Plugg Plugg plugg

2009-09-30 @ 20:28:53
I dag har jag pluggat hårt som tusan, det känns så jäkla skönt att äntligen komma igång efter att ha kramat toa-stol i två dagar. jag har tagit lite bilder på mitt skrivbord (som jag för övrigt hittade bland grovsoporna) och min motivations/bildvägg.





Jag till och med såg flitig ut idag!! Flitiga-Lisa (haha)


I morgon bär det dessuom av till solle för att hämta hund, så idag har jag promenerat runt området för att hitta dom bästa promenad-stigarna och dom mysigaste kiss-buskarna till Xingu.


Ergonomi och mysbyxor

2009-09-29 @ 23:24:23
Det har påpekats för mig att jag kanske inte sitter helt ergonomiskt när jag sitter vid datorn.



Det kan ju även hända att jag inte ser allt för snygg ut när jag slappar framför datorn men det finns en dresscode för allt och den bästa uniformen för slappning är tyvärr mys-byxor, och då gärna någon annans mysbyxor, just nu använder jag uteslutande Rövers mysbyxor och jag har siktat in mig på att lägga rabarber på hans 600 kronors nike-mysbyxor men han tar ju med dom till Fernet varanda gång han åker dit.
En gång kom Röver hem och sprang runt som en tok i bara kallingar och vände på varenda pryl, efter en stund letande utbrast han:
-VAR är mina mysbyxor?!
Jag och Korviz ryckte på axlarna och när Röver hade letat en liten stund till så kunde jag helt enkelt inte låta bli att resa mig upp och dansa lite då mysbyxorna han letade satt på mig, det är dom mysigaste mysbyxorna jag någonsin tar lånat utan lov!

Röver har rekord i flest par noppriga mysbyxor, han har ett par som vi funderar på att avnoppra dom men jag är rädd att det inte blir mycket kvar av dom om vi gör det.

Riktiga män gör saker tillsammans

2009-09-28 @ 19:18:21
Här hemma spyr vi i kapp nu, jag var uppe hela natten, då menar jag hela natten (jag sov 30 min) och i morse hade jag tid på karolinska men det var bara att bita ihop men något plugg blev det inte i dag.
Nu springer korviz fram och tillbaka till porslinstronen så hela lägenheten är satt i karantän.

Jag och Frasse har sparkat igång ett litet bandprojekt som visade sig vara as-roligt! nu lirar vi Alanis Morissette-låtar för fulla muggar och det låter inte så tokigt. Jag tror att både jag och Frasse blev förvånade över hur bra det gick, vi gör som i "tjenare kungen" och satsar på en singel till jul.


The NÄSlund is back!

2009-09-27 @ 22:08:47
sisst jag unnade mig lösviktsgodis så kom jag fram till att geleråttor passar aldeles utmärk i min välformade kran.


Jag har gjort fler häpnadsväckande upptäckter på godis-fronten. tidigare ikväll var jag och besökte Frasse och hittade en hallonrem av helt galna proportioner, det var den matigaste hallonremmen jag sätt på mycket länge! den fick inte enns plats i näsan!
sug på den!

Jag blir så jävla trött!!!

2009-09-26 @ 00:24:18
nu har jag varit på ett väldigt roligt födelsedagsfirande men när vi skulle upp från tunnelbanan så stötte vi på några bråkiga killar och det brukar vara lugnt men just idag hade vi ju med oss en annan bråkig kille som dessutom hade med sig sin bror.
det hela slutade med att han som muckade fick ett jack i pannan och hans bror gick därifrån med ett betydligt större jack i tänder och tandkött, sedan går den dumma idioten och tar ut sitt dåliga samvete på resten av gänget genom att skälla på samtliga:
-varför backade du inte upp mig för? du är ju dubbelt så stor dom dom?
varför kan han begära av andra att dom ska slåss för honom?
Där jag kommer ifrån gör man upp man mot man och ingen blandar sig i men nu tog den dumma jäveln ut sitt dåliga samvete på resten av gänget för att hans bror hade ont!!
bråket var för det första helt onödigt och för det andra var det ennu mer onödigt att börja spy galla på folk som inte "backade upp" honom.
har man rätt att begära det av sina vänner? ska vänner stå ut med va skit som hälst!

vi drog med det dumma puckot till en av kompisarna som bodde i närheten och jag plåstrade ihop honom så gott det gick, hans bror kunde jag ju inte hjälpa eftersom det satt i munnen så dom fick åka in till sjukan ändå men jag kunde inte holla igen när han gick och gnällde på alla, jag tykte han kunnde släppa allt eftersom skadan redan är skedd men gnället skulle fram endå så jag frågade honom:
-vad ville du att jag skulle göra då? nu är en person ledsen och du bara gnäller så släpp det! din bror blöder vad ska du göra åt det?
han svar va:
-varför ska jag bry mig om någon är ledsen?
jag sa det inte men jag skulle fan ha gort det, ja varför ska han bry sig? ska man bry sig om sina vänner? ska man tänka på någon annan än sig själv? tydligen inte!!
en sån jävla mupp!

vi skulle ha stått där i ring och tittat när han blev vrål-spöad så kanske han ger fan i att mucka nästan gång, han är så jävla van vid att folk städar upp efter honom så han bara räknar med att alla ska ta hand om honom. Han är en bortskämd liten skit!

Comedy fight club

2009-09-24 @ 01:21:04
Idag skulle jag gadda mig men dom ringde två timmar innan och berättade att han som skulle tatuera mig hade varit sjuk i två dagar, det kunnde dom ju självklart inte tala om igår eller så utan gorde det straxt innan jag skulle åka.
Jag hatar tatuerare som tror dom är rockstjärnor!! så fort jag har blivit klar med tatueringen ska jag gå ut med namn på studion så ni kan äkta er för dom, visst är dom bra men jag skulle ha blivit klar i maj och det är snart oktober nu!

Jag, Jo, Korviz och Frasse va på TV-inspelning av comedy fight club idag, det va roligt men det är skumt att skratta på komando men vi fick freebies!
Jag har fått Korviz önskelista nu:

1. En laptop med touchscreen från HP (10 900 kr)
2. en utlandsresa till valfritt land där ölen är billig, gräset är lagligt och där psykedelisk svamp växer i duschen
3. Mig i godis-bikini och insmord i jordnötsmör

Kan ni förstå varför jag har lite svårt att hitta något till honom?
ettan är ju svår ur ekonomisk synpunkt, tvåan för att det landet bara finns i Korviz fantasi  och trean för att jag för det första är alergisk mot jordnötter och för jag helt enkelt inte skulle kunna ha på mig en godis-bikini utan att äta upp den.
jag får nog helt enkelt fortsätta att fundera.

HAHA!!

2009-09-23 @ 02:14:25
Jag har kommit på min mamma att läsa min blogg igen!
Jag försöker berätta mer saker för henne så att hon ska låta bli men hon snokar fortfarande, förstår hon inte att hon inte vill veta allt om sin dotter?

Nästa gång jag åker till solle blir det i alla fall en lite expedition runt i det Näslundska hemmet för nu ska IP-nr hittas och spärras!!
MOAHAHAHAHA
sug på den karamellen lilla mamma!

Kom och köp! Kom och köp

2009-09-23 @ 01:56:27
Dom senaste dagarna har jag varit mycket pysslig så jag har knopat lite på ett test på t-shirts som ska säljas på en hemsida som firar 10 år, så gå in på tagmonkey om någon vecka så kan just du vara först med en dö-läcker tröja.
jag har mina funderingar på att göra "mammas lilla botoxhjälte"-tröjor också men det får bli ett senare projekt.

Annars har inte så mycket hänt, jag lagade soppa till grabbarna och när jag stod där i köket och Röver och Korviz höll på att laga en TV så kändes vårat lilla kollektiv väldigt ojämnställt, visst kan jag inte laga en TV men killarna kan fortfarande hjälpa till att laga soppa. Soppan blev jäkligt god i alla fall.

I morgon är det sissta sittningen på gadden!

Och nu till ett personligt medelande; kan Berit komma till kass....jag menar: Lina, jag har mailat till dig, hoppas du läser det innan lördag=)

Det är en snygg slappis-tröja!

Finns i herrmodell också:

Snygg!

OBS Skiten är copyrightad så försök inte!





Helg på halvfart!

2009-09-21 @ 18:57:10
Det har varit en lugn helg. Kan ni fatta att party-prinsessan nu ska muras in i ett torn och och vänta på the one och spara ut håret?!
i Fredags satt jag hemma och tittade på film och åt chips och på lördagen var jag på fest hos Korviz men fick feber så jag gick och la mig.
På söndagen blev det fart på mig däremot! den dag då jag normalt brukar spendera i ryggläge och kvida men den här söndagen åkte jag till Frasse på BBQ!! mycket roligt och mysigt!
Jag och Frasse kom på att vi skulle börja med musik igen så nu ska jag lära mig att spela munspel och börja skråla ohämmat i köket.
Den kommande veckan kommer att vara fullspäckad! Idag var det plugg på SÖS och i morgon var det tänkt att jag skulle ta nya naken bilder på mitt bleka valspeck men det blir nästa vecka nu,  på onsdag blir det final på tatueringsäventyret jag har på mitt bröst och ett litet besök på comedy fightclub, på torsdagen blir det plugg på SÖS igen och sedan rep med Frasse och på fredag är det lön och Korviz födelsedag (present-tips är välkommet) men lördagen är fortfarande fri, om jag inte har lovat bort mig och glömt bort det.

Nu har mitt nya liv börjat.

2009-09-17 @ 10:03:06

Igår kom jag fram till att jag ska sluta träffa killar. jag har mer eller mindre förstört mitt liv på håriga testosteron-paket så nu ska jag laga mitt liv och ta tag i viktigare saker, dessutom behöver jag inte vara ensam när jag har hämtat min hund.
Jag och Boski ska skaffa hund tillsamans, det låter svinkonstigt men han ska ha en hund och jag en annan så ska vi hjälpas åt när vi jobbar eller reser bort.
Jag hoppas Boskis katt Smolle klöser Xingu (min tik) så hon inte jagar honom.
Det är känslan av att vara ensam som är jobbig så det är därför jag försöker och försöker så jag inte blir ensam men nu har jag nått en gräns!

Här är Xingu-grisen!


när jag blir arg blir jag ful i munnen...

2009-09-16 @ 18:15:57
just nu är jag så jävla ledsen och arg!
det händer ofta att jag säger sjuka saker och blir ful i munnen när jag är arg och nyss när jag pratade med lilla förkylda Hanna-Banan kunde inte enns jag låta bli att skratta:

H- nu ska jag gå och köpa glass till min hals.
L-och jag ska köpa chips till min FITTA!
H- ja gör det! var försiktig bara så du inte gör illa dig där nere.
L- JAG BLÖTER UPP DOM I COLA!

Jag tror inte att uppblötta chips skulle funka speciellt bra mot något av det jag har dragit på mig men om det är gott att äta.

Nu får det vara nog!!

2009-09-16 @ 16:44:28

MAMMA! JAG MENAR DET! SLUTA LÄS BLOGGEN!




Jag orkar inte mer!!!
Först får jag Herpes-utslag, vist det är ingen nyhet att jag har herpes, men det är ju inte kul!
sedan listade jag ut att min mens är en vecka försenad, men det kan ju bero på många saker och som rosen på prinsesstårtan får jag ett sms idag där det står att jag kan ha fått kondylom!!!  
jag får allt skit och jag är inte enns så lösaktig men nu har bägaren runnit över, nu är det slut med dater och singel liv hit och flirtande dit. Nu lägger jag ner allt som har med män att göra. Jag är trött på alla bivärkningar av singel-liv!
Jag ska låsa in mig i ett torn och spara ut håret, när det kommer någon som orkar besvära sig med att först gå på sesam och sedan klättra upp och fria så kan jag börja fundera på om jag ska dejta honom.

Många nya allergier

2009-09-16 @ 14:14:10

Förutom ellergin mot män så har jag även fått allergi mot persiker, aprikoser och äpplen!!! först trodde jag att dom bara var väldigt besprutade men sedan läste jag och dom jävlarna va ju ekologiska!
nu har jag testat lite och det kliar i munnen av äpplena endå.

jävla skit! jag som gillar äpplen! aprikoser och persiker äter jag inte så ofta så det gör inte så mycket, då kan ja bita ihop och leva med att det kliar men äpplen äter jag jätteofta!

 


åh Tuomas! En dag blir det vi, oavsett du vill det eller inte!

2009-09-16 @ 13:36:47

Jag fattar inte att jag utsätter mig för det här med dater! va på en igår och som vanligt så blir man lite besviken. Det började som en helt ok kille det var trevligt dom första tre ölen, sen blev det vist tre öl till och tre jägershots! skulle han träffa en tjej eller vrålsupa med grabbarna?
vad har man att välja på igentligen?
hittils har jag avverkat: Den vältränade snygg-killen med IQ-fiskmås, den alkoholiserade bartendern med stort behov av kontroll och uppmärksamhet, mjukisen som helt enkelt inte kunnde förstå varför vi inte kunnde gifta oss och skaffa barn och herr jag-är-för-tuff-och-ball-för-att-komma-i-tid-om-jag-enns-dyker-upp.

var hittar jag dom här orginalen?!
nää nu får det bli ett minskande på dateandet och mer fokus på skolan och min hund som jag ev plockar hem om tre veckor, jag har inte tid med sånt här trams!
Tacka vet jag Tuomas Holopainen! det manliga av det manliga! Han och jag ska gifta oss, han vet inte om det än bara.


Jag har sovit så gott!

2009-09-15 @ 14:47:40
igår kännde jag mig lite ensam så jag ringde Berga, han skulle bara äta och sen skulle han sätta sig på tåget coh komma över och dricka vin men eftersom det är Berga så dök han inte upp förren 3 timmar senare.
När vi hade pimplat i oss en del vin tykte vi att det var en bra ide att gå på krogen så vid 11 satt vi på greens i sumpan och storsöp.
Röver kom också dit efter en stund och det visade sig att han och Fernet hade lite meningsskiljaktigheter så det blev mycke djupa samtal.
På vägen hem skadade jag Berga genom att jag fick för mig att jag skulle hoppa från en plåtlåda så nu haltar han. När vi kom hem somnade jag som en gris, och för första gången så kunde jag sova mer än tre timmar innan jag skulle upp och jobba, det bästa sättet att vända tillbaka dygnet: bli full som en alika och decka i tid!

Min nyfikenhet kommer att bli min död!

2009-09-14 @ 16:33:25
Nu har jag jobbat i tre dagar och Nörden ser ut som att han har svalt cyanid när han ser mig!
Det stör mig!
antingen låtsas man som att inget har hänt eller så avslutar man det man påbörjat, det känns som att jag har gjort något men det har jag ju inte!! 
Man kan skicka ett mail och fråga men jag skulle kunna sätta min heder som stordrickare och äkta norrläning på att det kommer att förbli obesvarat, den mannen måste ju tro att han är Guds gåva till kvinnan och det stör mig när jag inte förstår mig på folk.
Jag skulle så jävla gärna vilja fråga varför han är så konstig men då kommer han säkert bara skylla på att han har mycket att göra och att han minsann inte alls är konstig och då kommer jag att bli en spyko-bitch. 
finns det något sätt att stilla sin nyfikenhet och samtidigt beholla sin stolthet? 

Det rosa skimmret

2009-09-14 @ 16:08:10
just nu är jag på liksom på ett frånvarande och drömmande humör. Det känns som att livet och drömprinsen väntar på mig någonstans och om jag bara hittar tiden och platsen så finns allt där, då ska mitt liv få ett konstant rosa skimmer över sig och jag ska gå runt med ett evigt pirr i magen, livet ska hela tiden ge mig spännande utmaningar och folk ska komma ihåg mig som " den där underbara människan, Lisa".
Just nu känns det som att det ska komma men tänk om det inte gör det?
Tänk om jag slösar bort mitt liv på att vänta på mitt rosa skimmer?

Tänk om det rosa skimmret går över till en disig bajsbrun dimma? Eller en tråkig grå slöja ev tristess som är helt omöjlig att komma ur?
Tänk om min drömprins missar tuben och kommer åthelvete för sent eller inte alls?
tänk om man tillslut blir så desperat att nöjer sig me något beiget svensson-mongo som inte är det minsta äventyrligt.
vad ska hända med mammas lilla botoxhjälte?

Rastlös

2009-09-14 @ 11:23:49
just nu känner jag mig rastlös, jag behöver ombyte och förendring.
Hela grejen med Korviz känna som att den kommer att gå till överdrift också så jag funderar på om man ska ta och smita medan man kan, innan det blir en kletig sörja av alltihop.

Jag kanske ska få tillökning i min lilla enmansfamilj, jag har tjatat på mamma en tag nu att jag ska få en hund och hon börjar ge med sig så snart får jag nog en liten skrutt hemma (liten och liten, hon är ju 2½ år) som kan skrämma iväg grannens äkliga katt när den får för sig att den ska gå in till mig.
Jag har saknat att ha hund hemma men jag har varit lite för lat för att ta tag i det men nu ska jag räta upp mitt liv och då blir det hund.

Jag är en riktig (t)hattare

2009-09-13 @ 17:52:26


Jag börjar misstänka att jag har en liten förkärlek till uniformer, eller det visste jag från början men jag har ovsiktiligt köpt kläder som passar helt gräsligt bra till mina uniformshattar. fram till nu har jag jag tyvärr bara tre: En ungersk polishatt, en tysk ingengörshatt och en mössa som jag inte vet vad den kallas.
Jag måste förövrigt lära mig att dra in magen när någon ska ta kort.


En ordvits!

2009-09-13 @ 17:36:28
Jag gick och drog på en vagn full med paket då jag hittade en lite grej som fick mig att stå och asgarva i min ensamhet så här kommer en lite ord/bildvits som grundar sig på ett tidigare inlägg:




Jag hittar bara nollor på jobbet!





Lisa NÄSlund is my name!

2009-09-13 @ 17:29:24
Vi (jag och mina vänner) har kommit fram till att jag har en lite ful vana att stoppa saker i näsan.


Hittils har följande saker gjort ett besök i min kran: 50öring, godisnapp, pennor, sugrör, ätpinnar, elkontakt, snören till huvtröja och som ni ser på bilderna, Cigg, en gelemask och nu senast Korviz mobilkaktus.





Dessutom kan jag skryta med att jag äger på näsrökning! som ni kan läsa i tidigare inlägg så vann jag en stor stark genom att röka en hel cigg med näsan, killen jag tävlade med kämpade tappert men efter 21 bloss fick han slänga in handduken, han gick hem kort efter tävlingen (haha).

Jag planerar att stoppa in många roliga saker i näsan i framtiden jag måste bara hitta saker som får plats, t.ex så måste jag hitta en pez-dispenser som får plats och om man tillåts drömma någon form av historiskt byggnadsverk.

stora flickor gråter inte

2009-09-12 @ 04:44:28
Det är när jag är ensam och börjar tänka som jag saknar mitt ex som mest, det låter kanske konstigt men det är så mysigt att vakna när man är bakis och någon finns där och tycker lite synd om en fast man inte förtjänar det. vardagar och utekvällar kan man leva som vanligt under men det är dagen efter och kvällar man saknar någon. jag har aldrig haft svårt att känna, gråta eller vara arg men den här gången har det varit så svårt att gråta för då blir verkligt.
Boski sa att jag nog bara drar ut på det och super bort det och det är nog sant, jag har så svårt att känna något alls så på något udda vis känns det normalt att faktiskt känna mig ensam och ledsen.  Jag önskar att jag kunde tala om för honom (mitt ex) hur mycket han betydde, han var alltid så duktig på ord och jag var den som fattade mig kort och hittade på lustiga liknelser, det var svårt redan då att sätta ord på kännslor och nu finns det liksom inga, det skulle vara underbart att kunna känna att man inte kan andas utan en person eller att känna en sån saknad att det gör fysiskt ont att inte få vara med den här personen.
Tänk att vara så kär att man skiter i att man rådnar likt en nyskördad tomat när man får ett sliskigt gulligt samtal eller att känna ett litet pirr varenda gång man får ett sms för att det kan ju vara från den här speciella personen.

Jag har gjort så mycket som jag ångrar men jag tror inte jag någonsin kommer att ångra att jag chansade, det känns som att efter det här kan livet ha vad skit som hälst ett erbjuda och jag kommer att acceptera det.

I need some shelter of my own protection baby
To be with myself and center, clarity
Peace, Serenity

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do
And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry
Don't cry

The path that I'm walking
I must go alone
I must take the baby steps 'til I'm full grown, full grown
Fairytales don't always have a happy ending, do they?
And I foresee the dark ahead if I stay

Yes you can hold my hand if you want to
'Cause I want to hold yours too
We'll be playmates and lovers and share our secret worlds
But it's time for me to go home
It's getting late, dark outside
I need to be with myself and center, clarity
Peace, Serenity

Nu är svininfluensan här!!

2009-09-11 @ 11:20:30
Vi måste genst skydda oss från den här superdödliga sjukdommen!
i dessa influensatider ska man varaa extra försiktig men folk tar det till överdrift! handspriten går åt som smör i somalia på apoteket och här på jobbet är dom inte nå bättre, det ska spritas hit och rengöras dit men när IT-avdelingen får bullar så ligger dom i en vanlig plastback, icke inplastade och när budet kommer med dom ställs dom på golvet där dom står större delen av dagen.
Enligt dom som styr och ställer på den här arbetsplatsen så räcker det inte längre med att tvätta händerna när man ska äta och efter ett besök på hemlighuset utan då krävs det desinfektion men livsmedel förvarar vi på golvet?

Om jag får säga mitt, och det säger jag efter att ha läst mina sidor mikrobiologi, så tycker jag fan att ska man ha bakterie-skräck så får man göra det på riktigt! annars kan man lika gärna leva vidare som man gjort innan.
Det är som att vaxa huven på bilen men lämna dörrarna!!

MAMMA VAD HAR JAG SAGT!

2009-09-10 @ 18:00:15
vissa kanske kommer ihåg ett tv-program som hette "så ska det låta" och i det programmet hälsade alltid Peter Harrysson (programledaren) till sin lilla mamma, det här är ungefär samma sak, fast tvärt om:


MAMMA!!! SLUTA LÄS BLOGGEN!


Svettiga män och pinsamma tjejer

2009-09-10 @ 14:32:40
Det finns en Nörd på det här stället som är så snygg att han till och med ser ut att lukta gott! han har den perfekta dress-man-stubben på hakan och är välklädd och nästan skrämmande snygg i håret.
Jag har aldrig sett en sån kille förut men jag är helt övertygad om att det finns fler av dom, undrar hur han ser ut när han går på gymmet? jag föreställer mig en välsvarvad, lagomt hårig manskropp med matchande svettpärlor i välsittande träningskläder som lyfter tyngder som bara aldeles lagomt tunga.
Han är med all säkerhet en sån som ser så där gräsligt snygg ut oavsett om han skurar golv eller byter däck, medans en annan ser dum ut ovasett vad man gör så det har lämnat en att helt enkelt acceptera att jag lever ett pinsamt liv. Jag kan nog inte ha högklackat en hel kväll utan att snubbla, jag spiller mina drinkar och dansar som en apa och det händer att jag, likt som alla tjejer, muspruttar när man precis ska till och ro in en riktig snygging men vad ska jag gör åt det? jag kan inte annat än rycka på mina axlar och hoppas på det bästa!

Att vara perfekt lämnar jag till dom som har tid, ork och tålamod med att jag tittar på.

Korviz

2009-09-10 @ 13:34:58

Jag och Korviz hade en av våra små diskutioner igår, vi har aldrig allvarliga diskutioner men om vi hade det skulle det här varit en sådan.
Vi kom fram till det vanliga; Korviz gnällde för att jag inte ville dejta honom och jag på pekar att vi är två singlar som inte behöver dejta och sedan kallade jag honom brudig och bad honom vara kåt, glad och tacksam.
Efter det hade vi en av våra vanliga diskutioner då han påpekade att han tyckte min rumpa var sjukt snygg i mysbyxor, då visste jag inte riktigt vad ja skulle tycka, vems rumpa är snygg i mysbyxor?
vid den tidpunkten kännde jag bara att, kunde jag skulle jag älska den mannen, men det går inte, inte nu, och inte som jag har blivit.
Jag menar: han lyssnar på allt jag säger och kommer ihåg det, han tar inte för allvarligt på saker som inte ska tas på allvar, han ältar inte saker och han missförstår aldrig med vilje. Han kan sitta och plugga med mig och tycker om det!
samtidigt känns det lite som att man inte kan lita på vad man känner när man är nysingel och sårbar dessutom vet man aldrig vad som kan lura bakom nästa knut.


Jobba

2009-09-10 @ 12:39:50
jaha, då var man tillbaka på jobbet. Precis när jag började andas ut och vänja mig med att plugga hemma på heltid så ringer dom från jobbet och vill att jag ska vicka för Danne, det är ganska skönt att vara tillbaka och framför allt är det skönt att veta att det kommer att komma in lite pengar på kontot även nästa månad.

På Nördfronten är det tyvärr lugnt, en ny fräch nörd hade suttit fint så här på höstkanten men här springer bara dom gamla vanliga så jag har koncentrerat mig på mikrobiologi i dag, det är sorgligt att man helt plötsligt föredrar sju sidor med profilax och hepatit framför superheta män som talar i ettor och nollor men jag antar att till och med jag har en gräns.

Det är på jobbet jag skriver mina bästa Blogg-inlägg! jag förstår inte vad det är i den här miljön som gör mig så galet kreativ. det kanske är för att det händer mycket eller för att man inte har någon att prata med om det som händer.

Undvik förhollanden så slipper man göra slut!

2009-09-08 @ 19:19:16
genialiskt!
dessvärre säger jag så varenda gång.
Jag har tjyvläst mitt ex blogg och jag tror att både han och jag inte enns har börjat komma över uppbrottet just för att inget har förendrats förutom att jag inte är där längre.
Det kommer nog att bli jobbigt när jag väl ska hämta allt men jag ska inte sticka under stolen med att jag saknar honom, vi hade det ju bra ihop ett långt tag, men framför allt så blir jag ledssen varenda gång jag tänker på hur galet kär jag var i honom när vi träffades! jag kan fortfarande komma ihåg hur det känndes när jag hörde hans röst första gången och hur kär jag var redan när jag träffade honom första gången. Jag har aldrig kännt en sån kärlek för någon tidigare och jag skrämmer mig själv när jag tänker på hur fort den enorma kärleken kunde gå över till där vi är nu.

Jag brukade vara rädd för att han skulle tas ifrån mig men sedan slutade det med att jag själv slängde bort det vi hade, hur kan något som kändes så rätt blir fel på så kort tid?
Jag kommer aldrig att kunna lita på mina kännslor igen men det var underbart att få Älska honom.

En mycket underlig Nörd

2009-09-08 @ 17:55:30
I stället för att plugga har jag suttit och funderat på en sak som hände för ett bra tag sedan, det bara dök upp i huvudet, Det var under en period i mitt liv då jag fattade dåliga beslut.

Jag hade limmat på en Nörd på jobbet as-länge och det såg ut att gå åt helvete ena dagen men andra såg det ut som att jag skulle få lite nörd-sex trotts allt, det var med andra ord mycket på och av från hans sida. En dag beslutade jag mig för att jag skulle unna mig en injektion rocka billy så jag styrde mina steg mot engelen där mycket öl avnjöts och det hela slutade med att jag drog hem ett stycke uber-gullig basist. När klockan slog 8:30 dagen därpå sparkade jag, vänligt men bestämt, ut honom och gick på jobbet.
På jobbet ploppades mycket "koffein" och kl 16 när arbetet tagit det bästa av mig gick jag hem och "facebookade" och hittade bandet från kvällen innan men jag hittade även en mindre trevlig sak, Nörden och basisten var nämligen vänner!
I panik slängde jag mig i duschen och drog med Berga till gammla stan, syftet var för att ta reda på hur mycket basisten visste och kanske få en repris från kvällen innan.
Plan A gick åt helvete i samma sekund jag stegade in på stället och ser Nörden från jobbet på första parkett, men jag höll huvudet kallt och höll mig i mitt hörn med Berga och försökte att inte synas eller se något.
Berga och jag avnjuter en god God father och samtalar när plötsligt Berga börjar småskratta och tittar på något bakom ryggen på mig, när jag vänder mig om står Nörden där.

- Förföljer du mig?! är det ända kreativa jag kan vräka ur mig och han besvarar frågan med exakt samma mening men sedan kommer den sissta frågan jag ville ha:
-Känner du någon i bandet eller?
vad svarar man? jag är usel på att ljuga men jag känner ju inte basisten, jag har ju bara kännt på honom så jag tittar ner rådnar och säger:
-Neeeeij
sedan blir vi inbjudna att sitta ner och han går, Berga passar då på att upplysa mig om att genom att svara på det viset har jag avslöjat allt, så vi går och sätter oss och har trevligt, jag undviker basisten en smula.

Sedan är det dags att byta bord och sagt och gjort, där sitter vi och har ganska trevligt då basisten kommer fram och småpratar lite med mig och ger mig en kram, ganska oskyldigt enligt mig men Nördens vän (som för övrigt även han arbetade på samma jobb) säger:
- Du har legat med honom, eller hur?
jag svarar:
-mäh!
-Jo du har legat me honom, typ, igår!
vad säger men då, jag blir lite chockad:
-VA?! vem har berättat det för dig?
- DU! alldeles nyss!

Snacka om att gå på en luring!
Efter en stund bli vi, Jag, Berga, Nörden och arbetskambraten knasfulla och Berga wingmanar mig för kung och fosterland.
sen sitter hela gänget i en taxi hem till mig och den extremt svårflörtade Nörden ska visst sova över, mycket otippat kan jag lova!
Det hela slutar med ett mycket pinsamt men ok-bra fyllesex.

Facktiskt så slutar det där, Vi bytte några artighetsfraser på jobbet och jag gjorde några försök att  få revansch (jag är ju egentligen bra i sängen) men jag fick bara några dåliga ursäkter till svar efter ett obesvarat mail så orkade jag inte lägga ner mer energi på det, man fattar ju liksom vinken.
Det jag satt och tänkte på var mer anledningen, jag är ju nyfiken! var jag för på? eller för snygg? eller för ful? eller gjorde jag något fel?
Det stör mig inte att bli dissad men det stör mig att jag inte fick veta varför!!

Förövrigt var det lite trist, Den Nörden var det äkligt proportionerlig (om ni förstår vad jag menar) samtidigt som han var sjukt snygg och lite pryd, men men vad gör man? det är bara att hoppa på nästa mansbuffe!

Romantik enligt mig

2009-09-07 @ 19:08:45
OBS om mamma läser får hon sluta med det genast! Jag har sagt åt dig att sluta läsa bloggen!

Igår var en händelsefull dag, först var det bara att kliva upp tidigt för att åka i väg på hundutställning och för att upptäcka att jag har fått herpes-blåsor, jag har nämligen det härliga herpes-viruset och jag kommer aldrig att bli av med det och förmodigen inte att bli botad häller men man överlever även fast det är ganska pinsamt.

När vi varit på utställningen ett tag kännde jag att det började bli bråttom så jag ringde närakuten för att få en tid så jag kunnde få bromsmedicin och för att göra en lång historia kort så löste sig allt och jag fick mitt recept av en ascool läkare på närakuten, hon beskrev herpes som citat: jävligt jobbigt , slut citat. är det fackspråk? (lägg märke till språk/ordvitsen)

Efter akuten gick jag och Korviz hem och åt, sedan traskade vi iväg till för att åka pendel till stan och jag övande på att åka bräda, det är Korviz fel att jag har plockat upp så orockiga intressen.
Vi kunnde inte hjälpa att bli förbluffade över hur många som går på apoteket mitt i natten, man borde åka dit och bara titta på folk som går dit på natten.

kl var kanske halv 12 och mediciner var upphämtade så skulle vi bara hem och vi beslöt oss för att gå hem. den promenaden var så inprovicerad men helt galet mysig. Korviz och jag är ju inte kära i varandra men det var vad jag skulle kalla en jävligt bra dejt, vi åkte bräda, klättrade på broar och pratade om allt möjligt. Stockholm var lugnt (så lungt som sthlm kan vara) och sommaren dröjde sig kvar så det var varmt och mörkt.
Romantiskt tycker jag.

Ensam

2009-09-03 @ 21:35:04
Just nu känner jag mig väldigt ensam. det känns lite skrämmande att ta det lugnt, att veta att inget kommet att hända.
Jag har aldrig varit bra på att vara ensam.
jag känner mig rastlös och ensam.

Nu är det höst

2009-09-03 @ 12:08:08
Nu är det september och hösten har börjat.
I tisdags satt jag av tre timmar hos tatueraren och när jag gick därifrån (vid halv 10) så var luften kall och staden en smula sömnig, då fick jag ett konstigt välmående, en kännsla av vemod blandat med glädjen man haft under sommaren. Det känndes som att hela livet låg framför mig och det var hög tid att lämna allt trist bakom sig, då gick jag och tog en öl.
Kvällen slutade på Klains och jag blev superduper-full så jag åkte hem till Korviz och sov där och dagen efter upptäkte vi en hel hög med blåmärken som det är bara två av dom som jag vet hur jag fick dom, dom satt på knäna och kom dit när jag ramlade på patricia, mycket pinsamt men vad ska man göra, jag skyllde på att det va bönedags för muslimer och jag skulle va lite sympatisk, eller något sånt.
jag har ett på armen som jag inte har den blekaste var det kommer ifrån och sen har jag ett på skinkan som ja misstänker kommer ifrån fridhemsplan, det var en kille som nöp mig i baken där och sen ville han ha mitt nr men han fick åka hem utan.
mina stackars knän
mitt mystiska blåmärke på armen
min bak.

RSS 2.0