Hospitering

2009-08-30 @ 17:49:02
Nu har jag gjort hospitering i en vecka det har varit grymt som fan!
dessutom ser man cool ut i scrubs!
Jag tänkte tillåta mig själv att vara lite lat,jag har nyss suttit och skrivit en dagbok över hela hospiteringsveckan så jag klistarar bara in lite av det här så ni kan få ett hum om hur det går till:

Måndag
Jag och min klasskompis letade rätt på sterilcentralen som låg undangömd i Karolinskasjukhuseta källare och när vi kom dit fick vi kläder, varsitt skåp och en mössa för håret.
Efter det tvättade vi och spritade händerna (så klart) vi gick en rundtur och sedan fick vi vara i disken den dagen.  I disken sköljs allting  och dit kommer alla instrument i en "smutsig" hiss eller så kommer vaktmästaren dit med vagnar fulla med instrument.
Där har man plastförkläde, handskar och ofta skyddsglasögon eftersom man hanterar en massa giftiga ämnen och för att skydda sig från blod.
Vi fick tvätta bort blod och silikon som satt fast på instrument som dom hade använt till en plastikopration på någon blond stureplans-tjej. (det sista skrev jag inte i raporten till min lärare)


Inkbash

2009-08-30 @ 17:38:11
i helgen var det tattoo-mässa i stockholm och det var super kul!
det var snyggingar så långt ögat såg och massa coola grejer.
jag själv passade på att tävla lite med min tatis på låret men det var 40 tävlande i min klass så jag om inte så bra till men det kan man leva med när alla andra tattueringar såg ut dom dom gjorde, det var så mycket snyggt där!

Jag hade två kompisar från ö-vik här också det var väldigt roligt, i går kväll när vi kom hem från mässan satt vi och spelade ölspelt och Korviz blev helt sjukt full.

På lördagförmidagen åkte vi till ICA-maxi för att handla så jag passade på att ta en ridtur på plasthästen.

här är jag när jag rider plasthäst på ICA-maxi

Jag har legat av mig!

2009-08-26 @ 19:01:10
...Både när gäller ölen och bloggandet, båda beror på att jag pluggar nu. Plugget är svinkul och det känns verkligen som att jag har tagit det första steget att uppfylla en dröm samtidigt som jag känner mig trygg. Om jag går klart den här utbildningen så kommer jag att ha ett bra yrke att falla tillbaka på om jag inte kan bli piercare men om jag lyckas så kommer jag bli en piercare som är grym på att stoppa smittspridning och det kommer vara förtroendeingivande som fan!!

Mitt hjärta smälter

2009-08-21 @ 23:14:11
jag vet inte om det är ölen som talar eller min lilla livs kris angående min civilstatus, men jag känner sorg just nu, en sorg för kärleken.
Träffade precis två av världens finaste kärlekspar och kännde: jag kanske aldrig kommer att kunna känna så här!
Jag vet att man känner så varenda jävla gång någon som varit fint tagit slut men den här gången har det kommit upp en mur solid som  självaste klagomuren runt allt som inblandar kännslor hos mig.
När jag ser gulliga gravida mammor som bara stålar "lycka" så kan jag inte hjälpa att känna att det här kanske aldrig händer mig. Gravid kanske jag kommer att bli men fråga är om man någonsin kommer att bli så där strålande lycklig som vissa är.
Jag kan väll påstå att jag är lycklig nu, jag går en bra utbildning och min mamma och pappa är finast i världen (storebror med så klart) men det här lyckliga i-alla-dagar-förhållandet kanske inte är för mig. jag kanske är ämnad för större ting, utom det jag har drömt om hela mitt liv, KÄRLEKEN.
Jag har precis brytit med en av världens finaste killar, men det funkade inte mellan oss, jag kunnde alltså inte enns få det att funka med honom, vem kan jag då få det att funka med?
Just nu har jag förlikat mig med tanken och koncentrerar mig på att börja älska och hitta mig själv igen så det kanske är det jag kommer att få göra, det kanske är jag själv som är leva-lycklig-i-alla-mina-dagar-förhållandet?

svårt.

2009-08-20 @ 22:33:59
Nu vet jag inte vad jag har satt mig själv i för sitts, jag tror jag gillar någon men jag är inte i rätt tidpunkt i livet för något sånt, det spelar nog inte så stor roll hur mycket jag skulle gilla någon.
Det går bara inte nu, jag tror inte enns jag kan känna kärlek nu, jag önskar allt kunde vara som det är nu, jag vill slippa krav och, vad vissa kallar, framsteg i ett "förhållande" jag vill inte ha något! jag vill bara äta, supa, plugga och existera. hoppas allt håller sig så här.

Bäbisar!

2009-08-20 @ 22:17:55
Efter skolan åkte jag till en kompis och hälsade på henne och hennes barn, hennes kille var på jobbet annars hade jag hälsat på honom med, Hon har fullt upp hela tiden. Hon har en liten som föddes för bara någon månad sen och en större som är lite drygt ett år och han höll låda konstant som barn gör men hon såg så trött ut. Jag önskar jag kunde erbjuda mig att passa honom men jag bor ju 55 mil bort så det går ju inte, jag skulle lära honom så mycket sat-tyg endå så det skulle aldrig gå att göra honom till folk igen.
Jag hann med en massa annat idag också bland annat ett bakterie-kollage och två glas vin hos min faster.

Helgon

2009-08-19 @ 22:56:24
Förr dyrkade man Helgon och va inne säkert 4gånger om dagen men idag kännde jag lite avsmak för helgon, känns som det har blivit ennu ett "hej jag är jätte singel och jättekåt"-communety.
Jag vet inte om jag kanske har växt ifrån sånt eller vad som har hänt men jag antar att man aldrig kan växa ifrån Facebook, när till och med mammor och pappor har FB (mamma! skaffa inte FB, jag kommer inte att adda dig som vän så du ska kunna snoka ennu mer, och sluta läs min blogg!) Det är så Himla bra med FB när man vill hålla kontakten folk utomland dock.

Idag har Jag gjort som vanligt: Varit på skolan, kört runt och lyssnat på repiga skivor i pappas bil men jag har även varit på Teambilding med klassen, mycket kul må jag säga!
Känns som jag kan klara av det här nu, eller i alla fall att alla som läser kursen kommer ha samma helvete som jag.
Vi ska förmodligen ha studiegrupp i stockholm också då kommer det nog bli lättare, jag ser fram emot Hospiteringen på måndag, jag kommer att se jätteviktig ut i scrubs och allt! jag har dessutom köpt nya fina, profsiga skor!

så mycke äkligt!

2009-08-19 @ 15:17:19
idag har jag lärt mig så mycket äckligt så det är inte klokt!!
Snart ska jag iväg på kvällsaktivitet med klassen, jag tycker jag har det jag gör endå men man ska ju vara med så det är lika bra.
Va i mammas cigg-paket och nallade cigg nyss (MAMMA! sluta läs bloggen) där hittade jag en missbildad Lidl-cigg det var lite lustigt.
På tal om mamma, Hon tjyvläser min blogg hela tiden och jag funderar på att byta address så hon inte ska göra det, jag har sagt åt henne tidigare men jag började misstänka att hon fortsatte ändå eftersom hon inte frågade vem Korvis va, hon frågar nämligen alltid vem vilka är och så vidare och nu visste hon redan. HA


min hjärna smälter!

2009-08-18 @ 17:23:54
igår var första dagen i skolan och det är väldigt roligt men lika svårt, det kommer att bli mycket biologi, bakterier och plugg.
Hela dagen igår och idag har vi lyssnat på en föreläsare om microbiologi, intressant men det kommer att bli många latinska ord man ska lära sig och på måndag ska jag till KS och ha (lyssna på det här) Hospitering! Det är ett flådigare ord för Prao.

Idag höll jag på att somna hela eftermiddagen, jag misstänker att det kan bero på att jag har sovit riktigt dåligt i natt men det var jag inte ensam om.
Jag kommer att måsta Vaccinera mig mot TBC, Hepatit A och B, ni som känner mig vet att det kommer att bli en riktig circus (eftersom jag är gräsligt spruträdd) men vad gör man inte för slippa smittsamma och dödliga sjukdomar, hoppas det inte kostar en förmögenhet bara.
Jag måste även Plocka ut alla mina piercingar tills på måndag! då snackar vi 14 st från halsen och uppåt, den i bröstvårtan tänkte jag inte enns tala om att jag har där så den ska dom skita i, alla är ju läkta så det blir inte ett så stort problem men det tar tid och vi har sett bakterieodlingar på hur mycket smuts som samlas där, det är inte ohygieniskt till vardags men på en sterilcentral är det inte ok.

Lördag

2009-08-17 @ 19:05:14
I lördags började kaoset med kräftskiva hos Boskis Bror med nubbar och kräftkrig sedan blev katterna lite för mycket så vi drog hem till Jo ett Gäng och där blev det mer sprit. Sen var det dags att åka till Medis där Berga och Anus väntade med tequila, sedan var det bara att gå till nästa uteställe där blev det mer sprit tills Jo Spydde och han och Korviz gick hem, själv vann jag en öl på att röka en hel cigg genom näsan.
Sedan fortsatte vi till After där vi mötte upp resten av muppstugan och när vi var påväg hem lyfte Papperskorg upp mig i fötterna så jag hängde och dinglade.
Jag har även ett svagt minne av att jag och Anus hotade en tjej med stryk men jag kan inte lova att det har hänt.

Whiplash by hallonrem!

2009-08-14 @ 19:54:41
Idag vaknade jag kl 15 och jag har ju hört att man ska äta en näringsrik frukost så jag högg in på min godispåse, tur att mamma inte läser min blogg för hon har alltid haft åsikter på vad jag äter till frukost.
När jag och Korvis skulle gå till boa (systembolaget) gick jag och pratade med Hanna-banan i mobilen och  kämpade i mig en svin-seg hallonrem och när jag äntligen fick av skiten kännde jag hur det högg till som fan i nacken, jag har alltså fått whiplashskada av en hallonrem inget en alvedon inte kunde bota men endå! så gott är det inte med godis.

Skola

2009-08-13 @ 15:57:17
Idag fick jag veta att jag har kommit in på en utbildning som jag har sökt två år nu så på söndag ska jag iväg till sollefteå och ha en informations/påbörjnings-vecka, och ja, ni läser rätt kursen är i sollefteå men jag kommer inte att flytta hem till mamma och pappa igen utan kursen är på distans så jag kan läsa den från stockholm.
Utbildningen heter Instrument-och-sterilteknik och innebär inte att man blir steril utan att man rengör instrument inför oprationer och sånt.
Det har fortfarnade inte sjunkit in att jag ska bli en vuxen med studielån och hela kittet, eller ja ska försöka i alla fall men det kan ju hända att jag är ett hopplöst fall.

Allnighter

2009-08-13 @ 15:02:29
I tisdags  va Korviz här och vi skulle dra en allnighter, men efter resident evil och halva Sweeney Todd sov jag som en klubbad oxe och Korviz knoppade in efter Todd (eftersom han bara ääääälskar musikaler).
Vid två tiden vaknade jag till lite och slog av ljudet på mobilen och sedan sov jag vidare tills Korviz väckte mig 15:30.
och sedan drog jag till Kellys och träffade Borlänge och i vanlig ordning blev det dyng-fylla med kebab.

Det är Korviz som har gjort det utmärkta jobbet att pimpa upp Bloggen så nu kommer den att vara så här snygg, Tack Korviz!!

Superliten lördag

2009-08-12 @ 19:49:03
Det betyder att jag bara ska dricka lite, så det blir bara ett glas vin.


sen blir det ett litet uteställe och smååååå småååå öl!

En gammal vän!

2009-08-12 @ 00:49:10
Satt nyss och pratade med en vän från England, jag saknar henne så jävla mycket!
Jag ska nog försöka åka dit i okt eller nov och då kommer en biljett stanna där,  en tur och retur biljett till sverige, nu ska hon jävlar komma och hälsa på.
Hon är en av dom starkaste personer jag vet, hon fick barn när hon var 18 och det är det mäst väluppfostrade pojke jag någonson träffat! Hon står på sig och tar ingen skit från någon och hon fick England att vara en rolig plats när det kanske inte var det alla gånger.

Nattdjur

2009-08-11 @ 19:16:55
Jag älskar att vara uppe på nätterna, speciellt på sommaren när luften är sval och luktargott och allting är tyst eller tystare än vanligt.
Alla Dömmande ögon ligger begravda under sina ögonlock världen känns ännu mindre. Man känner sig ensam fast på ett bra sätt, ifred.
När jag bodde hemma brukade jag köra omkring i bilen och lyssna på musik och sjunga högt och ljudligt för ingen hörde. Ibland åkte jag runt med en gammal vän som brukade göra samma sak. Vi lyssnade på samma tre låtar, rökte en massa cigg och pratade om allt, ibland pratade vi inte enns bara lyssnade på musik.

När jag var mindre hade jag och min bror en sommar när vi satt uppe hela nätterna och tittade på Apornas planet-filmerna som gick mitt i natten på fyran. Filmerna är inte speciellt välgjorda men det betydde mer att vara med storebror, sat-tyg är nog en av dom få saker vi kan göra ihop utan att bråka.

Vem fan är Emma!!!

2009-08-11 @ 18:58:55
För någon vecka sen fick Berga ett sms från en tjej som hette Emma och var från skåne, han är väldigt dålig på namn så han räknade ut att det måste varit tjejen som han träffade i Malmö när han besökte mig där, Dessvärre hette hon inte Emma men då var skadan redan skedd och Berga har skrivit puss i smsen och allt.
Vi har altså ingen aning vem Emma är eller var hon har träffat Berga?

EFTERLYSER EMMA!


Galen helg!

2009-08-10 @ 17:46:34
Den här helgen har det varit full rulle! och det kan vi tacka Berga och hans lilla vän, kreditkortet för.
Lördagen blev det snaps på medis och ännu en gång fick jag bevis på att världen är pytteliten!
Jag träffade en Irländare kvällen innan och han tyckte vist att det var en bra ide att gå på snaps han med, pinsamt men vad gör man.
Efter snaps satte vi oss på ett ölhak och blev knasfulla sedan bar det av till Patricia igen. På Patricia fick jag två VIP-kort och när jag stod och flummade på schlager-golvet fick jag ett visit-kort nerstoppat i bakfickan, lite old school-raggning men ganska kul.

Igår var vi ju tvungna att göra 7 dagarsfyllan komplett så det blev snaps igen och då går Visitkortskillen förbi! ennu en deja vu!
Efter det blev det Klains och där var medelålder 4 år, mycket smått.



Är det det här dom kallar kärlek?!

2009-08-08 @ 19:03:54
Idag är jag sliten som tusan och jag känner mig ensam, idag är en sån dag som jag har försökt undvika genom att hälla i mig sprit.
Idag skulle skulle jag kunna ge mycket för att titta på en seg rulle och kramas. jag kan säga redan nu att det kommer inte att bli så, jag kommer att supa skallen i bitar eller gråta mig själv till sömns till romantiska dramakomedier.
Kärleksfilmer och jag har en form av love-hate-relation, jag blir ledsen när jag tittar på dom för att det känns som att sån kärlek bara finns på film men jag blir samtidigt hoppfull, någon har ju skrivit manuset, någon måste ju ha känt så där någon gång och kunnat förmedla kännslan ner i film.

Jag är så sjukt naiv som tror att en dag ska man träffa den här perfekta mannen och det ska va han och jag mot världen! det händer kanske inte men jag vet inte vad jag ska göra den dagen jag inte är naiv längre. jag måste få leva på den här fantasin.

What's The Time?
Well It's Gotta Be Close To Midnight
My Body's Talking Me
It Says, 'Time For Danger'
It Says 'I Wanna Commit A Crime
Wanna Be The Cause Of A Fight
Wanna Put On My Tight Skirt And Flirt
With A Stranger'


So Let's Find A Bar
So Dark We Forget Who We Are
And All The Scars From The
Nevers And Maybes Die

 

ÖL

2009-08-08 @ 18:37:42
I torsags tillät inte ekonomin mycket så det blev öl på Kellys, efter en stund var det en idiot som hotade med att dra en flaska i huvudet på Berga  så vi satte oss i baren där vi träffade en jättetrevlig dalmas som tykte att vi skulle följa med på kryssning dagen efter, så roligt att träffa trevliga öppna människor.

På fredagen blev tyvärr inte kryssningen av men jag och Berga drog till stan och handlade kläder till honom och han bjöd på mat. Efter det bar det av till Mosebacke och sedan var det "Berga bjuder" för hela slanten, Det finns till och med film-bevis på att jag dricker tequila!
Sedan blev det Patricia tills tidig morgon.


Lill-lördag

2009-08-06 @ 18:54:52
igår var det barskåpstömning, eller Left-over-day om man vill utrycka sig så. Det blev med andra ord till att dricka slattarna som va över.
Left-over-day


Idag blir det fin-grogg!! rysk vodka och avfettningsmedel! fast i ärlighetens namn så ser det flytande margarinet i bakgrunden nästan godare ut.

Flytt

2009-08-06 @ 18:03:12
Idag flyttade jag ifrån Jo till Röver med Berga, Han och jag är som renar nu, vi flyttar dit det finns mat och sprit.
Vi ska hem till Berga snart och äta köttbullar och dricka skumpa.
Idag känns det som att alla lever sina liv brevid mitt och jag får inte vara med. Folk går omkring och blir kära till höger och vänster men det är inget som jag kan vara med på. Jag sörjer tvåsamheten, kanske mäst möjligheten att få känna tvåsamhet.
jag har i alla fall skaffat en hobby nu så snart blir det ordning på mitt liv, hoppas jag.

Kan man grogga på falukorv?

2009-08-05 @ 21:05:50
Nu jävla är vi igång igen!!! precis när jag började slappna av så kom Jo på att han har fått tillbaka på skatten så nu ska vi ut. Berga grävde fram en liten 33 cl öl som tog slut på 3 sek och det var den godaste varma ölen jag druckit på länge säkert flera dagar och även fast vi har varit bakis och slitna hela dagen så hörde vi änglar sjung när den lilla ölen sprättades, UNDERBART!
Snart kommer Korviz med groggvirket, det enda vi hade att grogga på var falukorv.

Schizofreni?

2009-08-05 @ 15:26:05
Igår när Muppstugan och lilla jag satt och ölade påpekade Boski att jag blir som två olika personligheter när jag dricker, han har nog inte helt fel men vem blir inte det?
Jag tror inte alkohol påvekar ens personlighet så mycker utan det är nog mer så att man tillåter sig själv att släppa loss, fast ibland förstår jag inte vad jag pysslar med efter några kalla, som i går då fick jag för mig att det var smartare att hälla i dippsåsen i Chips-skålen och äta med gaffel än att faktiskt dippa.   

Det kändes som en bra ide just då.

Tävlingar

2009-08-05 @ 12:44:05
Nu börjar det bli tjatigt, men hur som hälst blev det öl med Muppstugan igår. Jag och Leffe hade en rolig liten diskution som gick ut på att vi skulle komma fram till vem av oss som va bäst på att suga kuk, vi kom inte fram till något sätt att bedömma det hela men kom fram till att det ändå skulle bli ganska jämnt.
Jag är ju tjej och har ju rutin på det hela men Leffe är ju man och vet ju vad som känns bra. Problemet kvarstod om hur man ska bebömma det hela, om vi tar två olika personer så blir det ju inte jämt och om vi tar samma så vill man ju inte vara tävlande nr två dessutom skulle man behöva en väldigt fördomfri person eftersom Leffe är man.
Jag tror inte man kan tävla i sex! om man kunde skulle säkert jenkarna göra det redan.

Jag har deltagit i många sjuka tävlingar under årens lopp, Jag har ätit en hel gul lök för att få 300 poäng i poängjakten i gymnasiet, men jag blev även hjälte och sedan luktade jag lök i tredagar och hade bränblåsor på tungan.
Jag har blev utmanad på att dricka ett stort glas vaniljsås och tyvärr så förlorade jag, Det var Batman som vann den tävlingen men det fick jag bjuda på, det jag däremot inte bjuder på är när vi simmade ikapp i Wens pool och han vann MEN han tjuvstartade! hade vi börjat samtidigt hade jag vunnit!

Batman och jag har alltid haft våran "vem lyckas bäst i livet"-tävling, Hittils har jag haft mina triumpkort: körkort och ett sexliv men nu har han fan en bra hand med både fast relation och högskoleutbildning,  jag får ta och rycka upp mig så jag och Batman kan sitta på hemmet med löständer och vråla våra argument i ansiktet på varandra och fortsätta vägra medge att någon har förlorat.







Tisdag= tvättdag

2009-08-04 @ 17:38:09
Idag vaknade jag bakis, som vanligt, och jag har fortfarande inte hittat mina vitaminer så nu börjar jag bli väldigt sliten och har blåsor (beror på c-vitaminbrist) i munnen, plötsligt kännde jag att det kanske är dags att ta tag i sitt liv, förmodligen kommer jag att ångra mig frammåt kvällskvisten när jag blir vinsugen men ett jobb skulle man ha haft och kanske en lägenhet. Ja, det slog mig för några dagar sedan att jag faktiskt är nyseparerad, hemlös och arbetslös så egentligen borde jag vara en ganska sorglig figur men jag är fortfarande ganska ball och posetiv! men inte lycklig.

Jag skulle tvätta i morse och när jag plockade ur fickarna på ett par brallor hittade jag 60 spänn då kunnde jag inte hjälpa att tänka att det kanske är i dag man ska köpa en triss-lott.


Nördig från midjan och neråt.

2009-08-03 @ 15:18:41
Hanna-banan och jag har precis gått bananas med kameran och när jag la in bilderna hittade jag väldigt mycke bilder som, av innnehållet att tolka, så skulle man kunna tro att jag har blivit som jag umgås!
(För er som undrar, Ja Jag har en lite förkärlek till knasiga underkläder)
 
Förslag till bildtext:
Jag Har både mus och tangentbord!
Eller:
It also cums whit a keyboard.



Vad ska man säga?! har den här rockaren hittat balansen?!
jag har skapat harmoni mellan snusk, nördness och Coolness
Jag kanske är den utvalde?!


Söndag

2009-08-03 @ 13:34:21
Igår var en lustig men lyckat söndag, först hittade vi dom mystiska kallingarna och på började jakten på ägaren, inte för att jag tror att ägaren saknar dom utan för att vi är nyfikna.
Sedan hade vi masage orgie, alla maserade alla i konstiga ställningar men jag tror att det var precis vad alla behövde just då. För att verkligen avsluta kvällen med guldkant passade vi på att röka en jolle och titta på disneyfilm!

Om den oinvigde undrar så bor vi väldigt kollektivt i vårat hem. Det brukar bli så att vi dras till varandra när någon av oss mår dåligt, som elefanter, alla vill vara med den som är ledsen för att se till att den mår bättre, det känns som att bli konstant kramad när man är hemma.
Det är min fina lilla elefant-familj!

Lördag

2009-08-03 @ 13:16:06
I lördags var Jag, Hanna-banan, Röver och Fernet på Snövits källare och lyssnade på Trevolt. Dom rockade som satan men upplevelsen blev lite jobbig för mig eftersom trummisen, Billing, är mitt X bästa vän så när dom slutade sa jag hej då och gick ut och grät på trappan tills mina vänner kom.

jag är precis som många många andra tjejer i världen, konstant packad, promiskuös, hungrande efter bekräftelse och  trasig på insidan.
Det går över snart.
Det betyder inte att det som var inte betytt något, bara att det är tufft att lämna.

Ett Sängkammar-mysterium!

2009-08-02 @ 20:05:14
Idag är vi alla slitna som djur efter ca två veckor av festande och jag mår riktigt ruttet av min astmamedicin så vi är 4 st soffpotatisar.
När Berga hade duschat hittade vi ett par kallingar som ingen av männen ville veta av som sina egna, så nu letar vi helt enkelt efter ägaren! det har varit en jämn ström av människor in och ut ur den här lägenheten så nu börjar jakten på ägaren av dom blåa kallingarna med tre fashionabla fishål på baksidan.


Gris-flunsa

2009-08-01 @ 13:27:31
För några dagar sedan stod jag och Danne som vanligt och sorterade post och i vanlig ordning så får vi ju lite post som kommer fel, det vara bara det att dom här breven skulle till smittskyddsinstitutet på karolinska sjukhuset. När jag sitter och kollar posten som kommit fel så tittar Danne dit och på pekar att han tyckte det var en bra ide att tvätta händerna efter att han tog i dom breven.
Jag rusade in på toaletten och spriten flödade, handspriten alltså.


Maneaters

2009-08-01 @ 13:03:42
Jag och Hanna-banan vet inga gränser. Nyss ringde en kille från spärrservice och Hanna-banan ville inte svara för att hon inte kände igen numret så jag svarade och sedan lämnade jag över till henne och jag tror att vi livande upp Lilla Luddes dag:

Ludde: Hej jag ringer från spärrservice och undrar om du vill köpa.....
Hanna: Men vet du att jag har själv sålt sånt här och jag tycker så synd om dig för du har ett jättetråkigt jobb. Jag vill inte köpa något.
Lisa: BE OM HANS NUMMER!
Ludde: hahaha
Hanna: Du låter verkligen jättesöt men jag vill inte köpa något men lycka till!

Youtube

2009-08-01 @ 12:52:51
Nu har Hanna-banan och jag suttit och fått kåt-slag på Nick Pitera på youtube. Vi trodde inte själva att man kan tok-tända på en snubbe som kan sjunga som en tjej men snart får vi anställa någon som kan gå efter oss med mopp för snart riskerar vi vattenplaning. Det hela blir ju inte bättre av att han ser sjukt söt ut.

Charlie the unicorn har också gått varmt och vi siktar på att lära oss the banana king sången snarast möjligt.
Om ni inte har sett dom här klippen så rekomenderar jag varmt att gå in och titta.

RSS 2.0