Jobba, resa och Festa.

2009-12-28 @ 15:43:20
idag jobbar jag på kontoret och det är tråkigt precis som sisst jag jobbade här när det var mellandagar, alla har semester och Danne är inte här så man kan fåna sig med honom häller.

i morgon ska jag till Mamma och pappa, det ska bli skönt att göra något men jag hade nog velat åka till en lite festvänligare stad men jag får skaka mina lurviga när jag kommer hem.  
Den 23 dec bokade jag och Hanna-banan resan som jag har jobbat och kämpat ihop så den 25 maj blir det turkiet. Hanna-banan kunde inte vara ledig mer än en vecka så vi tog ett extra lyxigt rum i stället.

För gammal?

2009-12-27 @ 01:18:46
Nu är allt det hårda arbetet slut och jag får äntligen vara lite ledig med Hanna-banan.

Vi satt och tittade på bekantas foton och kom fram till att vi kanske är för gammla för lumpen-killar snart, det är lite skrämmande eftersom vi todde att vi var odödliga för några år sedan. Lumpen-killar är ju trotts allt bara typ 19 år gammla och det är ju lite ungt men det hjälps inte, alla killar blir män i uniform!

På tal om odödlig så ha det slagit mig på sistone, jag har blivit lite höjdrädd, jag har adrig varit det innan men nu har heltplötsligt höjder blivit läskigt. Jag måste utmana mig själv så jag inser att det inte är farligt.

personlig hygien?

2009-12-22 @ 11:48:59
snart är det mellandagar!!! då ska jag slappa umgår med Hanna och sen ska jag gör något jag inte gjort på jätte länge! jag ska raka benen!
Det är något speciellt med att raka benen, då ska något bra hända och framför allt så känner man sig super foxy. Jag har prioriterat bort allt som inte är livsnödvändigt så nu har jag vinterpäls deluxe, personlig hygien måste ta så kort tid som möjligt för att lämna plats till annat så duschning har minimerats ner till kropps och hårtvätt enbart, ingen ansiktsmask, benrakning, hårinpackning eller annat.  

bara två dagar kvar nu!!

2009-12-22 @ 10:10:22
snart får jag vara ledig!!! igår när jag kom hem var det så fint hemma för då hade två små tomtenissar städat badrummet och skurat bakom spisen=) i morgon blir det julträd och glögg!!! 

jag är ingen jävla tomtenisse!!!

2009-12-21 @ 11:56:05

nu är jag på kontoret och jag är så trött på att leverera mutor till cheferna, det är fruktkorgar hit och ostar och sprit dit, jag är ingen jävla tomtenisse!!! det är ju för fan mig dom ska muta! det är jag som ser till att det kommer fram!


Pillerkuren 2009!

2009-12-21 @ 11:06:28
just nu lever jag på piller och andra preparat från apoteket.  vad gjorde folk innan piller fanns? själv skulle jag inte kunna leva utan att börja dagen med en multivitamin, en ipren och en koffein tabblett det sköljer man ner med en c-vitamin och en samarin sen kan orka man allt. det här är ju så klart inte en långvarig lösning utan bara så jag orkar fram till jul, jag är så slut nu så jag vet inte vad jag ska ta vägen, men om tre dagar är det jul och då ska jag vila och shoppa, slappa och ha kul.

full rulle!

2009-12-18 @ 11:56:48
nu är jag på kontoret och jag har inte en stund över, men snart är det jul.

ennu mera snö

2009-12-17 @ 11:58:27
idag kommer det att bli ett sant nöje att stå ute i snöstormen och sälja granar.

SNÖ!!

2009-12-16 @ 10:40:36

det har kommit snö i stockholm!! helt otroligt, och stockholmarna är lika förvånade och dåligt förberädda som vanligt. Vartenda år blir det så kallat "snökaos" och vartenda år står stockholmarna med sommardäcken på och SL-personalen kliar sig i huvudet och vet inte vad dom ska göra. VAD SÄGS OM EN PLAN?!?!?
om det händer varje år så borde man kunna förbereda sig men jag undrar om inte stockholmarna står i december varje år och håller en tumme för att det inte ska komma någon snö. LARVIGT!!!
Planera i stället så man är förberedd  så slipper men det här "kaoset" som vi aldrig har i norrland för där finns det en plan för hur man gör när det snöar.


Lisa= En god arbetskambrat (tydligen)

2009-12-14 @ 11:36:41
Förra söndagen hade jag min sissta sovmorgon innan jul. Hela förra veckan var det intensiv teori Anatomi på latin i landet där alla heter Glenn och när jag kom hem från Göteborg i fredags badade jag hunden som åkte till utställning morgonen efter och själv ställde jag mig och sålde julgranar i sex timmar, efter det åkte jag till utställningen och hämtade hunden och sedan hem och sova. Söndagen såg likadan ut och nu är det måndag. Alla veckodagar innan jul komer jag att gå och jobba på kontor 8-12 och 12-20 kommer jag sälja julgranar, det bli alltså 12 timmar arbete om dagen och det är lika med EN MASSA DEG!!!!
I mellandagarna kommer jag att vara så trött så jag inte orkar spendera alla pengar så jag känner mig som en vinnare.
Folk måste ju vara nöjda med mina insatser eftersom dom vill att jag ska komma tillbaka och jobba, det känns bra.

Nu har jag fått i uppgift att lära mig lite cash till i juli, får se hur det går men jag kan göra ett försök.

Från klarhet till klarhet!

2009-12-01 @ 14:27:35
Igår kom jag hem från studiegrupp och var så nöjd med mig själv och idag har mitt munspelande tagit fart! Jag visste inte att jag kunnde lära mig så här mycket på en gång.

nu ska jag varva mitt grymma munspels-solo med lite hemuppgifter i rengöring och desinfektion sen ska jag känna mig ennu mer nöjd.

RSS 2.0