Halloween!

2009-10-30 @ 14:09:53
Just nu firar svenskarna ennu en amerikansk högtid som inte har ett skit med oss att göra förutom att det ger det ständigt törstande svenska folket en anledning att dricka kolosala mängder sprit, så Lisa och Hanna-banan kan ju inte vara sämre utan har fallit för grupptrycket.
klockan är 14:00 och vi är inne på våran andra cider/glas vin, det är det här som är det bästa när Hanna-banan kommer. Det är då vi tillåter oss att bli lite fulla medans vi fortfarande har pyjamas på oss, som ett litet pyjamas-party.

I morgon blir det halloween-party hos mig och alla är bjudna, och i kväll blir det girlsnight och då är tyvärr inte alla välkomna som ni säkert förstår.
jag har fullt hus här hemma nu, två kompisar från Ö-vik, En från s-vall, Hanna-Banan och den vanliga staben: Korvis och Röver. Hunden går bananas över alla som kan klappa henne och det har aldrig varit så otrevligt att gå ut någonsin.


Fullt ös!

2009-10-28 @ 15:05:09
Det är så mycket att göra nu så jag hinner helt enkelt inte med att skriva så jag återkommer med en massa onödiga inlägg senare!

PUSS OCH KRAM PÅ ALLA

Den steril-teknikska grekiskan

2009-10-21 @ 20:48:57
När jag har gått min utbildning så måste jag kunna vara med och validera en desinfektor och se till att det görs en OQ IQ och PQ detta för att få bort eventuella prioner.

Jag älskar att slänga med feta ord som ingen förstår!

Alla heter Glenn i Göteborg

2009-10-21 @ 20:05:12
Ok Nu är jag alltså i Göteborg för att Tenta av microbiologi och sitta och lyssna på genomgång om desinfektion.
Det är svårt och ångestfyllt precis som förra gången men klarade jag det då så klarar jag det nu, Tentan gjorde jag i måndags och klarade den! det var så skönt att slippa omtenta.
Mitt omdömme om den här staden där alla heter Glenn är hittils att alla talar svängit och tar en massa plats. Alla åker ett lustigt färdmedel som heter spårvagn som gnisslar, slammrar och och biljettsystemet är jättekrångligt men det är en ganska mysig stad och alla låter ganska glada fast dom heter Glenn.
I måndags kväll satt jag på spårvagnen när det klev på två pojkar som började härma mig och allt jag sa till Hanna-banan i telefonen, när det började bli irriterande så började jag prata med Hanna-banan om irriterande Göteborgare som luktade fisk och att man fåt bjuda på sig själv när det gäller småpojkar som inte har fått hår på pungen och dom hängde fortfarande på.
När det hela börjde bli extra jobbigt så tittade jag på dom och frågade om jag skulle hälsa, och en av dom sa sitt namn och ville att jag skulle hälsa, jag förmedlade budskapet till Hanna-banan i telefonen:
-Glenn hälsar!
Då kunnde den ena inte hålla sig längre utan började asgarva.

När jag klev av så pinnade jag på lite extra, inte för att dom var jobbiga utan för att jag helt enkelt ville tala ostört men dom skulle av vad samma hållplats och dom skulle dessutom till samma byggnad.
När jag kom fran till min dörr så frågade den ena om det var där jag bodde och sedan gick han vidare men när jag gick in så ropade han att han bodde bara här i port 11 och att jag var välkommen att hälsa på.

   
 

SEX

2009-10-21 @ 19:42:11

Nu är det så länge sedan jag skrev men jag ska kompletera mer extra mång inlägg nu i stället.

Här om dagen ringde jag till min mamma för att beklaga mig lite över mina P-piller som gör så att jag mår piss och min mamma tyckte på fullaste allvar att jag helt enkelt skulle ge fan i att ha sex, sedan ångrade hon sig och mumlade något om att som jag holler på så är det kanske bäst att jag äter P-piller ändå.
Min mamma är en sådan stöttande person!
Jag har aldrig kunnat prata med min mamma om varken sex eller mens men ibland glömmer jag det och inbillar mig att hon har insett att jag är vuxen men varenda gång blir jag besviken.
Min kära kusin sa en gång att vuxna måste sluta skuldbelägga sex och det var nog då jag insåg att det var ju det min mamma hade gjort hela mitt liv och hon fortsätter även när jag är vuxen!
När jag försöker be om råd i hela kön-sex och mens-frågan så blir hon besvärad och skäller på mig i stället och aldrig att hon skulle berätta hur hon hade det med mensvärk när hon va ung! det skulle inte enns ske under pistolhot.
Jag tycker att jag har fått en bra uppfostran men jag kan med säkerhet säga att jag kommer att försöka ha en mer öppen dialog om det den dagen jag får barn.


Jag hatar P-piller!

2009-10-15 @ 22:07:11
nu har jag minsann börjat med P-piller! tanken var att jag skulle få kontroll över allt som pågår i mitt liv, inklusive mens och ägglossning, men nu råkar det vara på det lilla viset att dom här P-pillrena (som så varmt rekomenderades av barnmorskan) är det sjunde i ordningen av hormonella preventivmedel som jag provar på och som vanligt så funkar det inte för mig.
Jag blir i och för sig inte gravid men det beror inte bara på att jag äter piller utan för att jag blir så jävla otrevlig att ingen vill ligga med mig.
Just nu har jag en sådan stark kännsla av att jag är värdelös så det känns som att jag kan börja gråta när som helst, jag har varit konstant trött och grinig hela veckan så att det känns som att jag måste hålla igen min stor käft om jag vill ha kvar mina vänner.
JAG ORKAR INTE MED DET HÄR!!
varenda jävla gång jag försöker så mår jag så jävla dåligt både fysiskt och psykiskt! jag har ingen kontroll! jag har tappat den lilla kontroll jag hade!

En lång dag på C-OP

2009-10-12 @ 21:05:08
Idag har jag gjort hospitering på central-op på karolinska, jag har tystnadsplikt så jag får inte säga mycket men jag har sett mänsikor gå igenom det som skulle kunna vara den jobbigaste tiden i sitt liv och en annan uppleva den lyckligaste i sitt, och dom här personernas öden utspelandes mitt framför ögonen på mig och ca fyra meter ifrån varandra.
Ett ingrepp som är rutin för personalen kan vara jättejobbigt och livsavgörande för den som ligger där och det här viktiga arbetet ska jag hjälpa till att utföra om ca tre terminer.

Helt slut har jag varit idag, massor av intryck på nästan ingen sömn alls. Jag var uppe ganska sent igår och jobbade in nio stycken blekningar i håret i fyra omgångar så nu har jag gult hår med rosa slingor, mycket fräsigt!
Jag ska se om jag får till någon bra blond färg men får jag inte det så gör jag det rött igen, och då kommer det att bli jävligt rött.

Titta på Kontot med laserögon

2009-10-09 @ 11:23:12
kollade nyss kontot, skada var skedd men den var inte så stor.
Jag lägger in en bild där Xingu visar vad hon kan bäst och vad hon och jag ska göra hela dagen.



Jag hatar att hon får såna laserögon på alla bilder men det ser jävligt kul ut, spöksvansen ser även den ganska lustig ut.
Jag vill bara understryka att Xingu och jag ska inte vifta på våra spöksvansar och stirra på varandra med laserögon utan vi ska slappa i soffan.


Rosabandet

2009-10-09 @ 11:07:30
Nu har min insamling, tack vare alla era bidrag, kommit till sida 4!! målet är ju självklart att hamna på tio i topp men först och främst ska den arbeta sig till sida tre och då måste den dubbla så uppmana alla ni känner att bidra till mammas lilla botoxtutte!

Bakis och skakis

2009-10-09 @ 10:49:24
igår hade jag hundvakt, det firades med drinkar! och öl....och shots...och mer öl!
jag blev knasfull men det var så jävla roligt! och det är fortfarande roligt idag, det är det bästa.
Jag har ingen bakisångest och jag ångarar inget jag gjorde igår, visst, jag är sjukt bakis, har jätteont i huvudet och jag ser INTE fram emot att kolla kontot idag men jag hade roligt med mina vänner och det är det viktigaste.
Det här är något jag ska sätta i system, dricka sällan och bara gå ut på speciella tillfällen, det är nog så man ska göra men tidigare har jag inte riktigt gjort så men det får fan bli så nu när man har ansvar. 

Det hela började på ett ställe där dom har stans godaste drinkar sedan gick vi till Kellys där dom har stans billigaste öl och sedan gick vi till anchor där dom har stans största öl.
Helt lysnade kväll!



Tack till alla som har skänkt pengar!

2009-10-08 @ 14:35:45
Nu ligger vi på sida 5 på insamlingslistan och det är tack vare alla snälla rara själar som har skänkt pengar till en sån god sak.
tack till Berga, Melker. Korviz, Frasse, min barnbomskompis, min svägerska och många fler!

Tack också till Pelle-plutt som jag förövrigt hatar, inte för att han är en dålig person utan för att jag helt enkelt är svartsjuk. Pelle-plutt är Hanna-banans nya "dildo med tillhörande man" så nu är jag arg på henne och jag hatar honom.
Självklart är det bara på ett skämtsamt sätt med en underton av allvar men det är det som är så skönt med min och Hanna-banans relation, hon förstår att jag som bästa väninna och symbioslevande varelse blir sotis men hon vet ju inners inne att jag bara vill att hon ska vara lycklig.....och singel, men mest lycklig.

Sen vet jag också att man måste sträcka ut en hand och ibland och försöka tycka om sin kompis nya relationer fast men egentligen vill bita huvudet av honom och spotta honom i halsen, därför fick Pelle-plutt det manligaste nicket i hela bloggen.

Nu går det fort!!

2009-10-07 @ 13:07:50
I går startade jag en insamling åt rosabandet och hittils har 5 personer skänk pengar! Det är så himla roligt att folk vill skänka till min insamling och jag bli så rörd och glad för vart enda litet öre!
Mammas lilla botoxtutte ska bli den största insamlingen!


För att bidra med 50 kr skickar man alltså BESEGRA 1777 och ditt namn till 72988

Man måste ju stötta en god sak.

2009-10-06 @ 15:58:56
Jag är inte mycket för att ge pengar till välgörenhetsorganisationer så där en gång i månaden som vissa gör utan jag föredrar att lägga en peng i en bössa eller varför inte köpa en pin eller en majblomma.
Här om dagen var det ett litet rosa band som pickade på mitt samvete, man vet ju aldrig om man själv sitter där en dag och då kanske man önksar att det fanns mer forskning så jag köpte ett.
Den provokativa sidan va mig var bara tvungen att lägga upp en liten demonstrativ bild.

Glömm inte att bidra till min Rosabandet-insamlig, det är ju tävling!! om vi hjälps åt och jag hamnar på topplistan ska jag personligen bjuda alla som vill på drinkar!
Den heter något så fyndigt som Mammas lilla botoxtutte och man skänker 50 kronor, vill man skänka mer så får man skicka fler sms.

Skicka ett sms med BESEGRA 1777 och ditt namn till 72988 tex BESEGRA 1777 Lisa Näslund

Stöd en god sak!


Xingu

2009-10-06 @ 15:50:35
Nu har jag fått min hund, hon har hittils inte hittat på så mycket bus förutom att kissa på mattan. Xingu är en hund som helt enkelt gillar att softa.



Norrland

2009-10-02 @ 03:44:15
Norrland är ett begrepp som sörlänningar har uppfunnit, det är så spännande att komma hit för det har är alltid en liten förändring, det är alltid något ställe som har bytt ägare för att det inte går runt eller en liten firma som gått i KK och kanske en lite butik som har plockat ner skylten för gott.
"att träffa nya menniskor" tolkas anorlund här med, jag träffar ofta nya menniskor i sollefteå, i 99% av fallen är dom nyfödda, därav begreppet "nya".

Som ni kanske förstår så är jag i solle, väldigt tillfälligt för att hämta min hund. Jag trivs inte här längre, jag älskar att ha grannar och mucka gräl med grannkärringarna, jag älskar dygnetruntöppet på OK och att springa till tunnelbanan fast det kommer en ny om 4 min. Jag älskar att kunna säga "kom och möt mig så jag inte blir våldtagen" och "ska vi splitta en bulle". Framför allt så ÄÄÄÄÄÄLSKAR jag att kunna utbrista: NEJ det är rusningstrafik och inte vara ironisk!  

Jag blir tokig av tristessen här och längtar hem till den lilla delade lägenheten på bottenplan med noll soltimmar, flugor i köket och våra små fix och trix för att saker ska funka, jag måste bara komma på ett sätt att fixa pengar till hyran så jag inte bli utslängd men det brukar ordna sig även om jag inte går i från förhandling med hedern i behåll. 



Vad ska jag göra med mig?

2009-10-02 @ 03:18:23
Jag har kommit fram till att jag är helt omöjlig! jag är helt sjukt kär i kärleken och det bästa jag vet är att älska någon skoningslöst men just nu vill jag bara älska mitt ex, jag älskade inte att leva med honom men det var bra när det var bra.
Han förtjänar dessutom att bli gråten över, jag ska vara lite ensam och hitta mig själv (jag misstänker att det kan ta tid) och sedan kanske någon trillar in eller låter bli, vad vet man, men vad jag vet är att det ska fan inte vara vem som helst.


Perfect couldn't keep this love alive
You know that I love you so, I love you enough to let you go

And I want you to know you couldn't have loved me better


RSS 2.0