Jävla snorungar

2011-04-30 @ 09:17:48
Eric saade och Molly sandén har köpt en lägenhet i vasastan och är så lyckliga sambos. jävla skitungar!! hon är 18 och han är 20 och andra 20åringar får minsann kämpa för att hitta ett boende men dom går och köper ett bara sådär. bortskämda är vad dom är!

svenneBajs!

2011-04-16 @ 12:59:20
jag är allergisk och har klåda över hela kroppen. jag vet inte om det beror på mina arbetskläder eller att det är vår. Jag har jobbat i två veckor och har ont i kroppen efter alla lyft, jag är trött på att alla gnäller på mig att jag måste träna, jag har annat att göra än att träna! 

Facebook är depremerande med alla som skriver att dom ska byta däck eller matar katten! ärligt talat så skiter jag i sånt! i alla fall idag. idag vill jag vara tillbaka i Thailand och gå på strippklubb jag vill ha en mobil och klockfri vardag. just nu är mitt mål att få ihop pengar så jag kan komma härifrån igen.

jag saknar så det gör ont!

2011-04-16 @ 12:18:48
jag saknade Truckis i thailand men då viste jag att jag skulle få se honom igen men nu saknar jag vännerna från thailand så det gör ont. jag kanske aldrig får se dem igen! vi kommer aldrig få tillbaka thailand och jag är så jävla gammal nu så jag kanske aldrig får vara med om något liknade igen!
jag befinner mig i en svennebanan-dröm som jag inte vill vara i.

Jag snorklar och matar fiskar. 

det lustigaste hände!

2011-04-07 @ 23:03:34
idag gick jag från pendeltåget och när förnöjt trampade ner för trapporna så hörde jag det välbekanta ljudet av att någon åkte på fötterna på dom här barnvagnsrännorna som brukar finnas i trappor. när killen kommer om mig (eftersom han valde ett mycket snabbare sätt att ta sig ner för trapporna på) så ser jag att det är en kille i 30årsålders med beige manchesterkavaj och snekammat hår, snacka om att det var otippat, hädan efter ska jag inte ha förutfattade meningar om folk som åker på fötterna i trappor.

OMG

2011-04-03 @ 22:31:47
jag tittade precis på ett videoklipp som får det att isas längs ryggen, det är jätte poppis och jag tycker att det är helt fruktansvärt att lyssna på! titta på klippet Här

Mitt underbara Thailand

2011-04-03 @ 11:13:48
Gud vad jag saknar. Jag saknar mina vänner från Kursen och hela stämmningen! den som är värst är att jag aldrig kommer att få tillbaka det. jag skulle kunna få om kursen men mina människor kommer ju inte att vara där.
Det låter så hemskt men jag skulle inte ha kommit tillbaka. jag skulle ha Sagt till Truckis att han får sälja allt vi äger och komma dit så lever vi våra liv i paradiset! 
Nej det är inget paradis men det är bara underbart. 

RSS 2.0