skönt att vara tillbaka

2010-09-29 @ 22:28:12
bloggande har tagit fart igen och jag har fått ett nytt fan! Det gillar vi!


Kungarna i tylösand!

2010-09-29 @ 22:23:13
nu sitter jag och tittar på världens mäst tragiska såpa. bröderna schulman vet ju vad folk vill ha, man vill titta bara för att man känner igen sig det är bara det att när jag kräks och badar med kläderna på i fyllan så är detingen som filmar det. Den där bocken Nemo har en liten räknare i högra hörnet som snällt bockar av alla brudar han bonkar och Jockiboi är konstant packad och när han inte spyr så smörjer han in kroppen med senap. En tjej som heter Erica som inte har insett att hon har blivit satt i det huset med gratis sprit på vilkoret att hon ska bete sig som en surfitta på resten av grisarna i huset, hon avanserar ju hela patrasket från ett simpelt fylleslag till intriger med vrålfylla.
kungarna av tylösand är kungarna av svineri och dom är helt enkelt varsin ingrediens till en vrålfest och jag älskar att hata det och jag hatar att jag älskar det.

Dessutom tror jag att Nemo går på knark, kolla in han har ruskigt ofokuserad blick.


Sockermissbruk!

2010-09-27 @ 23:27:56
jag skulle så gärna vilja leva sunt som jag gjorde i våras men just nu har jag så mycket att göra och sen har jag ju slutat röka så nu missbrukar jag socker, jag kommer blir tjock men jag orkar inte vara irriterad för att jag ska sluta med det med så jag får blir tjock men holla mig nöjd i stället.

jag saknar min älskling

2010-09-27 @ 23:21:51
Nu på senaste tiden har vi skojat lite om att han ska flytta till mig eller jag till honom, men bara för att det är så osanolikt att det skulle hända. han kan ju inte bo hos mig i min garderob med mig och jag är inte så sugen att lämna mitt älskade solna för att bo i en iskall etta i tumba. idag skojade vi lite om det för att jag funderar på att fixa ett möte med banken så jag kan göra en plan för hur jag ska fixa ett lån, konsigt nog verkade han inte så livrädd som han skulle kunna varit och då frågade jag om vi hade den diskutionen på riktigt och det hade vi nog. vi kom hur som hälst fram till att jag ska köpa min tvåa i solna tills han kan köpa ett underbart ruckel med torn och fänglsehåla till mig.

jag har torskat på den här mannen å det grövsta! jag saknar honom så mycket nu när han jobbar natt så det är löjligt, vi umgiks nästan hela helgen men jag får inte nog av honom och jag tror han är ganska kär i mig med. jag gillar hans kompisar också, dom är en brokig skara av en massa olika mennsikor precis som mina och dom är inte så "fina" som mitt X kompisar, där var det ingengörer och högutbildade fina menniskor som jag inte passade in med här är det arbetsbyxor med grivt och lite ovårdat språk, oslipade diamanter precis som jag.

känn livet i dig!

2010-09-25 @ 00:21:07
det är sjuk men jag föredrar att brinna av hat än att inte känna alls, självklart så känns det inte så när jag är olycklig för då vill inte man känna alls. just nu är jag ju lycklig men det fanns en period då jag inte kännde alls och det är nog värre än att vara olycklig. när jag blir olycklif så gör det ont i hela kroppen och det suger verkligen getpung.
idag har jag fredagsmys ensam för att Truckis är på kryssning och jag saknar honom, han gör mig till en lycklig flicka men ikväll sitter jag och bölar till film så där som jag gillar att göra och jag känner livet i mig!


jag älskar förorten!

2010-09-24 @ 21:35:58
jag sitter ensam hemma en fredag och hör fyllisar som  vrålar utanför och det är så sjukt mysigt! jag älskar när det aldrig är tyst!

Jag ska bli faster!

2010-09-22 @ 21:49:53

 

i lördags berättade min bror att jag ska bli faster! hur kul som hälst!

jag ska INTE bli som mina fastrar, jag ska bli världens sämsta faster! jag ska köpa coola kläder och klippa tuppkam på den! jag ska köpa snuggisar och skapa en avbild av mig själv (fast den kommer vara lik brorsan och hans tjej) mn bror kommer att hata det! det kommer bli så himla kul!

Det är mitt första syskonbarn så då får man skämma bort! massor!


Helg

2010-09-22 @ 21:48:49

helgen som var tog jag och Truckis först det lugnt på fredagen för ett sen kliva upp tidigt för att åka på dragrace på lördagmorgon.  Trött som jag var så bestämde jag mig för att sprätta dagen första cider kl 09:30 och körde sedan stenhårt på rom och cola hela dagen. vid kl 13 var jag jävligt glad i hatten och då var jag,Truckis och Istret på väg hem för då var det dags för fest hos mig. När jag kom hem upptäkte jag att Berga inte hade varit hemma och städat som han hade lovat men han dök upp i sissta sekund, som vanligt, och gjorde allt och dessutom hann han bli klar till festan innan folk började droppa in.

Det dök upp massor av folk och det var helt galet roligt, jag drack stenmycket rom men eftersom jag hade varit packad större delen av dagen så blev jag inte så mycket fullare. Istret spydde som fan dagen efter och halva festen sov över, precis som den gammla goda tiden! det var jättekul!

 


Fredagsmys

2010-09-22 @ 21:47:39

 

I fredags tänkte Truckis och jag ha lite extra fredagsmys på vårat egna lilla sätt. Vi fixade chokladkondomer och sexleksaker så det stod härliga till för efter bio med Istret så skulle det minsan bli åka av!

vi åkte till bion och där fick jag mens med världens karatevärk så vårat maratonknull vi tänkte ha fick vi ställa in och gosa istället, fan va värdelöst!


det kunde ha gått illa!

2010-09-17 @ 10:43:32

Fy fan säger jag bara!

idag hände en sak på jobbet som kunde ha varit mitt fel lika väl som någons annans och mina kolegor hade lätt kunnat skylla på mig, sparka mig och fått det ur världen, faktum är att när jag ransakar mig själv så hade jag nog gjort så själv, man ska erkänna när man feg och det hade jag blivit om jag hade varit dom. Nu gjorde inte mina arbetskompisar så utan dom stod på min sida och fegade inte, det gör att jag bara älskar mitt jobb mer. det känns verkligen som att jag sökte jobbet som rockstar och fick det.


jag är jättekär

2010-09-16 @ 13:34:10
Jag får liksom inte nog av honom, löjligt.
igår blev jag däremot lite irriterad på honom men det bästa är att jag sa bara att jag tyckte han var dryg och att han sklle sluta med det om han ville undvika att blev arg på riktigt, det var en diskution som höll på att gå lite för långt men eftersom han inte suger åt sig så förbannat och jag kunde vara helt uppriktig så blev jag inte arg och han fick ju en ärlig chans att lägga av i tid för det är ju svårt för honom att veta när min stubin har brunnit ut om man inte förvarnar. Det hela kändes sunt och vuxet och jag är så där löjligt jättekär i honom dessutom är jag jättesugen på chokladbollar (som jag anser heter något annat men eftersom det här är ett officiellt forum så kanske man ska skriva chokladbollar) jag har blivit ett sockermonster, ett föräskat, tramsigt sockermonster, det här måste jag fixa.

Puss Truckis!  Jag tror du är kär i mig också, jag.

jag känner mig överkörd

2010-09-14 @ 17:59:53

Idag var jag påväg från biblioteket stolt efter att ha gjort min medborgerliga plikt och röstat som en god medborjare i den svenska mångfalden och därmed berättigat mig rätten att gnälla på dagens samhälle!

När jag nästan är framme vid jobbet så kommer jag till en tvärgata med ett övergångsställe och från huvudgatan kommer det en röd bil och tänker svänga så jag bromsar in lite och tänker åka över efter han har svängt klart men bilen stannar så jag tänker att jag cyklar på då efter som han står stilla men då börjar han köra så jag vejar men han plockar mitt bakdäck och jag ramlar.

ut kliver en gubbe som är minst lika skiträdd som jag och frågar hur jag mår och jag är värkligen jättechockad han räcker mig en femhundring och frågar om det är lugnt och jag nickar och tycker att det är vell det då sen kör han iväg och där står jag i chock och mina arbetskompisar var även dom chockade men en tog reg-numret och det var tur för nu blir det polisanmälan och hela kittet och min stackars lilla tillknycklade cykel ska även den me.

Det här behöver jag INTE just nu!!! 


jag tar för mig för mycket!

2010-09-13 @ 21:06:13
jag har alltid sagt att jag är en tjej som kan ta för mig men nu tror jag att jag holler på att knäckas!
jag har ett arbete som ska vara inlämnat på fredag och en ansökan om stipendium som ska vara inne i slutet av september och ett utdrag av projektsrbetet som ska va inne i mitten av september. Nyss fick jag ett mail från min lärare och jag börjar få svårt att andas och ont i magen på riktigt!
Jag vet inte hur länge jag kan fixa att jobba varje dag i veckan och skriva arbeten men det måste gå, det bara MÅSTE gå på något sätt!
Jag måste bara bita ihop fram till jul sen är förhoppningsvis skolan slut!

en ny dator!

2010-09-10 @ 14:07:13

Igår var jag och Truckis i kungenskurva och där köpte jag en dator utan att läsa på innan och det var som att dum och dummare hade traskat in på elgiganten, han stod och läste innantill för att verka smart och kunnig och jag stirrade mig blind på att jag skulle ha en mini laptop som var rosa. Försäljaren tyckte att jag skulle titta lite mer på prestanda men färgen tyckte jag var viktig, Truckis stod bara och ryckte på axlarna när den stackars försäljaren skulle försöka få lite medhåll från någon som kanske skulle vara mer teknisk.
Nu sitter jag på jobbet med min nyínstalerade rosa laptop och känner mig skitnöjd!


nu var det gjort.

2010-09-08 @ 22:35:17
igår lämnade jag äggen och det känns lite bittert för om det hade blivit 10 st så hade det blivit barn till två kvinnor men det blev 9 st, precis på gränsen! jävla skit. men som den super snälla sköterskan sa, man får vara glad för dom som fick sitt ägg i alla fall.
Själva ingreppet gjorde ganska ont men man fick häftiga droger rakt in i armen så det gick bra, jag kommer nog att göra det igen och då hoppas jag att det blir fler än 10 ägg.


Det som är lite besvärligt för mig i två veckor kan skänka en annan kvinna glädje i en hel livstid. Läs med om donation HÄR eller HÄR och ta en funderare på om du själv behöver alla dina ägg.

Om du är man kan man läsa mer om spermadonation HÄR och jag är mycker ledsen om jag tjatar men jag kommer att fortsätta med det ända till oktober då bröstcancer insamlingarna börjar och då blir det tjat om det.
Jag har nämligen bestämt mig för att brinna för två välgörande ändamål: det första är forskning som ska hjälpa kvinnor till ett liv då dom får behålla sina bröst och leva det istället för att kämpa för att överleva. Det andra är att stötta kampen mot barnlöshet, att dom som vill blir föreldrar ska få bli det.  

nytt jobb, nya finnar och nykär

2010-09-01 @ 22:53:55
nu har jag jobbat på studion i tre dagar och jag har fått stressacne och andra härligheter men på något sätt så är det värt det. jag är helt sjukt trött nu så jag får ta och skriva en samanfattning senare på hur det går.

RSS 2.0