snart 3 veckor nu

2010-04-30 @ 00:49:59
På måndag har jag verkligen försökt att slimma till mig i tre veckor och nu har jag gått upp två kilo.
Dessutom har jag 1200 kvar på kontot och det är inte enns maj än iof beror det på att jag ska resa bort men det känns tungt med allt endå fast det känns bättre när jag tänker på att jag slipper köpa busskort för 800 kr när jag cyklar till DS, och att jag inte behöver köpa mat på hela månaden eftersom jag har planerat alla måltider hela mån och som pricken på Iet så är det ju gratis att promenera.
Den här helgen planerar jag att vara nykter då kanske jag ska passa på att träna som ett as!

Min stora kärlek!

2010-04-29 @ 23:51:54
...är en homosexuell 20åring i en musikal-tvserie. Jag ÄÄÄÄÄÄLSKAR hans talang! kanske mest hans rollfigur.
jag har kommit ut ur garderoben, jag är nu öppet fag-hag.
Jag höll på att kissa på mig av lycka när jag såg Glee avsittet med bara Madonnalåtar, det var det bästa jag sett så jättelänge!


Mitt stackars knä.

2010-04-28 @ 22:41:12
I går när jag var hurtig och cyklade till min praktik på Danderyds sjukhus så var det så grusigt på vägen så i en sväng så gick det inte bättre än att jag vurpade och slog mig på knät, Mina byxor va trasiga och blodiga och jag skulle bli sen till jobbet så jag tog en snyt-servett (oanvänd) och ett plastband som va kvar efter en avspärrning på ett bygge och knöt runt knät sen cyklade jag vidare.

När jag kom fram till DS så bad jag om sett plåster men chefen, som har jobbat på akuten ch är OP-syrra från början, stod och gapade lite när vi bytte om. Det blev inte bättre än att jag fick gå in på hennes kontor och lägga benet på en stol medan hon sprang ner till akuten och hämtade kompresser och grejer. Efter 10 min kom hon tillbaka och började spruta bedövning på såret sen sa hon helt coolt att om jag har tur så kanske hon slipper sy.
När bedövningen hade tagit så borstade hon med en gummiborste och limmade ihop såret sen kunda jag gå och jobba.
Eftersom glaset alltid är halvfullt för mig så måste jag ju säga:
-Vilken jävla tur att jag gjorde illa mig på vägen till sjukhuset!
Och:
-vilken tur att jag jag slapp sitta i ett väntrum och vänta på sjukvård, dessutom slapp jag ju betala!

JAG HAR DET BRA!

I morgon ska jag cykla till DS igen för Maj skulle ju bli förberedelsen till Turiet-semestern!


Ja, det är vackert!


Mina förstörda byxor.

Otten=Rotten?

2010-04-27 @ 20:04:46
I lördags var jag till norrköping för att hälsa på en kompis och för att gå på tattoo-mässa. Linda och jag gick till ett ställe som hette Otten och först fick vi vänta i en och en halv timme för att sen komma in och upptäcka att det var kallt på stället. Vi bestämde oss för att köpa en cider och ge det en chans och när vi satte oss ner så slog det oss att Otten tillhörde ett parallellt universum där inga ev dom regler som gäller i sthlm gäller och med det menar jag dom sociala reglerna. Vi hittade en moshpit med knubbiga killar på en scen och på det heta innestället fanns den glasögon prydde nörden i mammas hemstickade, förstora tröja som grädde på moset såg vi en smal liten kille som inte alls såg cool ut, dock så hade han sin tunga långt ner i halsen på ställets (efter mig) snyggaste blondin. Stället var helt enkelt otroligt och helt utan regler för vem man får dansa med och vem som bjuder på flest drinkar utan folk hade bara kul och dansade. Otten var inte alls Rotten!

Vin-fusk i Danderyd

2010-04-21 @ 17:24:16
Det låter som en aftonbladet-löpsedel under nyhetstorka men jag ska fuska i kväll och dricka vin men till mitt försvar så ska jag träffa en vän som jag inte har träffat på jättelänge och det ska bli så roligt.
När han är kritisk så låter han som en Marcus Birro-krönika med härliga jämnförelser som haglar som konfetti på kungabröllop han är jätterolig, ibland lite jobbig men han är så pass nere på jorden att man kan säga det till honom utan att han tar illa upp.
Han är med andra ord värd att fuska lite för så här på en onsdag.

Deklarerat

2010-04-21 @ 13:01:28
Jag har fått min deklaration och jag ska få tillbaka 191 kr, det gör en inte direkt sugen på att hjula storgatan fram.

Jag satt och pratade med en kille på msn och han började och skulle "hjälpa" mig hitta en bättre variant på Chris Colfer när han sjunger Defying gravity, grejen är ju bara den att jag har lusläst spotify och youtube efter varenda avsnitt som har sents men det finns ingen, förutom dom som finns på youtube, det hela slutade med att han fick en verbal käftsmäll som löd som följer:
- Bråka inte med en bantande glee-knarkare med pms mitt i veckan före lön!

Sanningen är den att jag facktiskt alltid får mens runt lön så ibland önskar jag att jag kunde äta P-piller så jag skulle kunna hoppa över, på det viset skulle jag kunna ha en helt underbar super-löningshelg.
Hur som hälst så bli det kanske inte så mycket sånt den här månaden eftersom turkiet börjar närma sig och vaccin ska tas, bikini ska köpas och pengar ska sparas. 

Nu ska jag träna.

Tråkigt

2010-04-20 @ 19:53:52
Nu har jag så vansinnigt tråkigt! det går jättedåligt att plugga och allt som jah måste göra går dåligt och jag borde träna men jag är så slö.
Just nu skulle det vara helt perfekt om jag satte mig i köket och grannen kom ut och snackade lite skit, det skulle vara väldigt trevligt.

Min granne är en dam på ca 44 och ibland piper jag in dit men min vinare och tittar på tv och dricker vin och det är så himla trevligt.

vilka busiga pojkar!

2010-04-19 @ 23:33:38
nyss la jag in En rosa helikopter som ring signal och då var jag ju tvungen att testa så först drog jag på den på telfonen och då ställde sig Jo och Korviz och dansade som fan sen pausade jag och då suckade dom ett litet:
-Naw...
sen bad jag Korviz ringa mig och då var dom igång igen och skakade rumpa som om livet hängde på det för att sen följa med ett litet besviket:
-naw...
Efter någon minut så busade Korviz, inte helt oväntat till det och där kom den rosa helikoptern igen och grabbarna skakade loss som bara den igen. Jo sa god natt och gick och la sig men plötsligt så ringde min telefon och ut stormar Jo i bara kallingarna och han och Korviz drog igång igen sen kom telefonsvararen in och då sa dom...
-naw....

det var jävligt roligt men jag undrar om dom tänker göra så varenda gång det ringer på min telefon, det skulle inte förvåna mig.

The boat that rocked

2010-04-18 @ 17:15:31
The boat that rocked är ett riktigt mästerverk! man får en sån frihetskännsla när man ser filmen samtidigt som man inte upplever det moral-lösa som man kan uppleva när man ser filmer som utspelar sig under samma tid.
Dessutom hade rollfiguren Gavin en så jävla snygg jacka på sig och thick Kevin var en så gräsligt rolig karaktär samtidigt som man blev frustrerad över hur dum man egentligen får vara.



Den får fyra lösnäsor av 5 möjliga.

Selektivt svart-underhåll.

2010-04-18 @ 16:52:47
Nu kanske ni undrar vad det är? Jo, det är när man plockar ner en basketkorg i skytteholm och skruvar upp den i byparken för att den som satt där från början var sönderdunkad. Dom som underhåller byparken måste ha blivit väldigt glada medans dom som underhåller skytteholm måste ha blivit sura, därav det selektiva och svart för att det förmodligen va mörkt när det hände.

Distans vecka

2010-04-18 @ 14:46:42
Nu i veckan ska jag har distans vecka, det innebär att jag ska plugga hemma hela veckan och det bästa med distans veckor är att då brukar jag inte ha trosor på mig på en hel vecka, även tillfällena då jag har BH är lätträknade. Det är värkligen befriande att slippa skavande underkläder som åker in i rumpan, så kallad ofrivilligstring, för att inte tala om hur sexigt det ser ut när man ska försöka få ut trosorna därifrån och få dom att ligga rätt. det är ju inte så trevligt att prata med någon som gräver sig i rumpan.

Appropå tidigare stycke så måste jag bara uttrycka en åsikt om killar som står och drar sig i kuken, ni känner säkert igen att man kan stå och prata med någon och rätt om det är så greppar han skrevet lite snabbt. Jag har frågat mina mannliga vänner varför man kan tänka sig att man gör så och enligt dom så beror det på att pungen kliar, kallingarna skaver eller så har paketet helt enkelt trillat ut men varför är man inte mer disktret när man gör det?

Tack tjejer.

2010-04-16 @ 19:07:51
Bara för att jag inte är överviktig så betyder inte det att jag inte vill ha lite muskler och äta bättre men när man säger att man försöker skärpa till sin kost och träna så säger folk direkt att jag inte behöver det och jag är ju så smal.
Så nu vill jag tacka mina fina tjejer för uppmuntran!!

snyggingar på hjärnan

2010-04-16 @ 12:50:17
Jag har varit på en kort praktik på neuro-kirurgen på KS den här veckan och det har varit väldigt intressant att titta på hjärnor och microinstrument, men jag ska inte tråka ut folk med en massa fikonspråk om det utan jag går över till något annat.

Där sitter jag på en OP-sal och tittar på ett kranium som sågas upp och in kommer en manlig undersköterska (bara det är ju en sensation) med överarmar som jag vet inte vad! jag brukar inte gilla killar med muskler men det här va alldeles lagom, inte för mycket och inte för lite, eftersom det är vår så tittade jag ungefär lika mycket på han som på operationen.
När snyggingen tar av sig munskydd och sånt så visade det sig att han inte hade ett speciellt snyggt ansikte dessutom så skulle jag kunna sätta min högra skinka på att han är bög men jag säger som min mamma alltid sa när jag var liten: man kan alltid önska sig.

Det var inte det ända som fanns att titta på på neuro, en dag när jag satt i fikarummet så kom det in en lång, lite mullig kille som verkade så där gulligt osäker. Efter att ha tjyvlyssnat lite så visade det sig att han var 26 år gammal och bodde i en etta på söder, synd att man inte vågar trava fram och be om numret, en annan sak som var synd var att han va narkos-syrra och jag har fördommar mot dom. Dom slarvar med munskydd och tar inte på sig mössan ordentligt men där hade jag kunnat göra ett undantag.

Jag har ont i fläsket!!

2010-04-14 @ 22:39:13
i måndags möttes jag av en skräcksyn i provrummet på HM så då blev det till att byta ut ölen mot fullkorn och det har gått bra. Jag har cyklat till KS hela veckan och i måndags blev det ett yoga-pass vardagsrummet, tisdag bestod av basket i parken (cyklade dit så klart) och idag cyklade jag till vasa parken och spelade basket och hoppade studsmatta och sen hem och göra yoga. När jag skulle dusha efteråt så trodde jag att jag skulle spy, jag va så kungligt slut och nu har jag galen träningsvärk i axlar och mitt knä är blått efter att ha knäat stolpen som basketkorgen satt i (det var knät eller pannan, så jag valde knät)

Min morbror säger att om man inte vaknar dagen efter träning och inte kan ta sig på toa för att man har så ont så har man inte tränat nog, när jag tränar tills jag spyr så ska jag ringa honom och berätta den glada nyheten.

Jag har inte ätit sötslisk på tre dagar och det har inte varit så svårt, det kanske kommer sen, idag blev det råris och wokgrönsaker till middag och igår blev det spenatsoppa( hemlagad på färsk spenat) alla får gärna berömma min duktighet för jag behöver pepp (och jag är duktig).

Utdrag från påskhelgen

2010-04-12 @ 21:05:27
Nu när jag tänker efter så har jag ju inte skrivit om min påskhelg, jag lägger ut bilderna och skriver lite kort bara:


Årets Påskägg som innehöll allt som är gott.


På långfredagen blev det Anchor men Anus och ett av kvällens nöjen blev att vika och hoppa med grodor, Grodsex är ju jättekul när man har druckit öl.


Lisas fylle MMS löd: Titta! jag har trekant!


Det festliga glas-underlägget!


söndagen på Anchor: Döden serverades i form av gröna shotts.

Välkommen till ännu ett försök till ett nytt liv!

2010-04-12 @ 20:56:55
idag provade jag bikini på HM och gillade INTE det jag såg. Jag vet att jag inte är tjock men jag skulle inte tacka nej till att bara omfördela lite och man blir ju inte yngre. Rumpan hade växt till sig under alla jeans i vinter och bilringarna va dubbfria och frodiga så i stället för att köpa bikini så köpte jag en yogabok och en burk med krom-piller (för att minska sötsuget) jag har känt på mig att det började bli dags att träna lite men när storlek 40 började krama höfterna så får man ta tag i sitt liv.




Bikinin va jävligt snygg så jag tror jag ska köpa den och ha den som motivation.
I dag blev ett dödar yogapass på mattan i vardagsrummet samt en cykeltur från KS och i morgon blir det basket om vädret tillåter så jag hoppas inte att min mäktiga slapphet tar över nu!

jag och mina internet-diskutioner

2010-04-11 @ 21:13:06
just nu har jag en arg diskution med en snubbe på gaddad, det hela började med att han limmade på mig på ett väldigt nedvärderande sätt så jag hånade honom och nu greppar han efter det han kan få tag i och gör allt för att jag ska känna mig liten och för att han ska "vinna" jag blir så trött på sånt.

vilken kväll!! fy!

2010-04-10 @ 18:54:03
igår kväll var jag på middag hos Batman och Wen och det va super mysigt sen drog jag iväg på stan med en av Wens kompisar och under den tiden hann jag bli jättefull, totalt mega packad! det hela slutade med att jag blev nekad på Viperroom (fråga inte varför jag va där) så då drog jag iväg med Wens kompis kompis till Pattis och där blev jag ännu fullare och kunde knappt gå så jag lyckades ta mig hem och envisades med att cykla en liten sväng innan jag slutligen kolappsade i säng.

Äkliga snubbar!!!!

2010-04-09 @ 14:37:50
Mitt favorit häng på nätet har blivit infekterat av äkliga snubbar!!! nyss fick jag ett medelande från en kille som inte hade någon presentation och ingen presbild utan bara två bilder på sin ståkuk med en ynklig prins albert i (så kallas piercings man har i ollonet genom urinröret) jag hatar sånna som tror att dom är så jävla snygga och inte har någon respekt!! dom tror att dom kan valsa in och ta för sig och alla vill ha dom.

Var finns det män med klass? var finns dom som inte förväntar sig att få ligga på första dejten och dom som inte är ute efter enbart sex!

Rubrik!!

2010-04-09 @ 14:05:10
dom här dagarna har jag hunnut med att: lägga upp en avbetalningsplan med Alfa-kassan så jag inte hamnar hos fogden på grund av den där jävla kassan som man inte gör annat än att betala pengar till, jag har bestält folkbokföringsblanketter så att jag äntligen kan bli solnabo och betala minst skatt i hela landet och jag har placerat mina pensionspengar dessutom har jag Korviz och Jo hunnit åka till ICA Maxi och köpt 30 st Zeunerts påskmust.

Allt det här har jag hunnit med fasten jag har sovit till kl 14 på dagarna och druckit öl nästan varje kväll det tycker jag är stark jobbat.

Citat

2010-04-05 @ 16:09:22
I fredags var jag på krogen med min vän Anus och då sa hon någo som gjorde mig väldigt glad, och hon sa det på sitt eget lilla sätt:

- Om jag hade en pojvän och han satt och tittade på porrfilm så skulle jag känna mig helt bekväm med att lämna honom och dig ensamma.

Det hon syftade på var att hon ser mig som en bra vän som aldrig snor en pojkvän och jag blev så glad och stolt för det är en sådan vän jag vill vara.

RSS 2.0