På Torsdag!!

2010-01-29 @ 13:19:30
På torsdag ska jag åka till frisörgymnasiet och klippa mig!! nu ska det här slitna långa håret bort och det ska bli kort spretigt och fräsht dessutom kommer det bara att kosta 140 kr.
Det är en prisklass helt i min smak, jag funderar även på om ja ska färga det i någon vågad färg då det redan är så blekt så jag kan ju färga det i vilken färg jag vill, jag funderar på rosa. Om jag inte blir nöjd med rosa så kan jag ju alltid färga rött ovanpå.

Nu gör jag det igen!

2010-01-28 @ 23:59:10
Mitt Ex (och då menar jag ex, vi gorde slut för minst 2 år sedan) har bestämt att jag inte får följa med till landet tillsamans med resten av gänget eftersom hans tjej blir sotis. jag kan förstå hela situtionen han sitter i men jag kan ändå inte hjälpa att tycka att det är orättvist.
jag tycker det är jättesynd att hans flickvän ser mig som ett hot (helt i onödan eftersom jag inte skulle gå den vägen igen om jag så fick betalt) eftersom jag gillar henne och gärna skulle bli vän me henne.
Jag blir bara sur när jag blir straffad gång på gång för att jag är hans ex, det började me att jag hittade en ny kille efteråt och då fick jag bara gå på vissa fester där han inte va och våra gemensamma vänner valde att gå på hans fester istället för mina och så vidare, då hade jag konstant dåligt samvete för att jag hade hittat någon annan men nu känns det som att jag får ett straff igen.
Ska jag vara ärlig så ångrar jag att jag blev i hop me honom mer nu än någonsin, jag har aldrig ångrat det förut utan tänk att vi hade ju kul ett tag och så men när jag fortfarande inte får vara bara han kompis utan ett äkligt ex så blir jag ledsen och arg!

När har jag betalat klart? Så fort det blir problem i hans liv så får jag fan för det! Jag orkar inte trippa på tå runt honom nu! när ska man sluta vara snäll?

Jag är så avundsjuk att jag skulle kunna spy!

2010-01-25 @ 20:29:30
En föredetta arbetskompis har köpt en lägenhet någonstans norr om stan (antar att det är Solna) och jag är så jävla avundsjuk så jag skulle kunna spy!

JAG vill ha en lägenhet i solna!
Jag vill i alla fall ha möjlihet att kunna få lägenhet i solna. just nu känar jag för lite för att enns få söka hyreslägenheter och skulle jag sätta min fot på en bank nu så skulle dom bara skratta åt mig.

Däremot känner jag att min karriär kommer att få ett lyft! Jag har blivit erbjuden att få mitt examensarbete publiserat i en tatoo-tidning!
Vågar man drömma om att allt ska lossna efter det här arbetet? då kommer jag har något konkret att visa för folk som ett: Det här har jag åstakommit! så här driftig är jag!

Tänk om jag är ennu ett steg närmare min dröm nu, snart kan jag ta på det!!!! snart kommer jag att jättemycket värdefull kunskap som gör att någon vill ha mig som lärling och då är jag bara en starta eget-kurs ifrån min dröm!

Kan man vara kär och lycklig?

2010-01-24 @ 19:24:23
jag hörde det på tvn här om dagen och först skrattade jag lite men sen knöt det sig lite i magen och jag insåg att jag kanske inte har varit kär och lycklig samtidigt.
det har alltid varit något fel när jag har varit kär, ett långt avstånd eller andra små saker som förstör.
Just nu är jag ganska nöjd med min situation så jag ska nog hålla det så här.

Vilken härlig dag!

2010-01-21 @ 19:05:02
det är inget spciellt med den här dagen men det bara blev en sån bra dag! jag löste ett problem som jag har skjutit upp och jag lyckades glädja en klasskompis!
Jag känner mig glad när det blir så!
jag kanske till och med sätter igång med lite skolarbete som måste göras så det är klart.

Sömnlös.

2010-01-15 @ 02:41:07
Jag kan inte sova och i morgon är det jobb som gäller. Blev inringd idag för att göra ett utskick och inte ett av den lilla typen utan nu är det 800 brev som ska skickas och jag har bara fredag på mig för sedan blir det skola igen.

Jag hatar när jag inte kan sova, inte för att jag blir trött dagen efter utan för att det är så förbannat tråkigt, nu har dom dessutom slutat sända arkiv X på nätterna så efter the district är det bara att slå av och ligga och pilla sig i naveln tills det är dags att kliva upp.

Har upptäckt en av FaceBooks många fördelar även, det var i och för sig ett tag sedan men nu har jag mod att erkänna det, man kan prenumerara på information från star treks databas! jättekul! nyss fick jag dock reda på att planeten Pandora i filmen Avatar inte finns på riktigt, tyvärr men alla ni belivers där ute kan sluta leta!
Så den här fantasin om att hitta en stor svansbepryd drömprins sket sig kunglig för mig.

så sött att jag nästan spyr!

2010-01-15 @ 01:55:03
Det finns par som skriver på varandras FB så fort som åker på jobbet, åker till macken för att tanka eller bara helt enkel sitter på skithuset!!!

hur orkar folk?!?

Ett topic på FB: Idag ska jag damsuga och jag saknar min lilla snuttisplutt ängel, älskar dig mitt gulligullsnuttis.

Vem blir inte illamående av det? går sånna människor och nyper varandra i skinderna hela dagarna och gråter när enns partner måste gå på kiosken och köpa cigg?

Jag säger inte att det är dåligt att visa att man uppskattar sin partner men när man upplever samma saknadskännsla när enns partner åker på jobbet som när partnern ska dra ut i krig i tre år kan ju inte vara sunt.
Visst kan man gulla hemma och till och från skriva ett litet kärleksmedelande till sin partner som man vill hela FB ska se men FÖR HELVETE håll slisket i styr! om alla skrev sirapssöta äkliga medelanden till sina partners skulle fan hela sveriges befolkning dö av uttorkning och frätskador i halsen, snälla undvik uppkastningskavalkad!

Lite Bilder:

2010-01-12 @ 01:12:12
jag var hos en god vän och hälsade på för ett tag sedan och han tog lite bilder på mig, själv anser jag att den nakna kvinnokroppen är ett konstverk (den manliga med för den delen) men vissa tycker att det är stötande, till er vill jag säga: Låt bli att titta.






Jag hatar kärlek

2010-01-12 @ 01:08:28
jag har kommit på att jag har ett missbruk, jag missbrukar kärlek och jag är så kär i kärlek så jag vet inte när det är äkta längre.

Jag kan få kärlek nu om jag vill det och jag kan inte låta bli att låna den tillfälligt men jag vill inte ha den!!! innerst inne vill jag vara ensam och fixa allt själv men det är så sjönt att vara två, och att ha någon att prata med och non som man har svinkul med även när man gör skittråkiga saker, det är det skönaste som finns men jag är rädd för alla krav och för att bli fast i ennu ett själadödande förhollande där allt man gör är att försöka förändra folk till den man vill att dom ska vara och känna pressen på sig att vara någon man inte är.


jag vill kunna vara ensam hemma och må bra av det och jag älskar att sjunga musikalklassiker på största allvar i bara trosor och BH men just nu är jag så rädd för att vara ensam att jag målar in mig själv i ett hörn, jag måste göra mitt bästa för att inte lova saker jag inte kan hålla.

ÄGG ÄGG, kom och köp ägg

2010-01-08 @ 12:19:51

....fin fina ägg.

Jag är så jävla dålig på rubriker så det blev det här när jag försökte skämta till det.


Igår var jag på huddinge sjukhus för att se om jag är en lämplig äggdonator, en äggdonator ger alltså sina egna ägg till en eller två kvinnor som av någon anledning inte har några och även dom får chansen att bära och föda livets små mirakel.
 
dom ska alltså plocka ut ägg från mig så småningom och därför var jag på sjukhuset för att dom ska reda ut om jag är passande som donator.

först fick jag prata med en kurator och det var jättetrevligt, jag satt i en timme och pratade om mitt favoritämne,mig själv! om det är så där trevligt ska jag sluta gå på krogen och spendera min pengar på en kurator i stället. Man behöver inte låtsas att man är intreserad av vad den andre har att säga och det är fritt fram att bara prata om sig själv och mitt ego bara vätrade sig i uppmärksamheten, däremot tveksamt om kuratorn vill följa med hem sen.

När vi hade kommit fram till att jag inte hade någon missbrukare eller någon galning i släkten så fick jag gå till läkaren och bli vägd, mätad och blodtryckt (snygg böjning va) och även där blev man informerad om rättigheter och sånt. 
sedan kom den alltid så härliga GYN-undersöknmingen men den här va fan rolig, hon gjorde ett ultraljud på mina äggstockar, jättehäftigt, där kunde man se hur många ägg jag producerade och man kunde även fastslå att jag är en 23 åring som är vid god vigör!

Eftersom jag är ganska ung så kunde dom får ut ca 14 ägg vid ett tillfälle så det kommer nog att räcka till två barnlösa kvinnor, det blir alltså fyra lyckliga föreldrar av mina små ägg som jag skulle ha blödit ut i vanliga fall, helt otroligt att man kan göra ganska lite ändå för att förändra någons liv.   


Min fina farmor

2010-01-04 @ 22:50:43
Idag hade jag den lilla turnen som man ska ha när man är i solle och i den ingick ett besök till Farmor.
Min farmor har hela sitt liv varit en hårdhudad Bondmora som inte fan ingen kan ta död på, hon börjar närma sig 90 och fick en hjärnblödning för något år sedan som ingen trodde hon skulle överleva men inte nog med att hon gjorde det så har hon dessutom börjat kvickna till från den (vilket inte är allt för vanligt när man är 90) förra gången jag träffade henne kunde hon bara säga ja och nej men nu kan hon prata mycket bättre och hon kommer ihåg mig och hon kände igen mig och vi pratade om min hårfärg pecis som vi brukade när hon var frisk, kändes som att jag hade fått tillbaka en del av min gamla farmor, den farmor jag aldrig trodde att jag skulle få träffa igen.

2009

2010-01-01 @ 14:13:12
ok jag började med att skriva ett hoppfullt inlägg om det kommande året men tydligen är det några bakåtsträvare som har skrivit om året som varit och jag antar att man måste utvärdera lite för att komma vidare:

2009 var ett år jag spenderade över nästan hela sverige, började året i stockholm sen flyttade jag till Malmö för att sedan flytta tillbaka. året har bestått av otrolig lycka, brist på pengar och ett brustet hjärta för att inte tala om den totala förvirringen singel-livet för med sig. jag har varit hemlös, arbetslös men då fanns mina vänner där för mig så jag var aldrig hopplös.

den sissta halva året har jag varit singel men aldrig själv så nästa år ska jag försöka klara mig själv mer.

2010

2010-01-01 @ 13:30:38
Nu är det 2010 och jg känner mig jätte spänd på vad det här året har att bjuda på. först blir det tatoo-båten i mars sedan turkiet i maj och ddärimellan hoppas jag på att få besök från alla möjliga delar av världen.
Jag vill hem till stockholm och se vad året har att bjuda på mig och jag vill inte sitta här hos mamma och pappa ruttna när hela huvudstaden väntar på min entre!
jag har sååå många super fina outfits som måste ta en tur på krogen det finns så mycket där för mig så jag vet inte hur jag ska hinna med allt!

GOTT NYTT 2010!!!

RSS 2.0