Är svenskar så uttråkade så dom behöver lite krig?

2010-02-18 @ 00:33:04
Personligen så tycker jag att den här FB-gruppen som heter något i stil med "R.I.P nisse ventil och tudor batteri, våra svenska hjältar" är ett sånt slöseri med tid och hyckleri.
Vadå hjältar? dom dog i krig!
Tror svenskar att vi lever i något form av amerikansk hjälte-krigsfilm?
sverige förlorade två soldater medan andra länder har förlorat 100 eller tusentals, var är deras FB-grupp? eller alla sivila som dör eller blir stympade då? eller folk som blir torterade för att dom råkade rösta på ett speciellt vis?
det jag menar är att sverige har ingen anledning att gå in i någon form av lands-sorg eller för den delen hjälteförklara folk som visste vad dom gav sig in i och som hade mycket träning på området och som helt enkelt gorde sitt jobb.

USA har varit i varenda värlsdel och startat krig så det är helt otroligt att det fortfarande finns folk kvar i det landet ska vi svenskar börja dela ut purpurhjärtan och hedersmedaljer till höger och vänster nu så kan vi lika gärna byta modermål och börja fira thanksgiving.

Dessutom heter det för helvete inte R.I.P i sverige! här säger vi vila i frid så sluta med någon falsk av-med-hatten-gest och lämna sörjandet till deras anhöriga. 
Sluta glorifiera krig! och sluta göra sverige till något jävla mini-USA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0