Hjälp!

2010-02-26 @ 22:56:39
här sitter jag en fredag kväll och tittar på tv i mysbyxor samtidigt som jag förintar en förpackning arraksbollar som jag köpte igår (när jag köpte den vägde den nästan ett kilo men nu är den redigt bantad kan jag lova) jag kan nästan se hur röven växer!
Jag är en sorglig prick idag, fast jag försökte faktisk gå ut idag men ingen ville gå ut med mig (undrar om jag har gjort någon som jag behöver be om ursäkt för) men jag antar att jag har sparat en massa pengar på att vara hemma. jag var med bjuden på att spela biljard men Korviz skulle dit så jag pallade inte, han och jag umgås redan hela jävla tiden så kännde verklign för att umgås med någon annan ikväll men det sket sig.

jag har roat mig med att färga håret Rosa, dock har jag inte bestämt mig om jag gillar det än men det kanske växer på mig om inte annat så sitter inte färgen så länge. nu funderar jag på om jag ska ta och plugga lite.

HJÄLP jag har blivit 70 år!

Hur kan saker bli lättare?

2010-02-26 @ 11:53:26
Hut jag än vänder och vrider på saken så blir inte något av mina mansproblem lättare men ni ska veta att själva kärleksbekymmret har jag lagt åt sidan och skiter i så det besvärar mig inte längre. Det som besvärar mig är att jag nästan bara har manliga vänner och dom har en tendens att sluta prata med mig när dom skaffar flickvänner inte alla men vissa, och min taktik är att bli vän med flickvännen dels för att jag vill ha fler tjejkompisar och dels för att det kanske blir lättare om dom känner mig alltså försöker jag vara förstående och trevlig men ibland blir jag så jävla sugen på att gapa och skrika och ställa till med världens hallå men hur mycke på plus ligger man om man säger saker som:
- Jag förstår att du är kär men jag skulle inte ta i din pojkvän med tång!
Eller:
- jag har varit där, köpt tröjan och skulle aldrig åka tillbaka!
Eller varför inte:
- Jasså? har han tagit tag i sitt "lilla" problem nu?

Ok den sista hittade jag på nu men jag har försagt mig i vissa situationer då jag har trott att folk har pratat med sina flickvänner men det visar sig att tillfälle för det samtalet inte dykt upp.

Nu har jag uppfunnit mitt första instrument!

2010-02-23 @ 21:56:51
Och det är dessutom ett instrument som ska lanseras inom psykiatrin.
eftersom man nästan alltid döper instument efter grundaren så vill jag nu precentera:

LISAS BUKFRÄS!



Den funkar som så att när Patienter med dödsönskan ser Bukfräsen så blir dom så rädda att dom häldre lever vidare med sina bedrövliga liv än att bli utsatt för bukfräsens vidunderliga klo och diamantborr!
Den har två V8-motorer och kommer snart inom Pediatriken som Hello Kitty edition, då kommer Kittys ögon att blinka i rött som om Belsebub själv besökte operations-salen.
Jag förespår att självmorden kommer att sjunka med 50% efter Fräsens lanserande!

Thorax= blodigt, ballt och brutalt

2010-02-23 @ 20:38:29
idag har jag hängt med anestesin, det vill säga narkospersonalen. Inget ont om deras yrke för det kräver att man har vrålkoll på sina läkemedel men om man jämnför det med att såga upp bröstkorgar och blodsprutande aortor så bleknar det lite. Idag har jag städat och tittat på EKG och det var rena sömnpillret (den ordvitsen tar jag åt mig alla ära för)

Det ÄR männskligt att fela

2010-02-22 @ 22:25:58
Jag älskar det här bananskalet man kallar skolan. jag får göra hur många fel jag vill och behöver inte ha prestationsångest för ingen förväntar sig att jag ska kunna allt, det är ganska skönt, och OM ja nu skulle göra fel (vilket jag aldrig gör) så kommer jag bara stanna i någon vecka. 

Livet som student är underbart!

AHA!

2010-02-21 @ 18:25:13
Ännu en gång så inbillar jag mig att jag äntligen har insett vilket sinnestillstond jag befinner mig i men sen förstår jag att jag är lika vilse som vanligt.
Jag känner mig som mig själv när jag är bitter och okär, när jag vill hoppas på att jag äntligen hat träffat någon blir jag per aoutomatik inte mig själv längre utan ett tomt skal av det ja va när jag levde och dom kännslorna jag känner då känns som dom inte är där för tt stanna och jag är hela tiden nervös för vad som ska hända när dom tar slut.
jag tycker om mig själv när jag är bitter singel då behöver jag aldrig bli besviken och det känns tröstande och tryggt.

Världens finsaste låt!

2010-02-20 @ 15:05:57
När jag var yngre och kunde sjunga så ställde jag och en vän upp i en talangtävling för ungdomar och då framförde vi Nobodys wife och det ganska bra för oss, flera år senare var jag på ett rock-ställe här i stockholm och vi hade ingenstans att sitta så jag skulle försöka mig på en kaxig grej som kallas push out, det innebär att man går och sätter sig någonstans och är så mptbjudande så dom som sitter vid bordet går.
När jag försökte mig på denna Push out så påstod plötsligt killen som vi försökte putta ut att han kännde igen mig och det visade sig att han pluggade på samma skola som jag när vi va yngre i sollefteå och han kom ihåg mitt framträdande och var jag hade mitt skåp, lite konstigt men smickrande.

Sedan det framträdandet har jag haft ett litet utrymme i hjärtat för Anouk och nu trillade jag över den här låten som är något av det finaste jag hört.


Lyssna på den!





Anouk

For Bitter Or Worse
:
Haven't we both heard enough babe
This is what we're gonna do
Let me put my arms around you once more
There's nothing left here to prove

Walk away just a little bit slower
Better hold on tight, will we ever learn to let it go
Break Through to the other side
I keep wondering
When were you ever gonna let me know
That you just wanted something else in life

What do you say when it's all over
What do you know when nothing's going right
The troubles in your mind
What do you do when you get lost inside your soul
Where do you go when love's gone
What do you say nothing at all

It was so hard when I watched you falling down
But it was time for you to walk alone
Just know if you really need a friend
And you're feeling like you can't go on

Just walk back just a little bit faster
Take my hand I will blow your fears away
Break through to the other side
For bitter or worse I know you better than anyone else
And I'll be by your side

What do you say when it's all over
What do you do when it's all gone
What do you do when you get lost inside your soul
Where do we go when love's gone
What do you say nothing at all

When it all becomes reality
That this is where it ends for you and me
I'm about to lose my mind
Will love find a way on time
Please don't try and kiss these tears away
We know we've both have made mistakes
If I could do it all again
I wouldn't change a single thing

What do you say when it's all over
What do you do when it's all gone
What do you do when you get lost inside your soul
Where do we go when love's gone
What do you say nothing at all
What do you say nothing at all
What do you say nothing at all

Skatorna fryser

2010-02-20 @ 14:50:56
Det är ett riktigt skitväder ute nu så till och med fåglarna ser ut att frysa. Jag har två skator utanför fönstret nu och den ena är förövrigt mer stoleksmässigt lik en struts än en skata men dom ser ut att frysa, eller så låtsats dom bara frysa för att den andra ska tycka synd om den första så dom ska få en ursäkt att kramas.

Det bor en liten kanin i buskarna här utanför, ibland hoppar den på snön lite så där som dom gör i sagorna då känns det som att vi lever i en litten sagan om ringen-värd men sen går det över när glassbilen kör förbi dagiset och dom små matrealisterna springer fram till grinden och vrålar som om livet hängde på det.

Blääää

2010-02-20 @ 13:56:49
Idag förväntas jag dyka upp på ett födelsedagskalas men i morse vaknade jag med samma huvudvärk jag hade gått och lagt mig med och en näsa utan någon form av genomflöde men man får vell bita ihop och äta lite piller så klarar man vell att bära upp även den svullnaste av näsor, Lite vin kanske gör saken lite roligare.

Jag har besergrat mitt ego

2010-02-19 @ 11:02:10
Och det kan jag tala om för er att för någon med ett ego som mitt så va det en kamp!

Det va så här att en tjej tog kontakt med mig och ville veta mer om min utbildning för att kunna uppnå samma mål som jag själv har satt och min spontana reaktion var skrämmande!
Jag började genast att fundera på hur jag skulle göra för att hindra henne att söka för att jag ville vara ensam om min grymma ide och jag ville va ensam om att vara bäst på sterilisering men så tänkte jag efter.
Vad funkar bäst i karriär-synpunkt, att bli bra genom att hindra andra från att göra likadant och spendera energi på att trycka ner dom eller sikta uppåt och därmed dra med andra som hjälper en att putta på? valet visade sig vara lätt när jag tänkte efter så nu har jag besegrat mitt ego och jag känner mig mer hel nu än när jag va lömsk och egoistisk.

Det känns bra! 

Är svenskar så uttråkade så dom behöver lite krig?

2010-02-18 @ 00:33:04
Personligen så tycker jag att den här FB-gruppen som heter något i stil med "R.I.P nisse ventil och tudor batteri, våra svenska hjältar" är ett sånt slöseri med tid och hyckleri.
Vadå hjältar? dom dog i krig!
Tror svenskar att vi lever i något form av amerikansk hjälte-krigsfilm?
sverige förlorade två soldater medan andra länder har förlorat 100 eller tusentals, var är deras FB-grupp? eller alla sivila som dör eller blir stympade då? eller folk som blir torterade för att dom råkade rösta på ett speciellt vis?
det jag menar är att sverige har ingen anledning att gå in i någon form av lands-sorg eller för den delen hjälteförklara folk som visste vad dom gav sig in i och som hade mycket träning på området och som helt enkelt gorde sitt jobb.

USA har varit i varenda värlsdel och startat krig så det är helt otroligt att det fortfarande finns folk kvar i det landet ska vi svenskar börja dela ut purpurhjärtan och hedersmedaljer till höger och vänster nu så kan vi lika gärna byta modermål och börja fira thanksgiving.

Dessutom heter det för helvete inte R.I.P i sverige! här säger vi vila i frid så sluta med någon falsk av-med-hatten-gest och lämna sörjandet till deras anhöriga. 
Sluta glorifiera krig! och sluta göra sverige till något jävla mini-USA.

vilken dag!

2010-02-15 @ 19:30:19
idag har jag tittat på hjärtoperationer, det var coolt! det har varit en lång dag med mycke nytt och gammalt så jag fixar en mer detaljerad redogörelse sen.

Hello Hanna-Banan!

2010-02-14 @ 16:31:20
Min Hanna-Banan har älskat Hello Kitty sedan början av gymnasiet någon gång (en farsination hon för övrigt delar med min kusin på 6 år) nu på senare tid har även hon hittat en skola hon vill gå. hon lutar åt att gå en disignskola där hon kan få utlopp för sin kretivitet och sitt mode-missbruk.
Med anledning av detta vill jag tillägna följande bild till henne:



Det är en hello kitty-symaskin-transformer!
SÅ coolt!
Den och en massa galna hello kitty saker hittar man på http://www.kittyhell.com
Bland annat: hello kittymotorsåg, hello kitty-sexleksaker, hello kitty-hamburgare, hello kitty-bindor och om ni inte trodde det va möjligt så finns det hello kitty-guts alltså en tarm som är formad som hello kitty.

Sisst men inte minst en hello kitty-Hanna-banan!




jag är en sjuk sjuk människa

2010-02-14 @ 16:10:08
idag har jag snorat hela morgonen men det var inte det sjukaste! jag har blivit så skol-skadad så jag blir exalterad när jag får reklammail från 3M (ett företag som jag har beställt proteintester från, dom ska jag ha till mitt arbete sen) det mailet gav mig mer än paketavin dom trillade ner i brevlådan här om dagen.
Är det sånt här man ska gå igång på nu?

kan man har en sexuell tillhörighet?

2010-02-12 @ 14:00:39
Många har det som dom går igång på utan att blinka, det kan vara en speciell hårfärg eller något sånt.
Jag letade runt på FB lite och tänke att jag skulle tillhöra en grupp men jag hade svårt att bestämma mig, det stod mellan I Love Ners och Vi som älskar män i uniform.

Jag har alltid gillar en mysig nörd för att dom brukar vara lite konstiga och jag gillar att känna att jag är utanför deras liga däremot  är det något speciellt med killar i uniform som får mig att lämna snigelspår efter mig.
Män i uniform har bara en hake, dom brukar vara superheta så länge dom håller käft! nu kan det tyckas att jag dömmer lite men tyvärr brukar det vara så att 9 av 10 uniformerade män har ett IQ på en och en halv givetvis finns det undantag men jag brukar inte hitta dom dessutom så börjar jag bli för gammal för att ragga på 19åringar som gör lumpen men titta får man ju....mycke....och läääänge.

I LOVE NERDS!

2010-02-12 @ 13:43:14

Artist: Adam And Andrew
Album: Music Pimps
Year: 2005
Title: Nerds In Love Print
Correct


I try to process these feelings but get "does not compute"
I tried to multiply our love but you took the square root
Whenever I see you I don't know what to say
It’s like my mind goes from dsl to 56k
I’ve looked for girls online, but don’t get any play
Now I’m forced to get off to Japanese anime
We would stay up late playing dungeons and dragons
You can be my Sam, and I'll be your Frodo Baggins

I’m just a nerd in love, But I don’t know what to do
It’s hard to get a girl when your weight is lower than your IQ
Maybe she’ll look past the headgear and all of my acne
I still think she's leet, but she doesn't notice me

I can be Hans Solo and you can be Leia
If I was less like Screech and more like AC Slater
You're the only girl that makes my floppy disk hard
I can hack in a mainframe but not in your heart
If I could be with you, I'd treat you with kindness
And protect you from harm, like Norton anti-virus
But you are like Hollywood and I'm like Bit Torrent
My love for you is steady like gravitational constants

I’m just a nerd in love and I feel out of place
I’ll have to specialize in gynecology so I can get to 2nd base
Unless she finds sarcasm appealing and greasy hair sexy
I still think she's leet, but she doesn't notice me

I just want to be with girl and not get any rejection
Who will dress like a hot alien at star trek conventions
Who’s as precious to me as a rare Pokemon
And who knows the difference between and a Warlock and a Shaman

But We’re just nerds in love, reality’s too far gone
Cause we’re too much like Steve Urkel and not enough like Stephan
But one day we’ll be CEOs and have lots of money
But until then, our only friends will be our PC’s

Drutten och Jena

2010-02-11 @ 23:50:51
Har döpt om låne-hunden och Xingu till Drutten och Jena. det blev lättare att säga fast egentligen borde dom byta namn fast Jena blev bara mer passande på henne. Hon är den lataste hunden som finns och försöker smälta in i soffan när man kommer med kopplet för att den absoluta favoriten är kuddar! hon försöker att se så söt ut som hon bara kan bara för att hon ska slippa gå ut.


Jena



Lilla Drutten


Han är bara en lite valp men när han är nästan 72 cm hög så är det inte så många som köper det, han är så söt när han stäcker ut hela sig för att bli kliad på magen sen när det blir extra gosigt så nyper han en med tänderna i sidan bara för att tala om att han älskar en.

jag älskar Torsdagar.

2010-02-11 @ 22:49:09
Torsdagar innebär en sak!

GLEE!

Det är den bästa serien jag någonsin sett, den har allt! framför allt är det som att se en ny musikal en gång i veckan (det är ovanligt med en musikal som jag inte har sett) jag kan se hela första sesongen hur många gånger som hälst utan att bli less.
Min favorit är lätt Kurt! den killen har den finaste rösten sen Nick Pitera.


Ett citat av min största idol!

2010-02-11 @ 22:28:43
....Mig själv.

" När man har pluggat klart ska man tänka som när man är bakis: det där va det värsta jag varit med om men jag ångrar ingenting"

Ber om ursäkt!

2010-02-10 @ 23:56:35
Servern har kraschat så bloggen buggar!

En "rolig" lek

2010-02-10 @ 23:51:47
Jag och Korviz har lekt en lek, prova den! vissa är omöjliga att svara på.

http://killfuckmarry.tumblr.com


Jag är en eld-tiger.

2010-02-10 @ 21:55:28

jag hittade det här kinesiska horoskopet och även fast jag inte är så mycket för sånt så tyckte jag att det stämde ganska bra så välkommen till min horoskop-blogg i äkta 12-årsanda:


(!)=stämmer in bra

(?)har ingen aning om det stämmer, eller så stämmer det inte alls.


Tigrar är rebeller(!). De är både färgstarka och oberäkneliga (!) Deras energi och livs kärlek är stimulerande(?). De älskar att befinna sig i centrum (!) och blir sällan osedda. Tigrar är otåliga och letar alltid efter action(!). De talar fritt ut hjärtat när de är upprörda och är misstrogna av sin natur(! haha).

Trots sitt temperament är de kärleksfulla och tillitsfulla. De har även en stor portion humor(! så länge det är min humor).

De gillar människor(? det vette fan), att bli involverade och är dedikerade till nödhjälp(?). De letar efter äventyr och i vissa delar av deras liv kommer de att bli rebeller. De påtalar gärna samhällets fel och brister för andra(!). De stöder protester(jag leder protester).

Även personer som inte samtycker med en tigers ståndpunkt gillar tigerns sätt att ta en ståndpunkt (haha dom skrev ståndpunkt).

När en tiger är skadad eller ledsen vill den ha 100% support från sina nära(!). Logik tilltalar dem inte(!). De vill bli tröstade(?).

De lyssnar väldigt noga på vad du säger till dem men sedan gör de vad de själva vill(!). De ger aldrig upp!
De kan alltid starta om från början igen(?).

Människor som är födda under tigerns år har ett super ego(?). Försök att inte skada deras känslor. De kommer troligen aldrig att förlåta dig(!). De är romantiska(????), passionerade(!), och lekfulla.

De är även extremt svartsjuka(?) och vill äga sin älskade(!). Ifall de inte lär sig att tygla sina känslor kan de få svåra problem(?). De älskar livet och vill leva det fullt ut(!).

Mycket av det de gör är baserat på känslor. Tigrar ger sig in i nya saker med stor optimism(!). De är väldigt generösa(!) när du har behagat dem(?). De är bra värdar och ser till att du blir väl omhändertagen. De är intensiva till sättet och de har en förmåga att inspirera andra på grund av sitt sätt(!).

 

JAG HJÄRTAR HANNA-BANAN!! (för att det skulle bli riktig "kära dagboks"känsla)


jag är trött på allt!!

2010-02-10 @ 21:29:41
idag är jag trött och less på allt!
Jag är trött på att bara jobba med tanter som snackar skit och fräser åt varandra!
jag är trött på att åka till vetrenären!
jag är trött på att äta!
jag är för trött för att sova
jag är trött på munsår
jag är trött på att det hela tiden måste hända något tråkigt så fort det händer något kul!
jag är trött på att vara sur hela tiden
jag är trött på brittisk humor!
jag blev till och med trött på att ha samma kläder som Hanna-banan idag! jävligt synd att jag var tvungen att bli det precis när hon hade beställt ett par likadana skor som jag men som den underbara vän hon är så förstod hon mig, så nu är jag skyldig henne att få förtur till ett köp...och ett par nya skor.

min själ behöver morötter!



Snart får den här hunden stanna hos mig!

2010-02-09 @ 17:59:29
nu är jag lite förbannad igen först var jag tvungen att lägga om benet på hunden och det gjorde ju ont och sved när jag rengorde så han skrek och jag grät för att det kändes som att jag gorde illa honom, sen läser jag mailet från hans husse där det står att han måste uträtta något innan han kan hämta hunden så han kommer inte och hämtar honom förren någon dag senare.
Hans hund kommer inte att känna igen honom när han kommer hem så snart behåller jag hunden! måste man tala om för en person som köper en hund att man måste stanna hemma lite oftare eller hitta på saker då man kan ta med sin hund?

jag börjar bli trött på det här! hade det inte varit för att jag tycker så jävla mycket om den hunden hade jag bett hans husse äta sitt eget skit för länge sen.

Citat

2010-02-08 @ 22:30:08
När du är 20 har du kontroll på livet, när du är 30 börjar du tvivla och när du är 40 inser du att du inte har fattat någonting.

Lilla hunden!

2010-02-08 @ 22:22:35
idag var jag med hunden som jag passar till vetrenären och det hela började med att han kissade blod i fredags men det gick över på kvällen men jag ville ändå kolla upp det, igår gjorde han illa två av sina klor så jag tänkte passa på att fråga vetrenären om det med och det visade sig att det var stora sprickor i klorna och dom var tvungna att operera så det blev ett kalas på ca 3000 kr och vetrenärbesöket som skulle gå fort tog hela dagen.
Att gå på LIA var bara att räkna bort för det fanns det inte tid med och jag tror dom tyckte det var löjligt att skippa bara för en hund men han är ju mitt ansvar, man skulle aldrig ifrågasätta någon som var hemma med sina sjuka barn, och det här kunde inte vänta och han kan ju inte tala om var han har ont så jag tykte det var ok.


Nu går han omkring och ser ut som en rymdvarelse i sin stora tratt och tycker synd om sig själv, stackars liten.

vissa människor är helt enkelt bara likadana!

2010-02-08 @ 22:10:34
Jag kan inte låta bli att blanda ihop två tjejer som kommer från grannbyn till min hemby.
det handlar om två spinkiga tjejer som pratar likadant, ser likadana ut och är precis lika spinkiga och pinniga så för mina ögon är dom exakt likadana det är liksom inget unikt med dom så jag har inget jag kan komma ihåg dom med så jag blandar ihop dom.

Trivs vissa med att inte ha något som utmärker dom från andra?

En ny frisyr

2010-02-04 @ 22:08:35
idag klippte jag mig på frisörgymnasiet. det va jätte roligt för det första var tjejen som klippte mig inte alls beredd på att jag ville ha bort så mycke för det andra var dom nog inte vana vid att bli anförtrodda med sånna uppdrag så hela klassen tisslade och tasslade va avundsjuka på hon som klippte mig och läraren tyckte det var modigt och spännande så det var jätteroligt dessutom blev resultatet jättebra så ni som tvivlade hade fel och ni som trodde på min frisyr hade rätt. 


Före (jättefult)




Efter (fiiint)

Xingu på nya äventyr

2010-02-04 @ 21:53:24
idag fick min hund och lånehunden en riktig promenad över hela solna, när vi nästan är hemma så känner xingu igen sig och eftersom hon är lös så börjar hon pinna på som satan och en stackars joggare som springer där och sköter sitt tror att han blir jagad men hon kutar fort som fan om och siktar på en port som hon känner igen, men det är inte min port utan den tillhör hundvakten. När hon kommer fram inser hon att matte inte är med och då blir hon lite nervös och springer ännu fortare tillbaka till mig och när hon kommer fram drar hon världens grisnit mitt framför mig och sen ser hon ut som att världen höll på att gå under utan mig. 
jävla hund att va söt! olydig men söt.

The Baseballs!

2010-02-01 @ 22:35:56
Jag har varit så irriterad dom senaste dagarna så jag har inte hunnit skriva om att jag var och såg the baseballs i onsdags, det var helt enormt bra och jag tycker synd om er stackare som missade det!


En bild på dom tre som sjöng eftersom det nästan är omöjligt att hitta bilder på resten av bandet (jag tycker att han längst till höger är snyggast)

Håret SKA bort!

2010-02-01 @ 00:03:44
varenda gång jag berättar för någon att håret äntligen ska bort nu så besvaras min goda nyhet med: "varför då?" eller "Å NEJ"
Helvete vad kul det är att folk är glada för min skull! jag skulle vilja se dom stå ut med att ha långa blöta hårkorvar hängande på ryggen och runt halsen när man har duchat sen tar det ett 12 tim för det att bli torrt och man kan borsta det, för borstning är uteslutet när det är blött, då gör det sjuuuukt ont.
Det går inte att sätta upp för att det är för mycket så det håller inte i en frisyr sen tar hårtvätt säkert 40 min för alla geggor och skit som ska i för att det ska gå att ha på huvudet

DÄRFÖR ska jag klippa håret till en kort härlig frisyr och den ska satan i gatan var rosa!

RSS 2.0