prestationsångest och andlighet

2010-03-30 @ 23:22:54
Jag har haft så svårt att sova på sistone och det beror nog på att jag har sån prestationsångest, jag ligger och känner mig stressad för att jag inte räcker till alltid och på att jag har så jävla mycket att göra och när jag inte sover så blir det ju såklart värre så det blir ett moment 22 där.

Tanken slog mig i morse vid fyra att man kanske skulle gå till kyrkan, jag brukade gå i kyrkan när jag va mindre och det är något med stämningen som gör att man känner sig glad. Nu i påsk ska det vara lite körsång och grejer och det är ju så jäkla fint att lyssna på om inte annat. Min konfirmationspräst var den underbaraste präst men kan tänka sig, hon var väldigt klok och med undantag för hennes predikningar så var hon en rolig person.
När man tala om för folk att man tror på gud så drar dom genast slutsatsen att man är fanatisk och omöjlig men jag vill tro att jag kan var rebell och älska det goda (och onda) i livet och samtidigt tro på gud, det ger mig lite tröst att tänka att jag inte är ensam inför allt jag ska ta för mig utan att någon lyssnar och puttar på när det behövs.
Ett kyrkbesök skulle vara enbart för min egen skull och något jag skulle vilja göra ensam, där behöver jag inte göra något annat än att ställa mig upp när man ska det och evenuellt sjunga med, det kanske skulle vara det jag behöver nu.

Hela lyan är piffad

2010-03-30 @ 23:01:58
Idag har jag och Korviz piffat till hela min och Jos lägenhet och det blev jättefint. Jo fick ett litet sovhörn i vardagsrummet som fixades med en bokhylla och svart tyg så nu har en ett litet lovenest där aldeles för sig själv jag passade också på att klä om fotpallen som från början var en fotölj. jag köpte påskris och små påskliljor och satte upp lite tablor så nu är det jääätte fint här hemma.

Nu funderar jag på om jag ska ta och plugga lite tvivlar stark på att ag kommer att fixa nästa tenta men miralek har ju inträffat förr.

Mammas lilla botoxtiger

2010-03-29 @ 22:35:13
jag har haft en najs dag, varit på en dejt det var trevligt på ett vuxet sätt. Nu känner jag mig sådär ensam som jag gör ibland men jag är övertygad om att det går över, jag har aldrig tagit reda på om det går över men den här gången ska jag inte knarka sällskap utan jag ska rida ut den här olust känslan till jag pallar att vara ensam!

jag ska värkligen försöka komma över mitt sällskapsknarkande som har lett till impulsiva krogbesök, engångsligg och otäcka bussresor mitt i natten bara för att slippa vara ensam. helt ensam är jag ju inte jag har ju Jo som jag bor med men det är ju när man ska sova och på kvällarna man måste härda ut. 
Jag har ett mantra jag tänker mig när jag bli så här ynklig och gnällig, jag tänker mig att jag blir en slags hontiger som bara får nog och slår allt ifrån sig för att sen stega därifrån som en stark individ, det låter ju jätte flummigt men det funkar. Det är som att daska till sig själv och skärpa sig!

Lite slump bilder

2010-03-28 @ 13:56:59
Efter som jag inte äger någon kamera så fotar jag med min telefon och den orkar jag inte tömma så ofta så ibland blir det lite uppsamlings inlägg.

Här är mitt snygga brännsår efter att jag hade bränt mig på ryggen, boven i dramat var tyvärr inte sol utan kokande vatten och dåraktighet av hanteraren.



Så här såg håret ut när det var rosa.



Här är min jääääättesöta hund när hon vilar sig bland alla mattes kuddar! jag vet att det kanske blir mycke hundbilder men hon gör sig så bra på bild.


Universeum

2010-03-28 @ 13:46:50
När Vi endå var i Göteborg så var man ju tvungen att göra ett besök på universeum och där skulle man bland annat leka, om någon inte redan har listat ut hur mitt huvud hamnade på talriken så kan jag avslöja att det var ett hål i den och jag satt bakom.




här fick mammas lilla botoxhjälte rycka in när den här christer inte pallade trycket.



Tänk er vilken Biff det skulle bli om det blev en prins av den grodan!!!



Den sågfisken tyckte om att vila sig på glaset ovanför tunneln.


Äntligen hemma!

2010-03-28 @ 13:31:28
Nu har jag varit en vecka i göteborg. Det har varit väldigt roligt men också haft inslag av skräck blandat med panik och prestationsångest.
Jag har umgåts med mina klasskambrater, och jag kan erkänna att när jag började på utbildningen var jag väldigt skäptisk, men det har varit supertrevligt och dessutom kan man ju faktiskt ha ett samtal med folk som är över 30. När man har 18-25 åringar på fest så har det en tendens att bli råfylla och non som bölar och nogon som bråkar men den här lilla klassträffen var trevlig och det känndes som att man lärde känna alla lite mer.

På resan hann jag med att träffa en piercare och grilla honom om lite om hans jobb men om sanningen ska fram så var det kanske mer så att han grillade mig för jag var så jävla nervös men jag hoppas att det inte märkes så mycke.


inget byte!

2010-03-20 @ 12:21:55
Igår var jag på en spelning, det var väldigt roligt och vi dansade som fan men jag som var så raggnings-sugen kammade noll, om man inte räknar med den dunderfulla, nyspydda 25åringen som ville ha en födelsedagspuss. Man ska sjunka lågt innan man hånglar på en snubbe som är pruttfull på wiskey och luktar magsyra i munnen så det fick va.

Nu har jag förövrigt flyttat in i mitt rum hos Jo och Berga och mitt rum är så dunderfint! jag har två sjöjungfruar på väggen som jag har döpt till bakis-ångest och monster-tutte (ni kommer att förstå varför när jag lägger ut bilder) och jag har två fina lavalampor som bidrar till ungkarlslyan, det här är mitt egna love-nest!

PEPP!!!!

2010-03-19 @ 17:23:03
idag är jag helt galet peppad! det blir lite utgång i kväll och jag känner mig snygg fast jag har mysbyxor och t-shirt dock så slog tanken mig att det kan vara en bra ide att kolla kontot innan man går ut men det är kanske bara att hoppas att det finns pengar så det räcker där.

ikväll ska jag ut i jaktmarkerna och eventuellt hitta ett ok byte.

En Bild från tattoobåten.

2010-03-18 @ 16:57:11


Jag vet inte vem som har tagit bilden men eftersom den föreställer mig så tycker jag att jag har rätt att lägga upp den, om någon vet vem som har tagit bilden så kontakta gärna mig så skriver jag det på bilden.

Den föreställer mig när jag tävlade på tatoobåten, jag var lite bakis och hade lite scen-skräck just då så jag ser väldigt koncentrerad.

Jag är arg idag!!

2010-03-18 @ 16:52:36
En kompis skickade en virus-länk och jag klickade på skiten!!! jag är jättearg på honom för att jag ska kunna skylla från mig men jag är nog mäst arg på mig själv för att jag va så jävla dum och klickade på skiten!

Jag är även lite irriterad över att jag bara råkade ramla på en buksvåger igår, den här stan börjar likna solle. jag är arg för att Gaddad inte funkar häller, precis när jag har kommit in i en gaddad-period och bara måste ha min fix.

Anledningen till att jag är arg kan vara att jag är bakis, det var ju st patriks dag så jag blev full.
Kvällen började med öl på ett skitställe som va jättefullt och sedan gick vi till ett annat ställe där vi brukar hänga och det va kul sen gled vi vidare till harry B james och nu hatar jag jäger lika mycket som jag hatar mannen som bjöd på dom, fast egentligen älskar jag jäger, och mannen som bjöd på jäger.
Det ända ragg jag fick var en blondin om frågade några gånger om jag va gay men bara för att jag ser ut som en flata betyder det inte att jag är en, fast handen på hjärtat så har jag inte provat det kanske är najs?

vid ca halv 2 tyckte jag att Berga skulle splitta en bulle hem med mig men han skulle spela bortamatch så han lovade att betala min, det kommer han få göra, han ska betala med blooooooood....eller Jäger.

På tal om buksvåger så kan man gå in på ett inlägg som ligger under sex och samlevnad och läsa om basisten som är pappa till det stordådet.

Jag saknar mig hund!!

2010-03-15 @ 15:02:05


I helgen var min mamma i sthlm en sväng och när hon åkte hem tog hon med sig Xingu, Xingu ska åka till mamma för att få bättre träningsmöjligheter och för att tävla så nu är jag så ensam!!!
Mamma tänkte lämna tillbaka henne till hösten men jag får nog åka och hämta henne i sommar någon gång för så länge vet jag inte om jag vill va utan henne.


TatooBåten

2010-03-15 @ 00:39:47
Nu ska jag försöka dra igenom lite av det som hände på tatoobåten i torsdags
Det hela började med att vi sprang ombord och fort som ögat hängde på låset till taxfreen där inköptes en lite godispåse och den förädiska minttun som vi återkommer till.
Vi mötte upp lite polare och satt och drack och pratade sen börjades det festas på Minttu och det kan vi summera så här:
Jag är numera känt i tattoo-kretsar som "tjejen med dom apfulla kompisarna" mina kompisar är kända som "han som spydde på dansgolvet och fick böta 500 spänn" och "han som somnade under sängen". Hela natten gick jag och skakade på dom för att se så dom hade puls och inte hade kvävts eller dött eller värre! nyktrat till, på morgonen blev han som somnade under sängen ennu fullare och hittades i en korridor med byxorna nere och ett blåöga och när han skulle lägga sig fick för sig att skalla bordet.

Tattoobåten va svinkul och det blir nog en liten båttur nästa år vid den här tiden också!!


Underbara par och fantastiska singlar!

2010-03-15 @ 00:18:02
först så tänkte jag att jag skulle sluta gnälla i bloggen eftersom det kanske blir gammalt men sen kom jag fram till att det faktiskt är min blogg så jag gnäller hur jävla mycke jag vill!

Ett par jag lärde känna förut är det konstigaste, gapigaste och debattsugnaste paret jag känner, man kan även tycka att dom ser lite ovanliga ut men det är det lyckligaste härligaste och finaste paret jag någonsin kännt, dom har haft svårigheter och överlevt det dom har drabbts av sjukdommar och sorg och fixat det med.
Dom är lite som jag skulle vilja beskriva kärlek, dom är det bästa för varandra och dom kompleterar varandra, är det inte så att den person som är bäst för en är den som säger:
- du är helt jävla dum i huvudet och jag älskar dig?

Jag slits mellan hur jag vill ha det hela tiden, ena stunden vill jag kunna bli kär och den andra önskar jag att jag aldrig blivit det.
Jag vill vara singel men inte vara ensam men den här gången måste något bli annorlunda!
Den här gången ska jag fan lida och gnälla och vara singel tills jag blir lycklig, för jag vet folk som har varit lyckliga när dom varit singlar och nu ska jag fan bli en av dom!



Några Glassiga ordspråk.

2010-03-13 @ 13:54:18
Sällan är man så lyckligt som när man har varit på ICA Maxi och köpt Ben and Jerrys det gjorde jag igår och ur det föddes några ordspråk:

Ingen Ben utan Jerry.

Glassen är alltid godare på andra sidan.

Jag ser inte caramel chew chewn för all baked alaska.

och min favorit:

cet bästa sättet att ha två män i sängen samtidigt, Ben och Jerry!



SÅ många män, på väldigt kort tid!

2010-03-09 @ 16:51:59
Nu tänkte jag dra lite om Hanna-banans lustiga killar, både hon och jag har haft några men jag tycker ju såklart att det är roligare att berätta om hennes.


Jag har ju en grej jag kör med bara för att jag ska slippa erkänna att jag egentligen gillar Hanna-banas kille, jag låtsas att jag hatar honom så slipper jag va snäll och låtsas att jag är glad för deras skull när jag egentligen är avundsjuk att han har snott min bästa kompis så nu vill hon inte vara billig på krogen med mig längre utan nöjer sig med att bli jättefull och pinsam.


Bara för att jag är på ett sånt bra humör så har jag fixat en liten bild!
Den föreställer Pelle-plutt när han var statist i South Park.



Fast egentligen är jag glad för hennes skull, hon kommer få söta, tjocka ginger-kids med adhd som jag kan låna om jag inte skulle få egna sen kan jag lära dom dumheter som att dra halsbloss och öppna öl med snusdosan sen lämnar jag tillbaka dom till Pelle-plutt och Hanna-banan när jag har tröttnat. Om jag nu skulle få egna barn så har vi bestämt att vi ska försöka synka lite så dom föds samma år, då kan jag och Hanna-banan sitta och pimpla vin på helgerna medans Pelle-plutt kan dra med skitungarna till skansen eller något och VIPPS! en gratis barnvakt!
Kanske att det är vissa fördelar med Hennes kille, förutom att han inte är helt sinnessjuk som dom tidigare. 

Innan Hanna-banan träffade Pelle-plutt så hade hon en singelperiod och innan den en helt skadad snubbe.
Under sin singelperiod träffade hon bland annat en dans-banstrummis som trodde han va rockstar och en punkbands-guitarist som hade stora problem med att behålla behålla regnrocken på (uttryck fritt för tolkning, den som gissar rätt får en lillasportspegeln tröja).

Den lustigaste mannen i hennes liv måste nästan va dom som hon stanna hos länge, ta hennes X, den 30åriga jättebäbisen! Han gillade inte när hennes vänner kom på besök för då måste han ju va trevlig, han gillade inte när hon åt maten som han hade köpt utan dom köpte mat på olika håll. han laddade hem filmer som hon ville se och såg dom själv först för att han inte gillade när hon pratade när dom såg film. Det som fick bägaren att rinna över för min del var när han kallade mig för slampa och då sa han det dessutom inte direkt till mig utan till Hanna-banan så han var för feg för att stå för det också.
Om han bara viste vad jag sa om honom innan det tog slut.

meningen med det här inlägget har jag inte listat ut än, det var bara roligt att skriva.

Nu ska jag flytta

2010-03-09 @ 15:03:36
Det var ett tag sedan men eftersom Berga ska Flytta in i Jos lägenhet så bestämdes det att jag skulle flytta tillbaka till mitt gamla rum eller det är snarare en skrubb.
Flytt för mig är som vårstädning för andra, det är en chans att få ränsa ut gammla prylar man har samlat på sig som man inte visste att man behövde.
Jag mistänkter att jag flyttar lika ofta som vanligt folk vårstädar.

Idag (8mars) så önskar jag att jag va man!

2010-03-08 @ 11:23:41
idag är internationella kvinnodagen men när jag vaknade i morse med mensvärk och humörsvängningar så önskade jag att jag va man. Vad har kvinnor gjort för att förkäna den här förbannelsen att måsta föda barn?
Jämnställdhet skulle vara att forska fram ett sätt som gör att män också kan bli gravida!
kvinner borde ha högre lön bara för att vi måste så ut med den här skiten en gång i månaden!
Jag hatar att blöda som en gris och och böla när man ser en kattunge! jag hatar även att ha ont så man svimmar i hela kroppen och jag hatar att bära på två ömma c-kupor på bröstkorgen!!!
Allt det här ska man stå ut med för att man kanske ska föda barn!

Jag förstår att det kan va värt det om man lever för att skaffa familj och drömmer om att föda 19 barn men jag som inte enns vet om jag ska ha några, jag kanske ska plocka bort hela skiten, livmodern och äggstockar, kanske leva och vara glad hela månaden i stället, kanske slippa stoppa i mig starka piller, kräkas och ligga i sängen 5 dagar i sträck. 

Det är tabu att som kvinna överväga att inte skaffa några barn, jag jobbade med ett gäng kvinnor som bara slog ifrån sig det jag sa och inte alls ville veta av att det fanns någon som kanske inte ville ha några barn. Jag har sagt att om jag inte har barn när jag är 30 så får det vara, där har jag min gräns.

Alice i underlivet...jag menar underlandet

2010-03-07 @ 22:20:00
I dag var jag på Bio med Röver,Fernet, Korviz, Jo, och Jos mor samt en till. Vi såg, som ni säker kan räkna ut, Alice i underlandet och vi hade hört att den skulle vara väldigt dålig och den har fått jättedålig kritik av kritiker men jag tycker att den va riktigt bra!
Så här vill jag beskriva Alice i underlandet:

Alice i Undelandet är en lysande kombination av mysigt gulligt och ruskigt obehag, den är så rar så håret reser sig i nacken och tim Burton har verkligen satt sin stämpel på den här rullen. 3D-efekten var helt ok men jag saknade att ha katten straxt framför näsan som trailern lovade. Den bästa karaktären var den smått neurotiska March Hare som spenderade fimen med att slänga mat runt sig men av någon konstig anledning så känndes det som att det skulle vara så.

Den får fyra lösnäsor av fem möjliga.

Twilight

2010-03-06 @ 15:42:47
har suttit med sprängande huvudvärk och tittat på Twilight och huvudvärken blev bara värre kan jag lova! jag skulle vilja sumera filmen så här:

Två tångåringar som springer runt i skogen och kläcker den ena hemligheten efter den andra medans dom flåsar och blöter ner sina svindyra CK-underkläder som dom har betalat med sin äkliga skådis-löner.

om jag vill se kåta fjortisar så kan jag bara gå till källarförådet där hela kvarterets skitungar sitter och tjyvröker. 

av fem lösnäsor får den tyvärr bara en bajskorv


sista dagen på Thorax

2010-03-04 @ 18:18:05
idag va sissta dagen på Thorax och det firade jag med att armbåga en narkosläkare i magen.

Det hela gick till så här:

Jag stod vid huvudändan av operationsbordet och tittade på när två kirurger satte in en biologisk (alltså en hjärtklaff från en kalv) hjärtklaff på en patient, jag var jättekoncentrerad för att hänga med bland allt blod och alla slangar och plötsligt kommer den jävla snuskgubben och smyger sig på mig bakifrån och flåsar mig i nacken för att också se, per automatik fick han en armbåge i magen för att han inkräktade på mitt personliga space.
Till saken hör också att jag inte tycker om den läkaren, han är typ 30 och står och slickar kirurgrumpa när man är på sal med honom, dessutom så är han oartig mot sjöterskorna och patienterna. han står och skryter om vilka han känner på olika avdelningar och vilkas fester han blir bjuden på och att han har blivit pappa och så vidare.

nu måste jag

2010-03-02 @ 17:43:57
varenda gång jag ska klicka på "spara och publicera" så läser jag para och lubricera.
Det har jag tänkt på varenda gång jag har bloggat sen jag startade bloggen.

Sju dödliga små synder

2010-03-02 @ 17:35:28
Idag när jag kom hem satte jag mig och kolla mina mail och sedan kom jag fram till att varken socialstyrelsen eller kommunen ha en aning om hur man håller god hygien, jag kommer nog att bli tvungen att lära dom.
Efter Mailandet slog jag ihop datorn och tanken slog mig att jag nog ska grunda hamburger-middagen med glass med strössel OCH maränger OCH chokladsås! när jag inte hittade chokladsåsen kännde jag hur förbannad jag blev men sen hittade jag den så nu sitter jag och äter glass med gaffel för att jag inte orkar diska en sked, JAG ÄLSKAR GLASS och jag är inte avundsjuk på er som bantar. Nu ska jag äta ännu mer glass!

RSS 2.0