen travade vi hem och somnade som klubbade oxar.



Dagen därpå vaknade jag och mådde ganska bra men senare på dagen fick jag huvudvärken från helvetet så efter en lite hemmagjord kur på redbull och ipren så släppte den men jag bestämde mig för att inte dricka den dan alls så jag blev chaffis.
Kvällen började med en tur till södertelje fast på vägen dit föreslog kusinen att vi skulle till en trevlig ölprom i strängnäs så vi åkte dit istället.
Senare på kvällen blev det Götgatan och bilen fick stå i ett garage under medborgarplatsen, när vi parkerade bilen så frågade jag om någon hade kollat öppettiderna och truckern från Tumba svarade vansinnigt självsäkert att det hade öppet hela natten, för det hade han kollat!



När bilen sen skulle ut så hade ju så klart garaget stängt så vi fick muta en securitasvakt som låste upp och sedan strässade killarna mig genom hela stan så vid det laget vi kom ut från stan hade jag ett mindre magsår men det gick.

VILKEN MIDSOMMAR VA?
Lite bättre än att sitta hemma och vänta på kanske få jobba.


Vilket skithumör!

2010-06-28 @ 11:18:37
jag har inget tålamod idag! och det tar all min enegi att vara trevlig med mina arbetskambrater för dom har ska ju inte få lida för att jag är grinig, jag sov nog bara två timmar i natt för jag bara vred på mig hela natten men om man tittar på klockan så bli man ju ennu mer stressad när man vet att klockan tickar iväg.

Nu ska jag fortsätta försöka vara trevlig mot griniga idioter för det är idag dom ringer. Vad hände med alla trevliga göteborgare som ringer och är glada?

Cookies n beans

2010-06-28 @ 01:14:54
Dom senaste veckorna har jag upptäckt ett band som heter Cookies n beans som är ett jävligt skönt band, men idag sökte jag på nätet för att kolla lite vad dom tillhör och det visade sig vara country!
Och så sent som idag satt jag och deklarerade för Truckern från Tumba att jag minsann INTE lyssnar på country, med undantag för dixie chicks, AJ fan vad fel jag hade!

Ett litet roligt fakta om det här inlägget kan ju vara att varenda gång jag har skrivit "country" så har jag först googlat på ordet sen kopierat in det dit jag ska ha det eftersom jag tycker att det är väldigt svårt att stava.


Dom här brudarna får mig att vilja ta upp munspels-spelandet igen.

Jag kan inte sova!

2010-06-28 @ 00:57:45
Så jag är lite sur just nu, sen sitter en norrman jag träffade i turkiet och tjatar att jag ska komma och hälsa på honom men jag vill fan inte! och jag vill definitivt inte ha en massa tjat om det kl 1 på natten när jag ska upp och jobba dagen efter!!!

T9

2010-06-24 @ 12:03:32

Jag är en förespråkare när det gäller att skriva sms med T9 men jag bli lite sur när jag har haft telefonen i två år och jag får fortfarande skriva in vissa ord varenda gång jag använder dom, som till exempel hora.
Vissa saker kan bli väldigt roliga med T9 också exempel på det är:
Sumpan- Rumpan
kul- Kuk
ok- öl

Kommer T9 ihåg vilka ord man använder oftast och tar dom som alternativ först? det vore inte helt osanolikt när man tittar på vilka ord jag får som förslag först.


Hmmm, nu blev det svårt

2010-06-24 @ 00:33:59
På fredag kommer jag att ställas inför en situation som involverar föreldrar, jag är INTE bra på föreldrar alls! det spelar igen roll om det är kompisars eller dejters eller vems som hälst (med undantag för riktigt nära vänner då) Jag är ingen svärmorsdröm helt enkelt, jag är inte enns min egen mors dröm, ändå gillar jag att utsätta mig för den här lilla plågan, mycket konstigt.

Det är ju så här: andra hands-svaller via avlägsna släcktingar fixar jag, det gör alla från små städer då det är en lite delikatess på småstads-julbordet, men första intryck är min svagaste egenskap vid sidan av avhållsamhet och bantning

Note To Selft: Bli INTE aprak.

En dikt till min Hanna-banan

2010-06-23 @ 01:46:14
Här låg jag i min säng och rapade äkligt efter ört-sömnpiller man köper receptfritt på apotek och som vanligt som blir jag inspirerad när jag egentligen borde sova, den här gången blev det en kärleksförklaring i diktform till min bästa vän som jag lever i symbios med:

Jag är din sport-BH på joggingtur
Din bågfil i tårta när du sitter i bur
Din kondom i klamydia-epidemi
Ditt sugrör i long island ice tea
Din Veet-kräm för håriga ben
Din hudlotion så du håller dig len
Jag är din smältost från MAX
Jag är din hovmästarsås till gravad lax
jag är ditt samvete när du är kall
Du är Gullig men jag är ball!

Varför är jag så okvinnlig?

2010-06-22 @ 20:34:23
Nyss så fick jag en inbjudan på Facebook om en pin-up-modell-fotografering (långt ord, älska binde-streck) och då stod det "ha gärna högklackat" så jag letade upp mina bästa raggar-pin-up-skor som jag har fått av Hanna-banan och efter som jag inte är kvinnligheten själv så är det ju självklart urin-fläckar på dom efter ett litet besök i någon buske och sen har jag använt klacken till att öppna flaskor med!

Det är inte ofta men just precis nu så önskar jag att jag var kanske lite mer av en girly-girl som kanske skrek lite när man kliver i en vattenpöl eller kanske kan ta emot hjälp av någon när flaskor ska öppnas eller varför inte helt enkelt ge fan i att kissa på sina egna skor?
jag torkade av dom så klart, och tvättade händerna (förr eller senare) men vitt billigt lack blir det lätt fläckigt speciellt när man inte är rädd om skorna.


OH, vilken kvinna!


GAAAAAAAA jag blir arg!

2010-06-22 @ 16:07:01
När ja kommer och ska hämta posten det sista jag gör på jobbet så har någon jävla idiot lämnat ett helt berg med post som ska postas!!!! ingen förvarning eller något! sen är det en annan idiot som har postat ett brev till någon som inte har något postfack så då ska jag irra runt och leta efter den personen bland 600 annställda, HELT JÄVLA UNDERBART! 

I växeln

2010-06-22 @ 12:54:46
Idag sitter jag en stund i växeln och då ringer det en jätteglad göteborgare och säger:
- Nej men hej du, det va inte till växeln jag skulle nu, undrar hur det här gick till?
-jaha, svarar jag, det har jag ingen aning om hur det gick till
-Jag antar att alla vägar bär till växeln, säger han då
- jag antar det säger jag då
-FAN VA GÖTT säger han då.

Det var ett lustigt samtal och han lät så himla glad, vet inte om det är det fin vädret eller dialekten som gjorde det.

Ett Brev till någon som inte är född än.

2010-06-22 @ 11:15:52
Nu ska jag sätta mig och författa ett brev till barnet som ska bli av mina ägg (förhoppningsvis) men det är så svårt! det är ingen jag kommer att känna, det är inte mitt barn bara min DNA och det är inte enns säkert att den här personen kommer att vilja läsa det. jag vet inte vad jag ska skriva? ska jag berätta om mig själv som jag är nu? eller hur jag vill bli? den personen kanske kommer ha jättestora förväntningar på hur jag ska vara och sen blir den besviken på att jag bara är en tatuerad student som lever singelliv med massor av drömmar som förmodligen aldrig kommer att gå i uppfyllelse.  ska jag skriva vad jag är stolt över med mig själv? varför jag valde att göra det här? ska jag skriva brevet i du-form? känns ju dumt att göra det när personen inte finns än.

JÄTTESVÅRT!

Jobba i morgon igen

2010-06-21 @ 21:12:16
I morgon blir det jobb igen så min plan för kvällen är att ploppa ett sömnpiller vid kl 22 och knoppa in som en klubbad bäver och sedan ska jag vakna vid kl 7 i morgon och vara sjukt utvilad!

Midsommarplaner!

2010-06-21 @ 20:45:17
Nu har jag några alternativ för midsommar det första alternativet är att jag helt enkelt sitter hemma och väntar och ser om jag får jobba den helgen.
Alternativ nr 2 är att jag åker till min bror i falun och firar midsommar med han, hans tjej och deras två katter.
Det sista alternativet är att jag följer med mitt X och hans tjej till katrineholm där hon kommer från och firar med dom, OK jag ska medge att det sista alternativet är inte så farligt som det låter för det blir ett litet gäng och mitt X, hans tjej och jag är goda vänner men jag vill bli lite synd om tyckt nu för jag vill ju pussas på midsommar!!

Ingen av dom tre alternativen innefattar någon form av puss-garanti!
Nu ska jag äta glass och tycka lite synd om mig själv.

Löneförhandling

2010-06-21 @ 16:06:25
nu ska det bli löneförhandling på jobbet och jag har en kännsla av att det kommer att gå bra, speciellt med tanke på att chifen sa det första han sa: Ja du har en ganska dålig lön.
så nu ska han försöka få upp min lön från 100 till 120 kr i timmen och om jag har tur så landar jag kanske på 110 men det är fortfanande en ganska bra höjning.

Jag har glömt midsommar

2010-06-21 @ 14:44:14
Jag har helt glömt bort att midsommar närmar sig och som det ser ut nu så har jag inget att göra och ingen som vill ha med mig på något. någon sa att det ju bara är en vnlig fredag men det är vell tråkigt att tänka så, jag tycker att man gott och väl kan dricka lite nubbe och äta sill i skärgården på midsommar (det gorde jag förra året, mycket trevligt) men det ser inte ut att bli så nu och jag dör häldre än att måsta gå ut på fältet med en engångs grill och bli packad i min ensamhet!  

Tumba

2010-06-20 @ 18:19:41
Den senaste tiden har jag träffat en kille från tumba lite och den här helgen har han sovit hos mig, i dag mitt på dan skulle vi gå och äta i solna c och då möter jag ju så klart Korviz mamma på vägen dit. Det såg ju snyggt ut, jävla skit! men åandra sidan så orkar jag inte bry mig om vad folk tycker. 

Han (killen från tumba) är i övrigt ganska snäll och gullig och han var beredd att titta på sex and the city 2 med mig men då sa jag att han nog inte insåg vad han gav sig in på så det slipper han.

Jag har blivit min mamma!

2010-06-19 @ 22:59:26
just nu sitter jag och bölar till prinsessbrölop och blir onykter, själv bölningen är mer likt min mamma än mig men det kanske är lika bra att erkänna att jag börjar bli som min mamma.
Men om någon berättar för någon att jag grinade till bröllop på tv så kommer jag att förneka det!

Hemma i Solna

2010-06-18 @ 22:53:44
Det är skönt att vara hemma igen men jag hade jävligt kul i Nybro, kanske lite för kul.


Mammas lilla Botoxhjälte ligger och tar en tupplur tillsamans med huskatten Molly. När hon la sig vid mina fötter så trodde jag att hon skulle börja klösa mig men hon bara låg där i min tåbira och smekte mig på tassarna.

Akut PMS!

2010-06-18 @ 22:40:44
Man vet att PMS är akut när man sitter och torkar tårar från kinderna efter att ha sett sjungande barn på TV! Jag har alltid haft problem med PMS men dom säger ju att det ska bli bättre av p-pller men det blir det inte, vad ska man göra?

Destination Nybro

2010-06-17 @ 11:37:18
Eller Nybo som dom själva säger eftersom dom inte kan säga R. Efter ca 4 byten hamnade jag in en lite håla utanför Kalmar med mindre invånare än Sollefteå och min första och spontana reaktion när jag klev av tåget var:
-Vad är det för en gudförgäten håla jag har hamnat i!!
På kvällen var det skolavslutning och Fest hemma hos han jag är här för att hälsa på och jag var med lätthet äldst på festen, den yngsta hade slutat nian samma dag, senare blev det att bege sig till parken (en park!! jag har inte hängt i park sedan jag var 17) och där såg vi ett ganska bra band och vid 12 blev det fyllemat på den fina skottska resaurangen McDonalds.

Kalmar

2010-06-15 @ 13:19:42
I morgon bär det av till kalmar för att hälsa på en kompis. Det kommer att bli öl, sprit och hemmagjorda tatueringar, mycket trevligt!

Lite Tomt

2010-06-14 @ 12:45:09
Jag känner mig lite tom och vilsen utan Korviz men jag måste lära mig att vare ensam.
Vad hände med mitt hälsosamma Liv med fullkorn och lätt yougurt? just nu sitter jag och tycker synd om mig själv och äter choklad muffins, till det, en väldigt fin årgång coca cola.

Turkiet 2010

2010-06-13 @ 16:25:51

Utsikten från balkongen.


Blek men lycklig, det ser ut som att jag slappar som fan men egentligen så lyfter jag upp mig själv för att inte min rumpa ska välla ut.  Håll med om att figuren ser helt ok ut.


En jättegod fiskskåls drink!


Bäddningen, snacka om att dom turkiska städerskorna bjuder till.


Mina naglar, tjejen som gjorde dom var jättefull så två dagar senare fick hon göra om dom.


Hanna-banan tog en smygbild när jag badade.


Jag blev väldigt sjuk av ACn, den hade nog inte blivit rengjord på länge.


Jag sårade någon igår.

2010-06-13 @ 16:08:06
Som många kanske har listat ut så har jag och Korviz haft någon form av av och till semi-förholande men för ett tag sedan så försökte jag styra av det lite och i fredags blev det väldigt påtagligt för honom när han blev utslängd från krogen men jag stannade kvar.
Det gick inte att göra på något annat sätt utan nu blev det så här.
Det känns tungt att han blev ledsen men det käns skönt att det är sagt.

Snygg, smart och ödmjuk

2010-06-09 @ 22:31:39
Nästa vecka är jag ledig och då tänkte jag kanske hitta på något, kanske hälsa på lite folk eller bara resa lite. Jag blir så rastlös på sommaren när man kan vara fri och ute och snurra för det tycker jag är så härligt!
Nu har jag dessutom bara en vecka på mig att göra sånt så jag vill nog passa på.

Idag har jag känt mig så jävla snygg och smart, jag har hängt med på föseläsningarna och frågat smarta frågor, snyggheten har nog kommit från att alla damerna i klassen är så gulliga och talar om för mig att jag är så söt och vacker och det känns som at dom menar det så jag får bra självförtroende av det, jag respekterar dom här kvinnorna så det tar när det kommer från dom.

Hur är Linköping?

2010-06-09 @ 17:15:35
Igår fick vi reda på att en sterilcentral i Linköping söker två steriltekniker och jag ringde idag och fick en mail så nu ska jag skicka ett CV dit. Jag har till i augusti på mig att bestämma mig om jag vill flytta till Linköping eller inte. Jag läste om stan på nätet och det bor många studenter där så det kanske blir najs?

Hon som jag pratade om jobbet var dessutom väldigt posetiv till att jag var yngre eftersom hon ville ha ner medelåldern på arbetsplatsen så det här kan man ju fundera på.

Respektera mig för helvete!

2010-06-05 @ 22:31:58
Nyss blev jag så arg att jag började gråta!
Jag satt på MSN och pratade med en kompis och berättade att jag var fökyld, då svarar han med att: så går det när man suger av turkar!

Hur fan vågar han säga så till mig! Jag är så trött på det här!
Jag har precis kommit hem från turkiet där turkarna har slitit i mig och ropat efter mig och sen får jag det här när jag kommer hem!

Ja, jag är tjej!
Ja, jag har sex med folk! olika folk! många folk! jag skiter fullständigt i om dom är kvinnor eller män eller vad fan dom är jag har sex med den jag vill ha sex med MEN jag tar aldrig betalt!

Jag är ingen hora! jag är singel och jag gör vad fan jag vill men jag vill ha samma respekt som alla andra!
Folk ska inte kalla mig saker!

Sånt här gör mig så jävla arg att jag tror att jag går sönder.

Jag kräver min respekt högljutt för varenenda man och kvinna som inte redan har den!

Sollefteå

2010-06-05 @ 20:34:07
Imorgon ska jag möta mamma och pappa i södehamn för att följa med dom hem till sollefteå men jag vill inte!!!! jag vill inte slösa bort en hel vecka av min sommar på tråkiga solle!!! Jag vill va här i stockholm inte i en norrlänsk byhåla!

Pluggångest!

2010-06-04 @ 14:59:01
Jag borde plugga men jag vill inte!!!! det är svårt och solen skiner ju!
igår satt vi på nakenberget en stund men sen låg jag bara i soffan, åt romsköldpaddor, slappade och hela torsdagsaftonen avslutades med att röka en gås, det hör inte till vanligheterna när det gäller mig men det är ju sommar.
idag måste jag nästan plugga, risken finns att det bär av till nyköping (av alla ställen) där ska jag ev träffa en mystisk man som fick namnet Behagman när jag och Hanna-banan va i turkiet. Egentligen hatar jag sånt här spel när man ska träffa någon och man vågar inte säga vissa saker för att då riskerar man att låta för ivrig och sånt skit men innerst inne så är det lite spännande.

Den här Behagman ser ut som en lång medlem i Weasley-familjen och har axlar som är så där stadigt manliga, jag vet inte vad det är med bleka rödhåriga män men its HOT! förutom utseende så är han ganska rolig och trevlig.

nu är jag hemma igen

2010-06-03 @ 17:45:11
Nu är semestern i turkiet slut och jag brun och förvånadsvärt smal fortfarande. jag tänkte lägga in lite bilder och grejer sedan och berätta mer om äventyren.
Nu ska jag nog försöka nyktra till lite och se om jag får något plugg gjort.

RSS 2.0